Profil: ank90
Despre
Utilizator: ank90
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, November 29, 2018
Ultima vizita: Thursday, February 6, 2020 1:49 PM
Numarul de postari: 36
[0.00% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 51
Postat: Wednesday, May 29, 2019 11:48 AM
Georgy06 wrote:
Buna fetelor! Am fost si eu la eco la 7s si 6zile si i-am vazut si auzit inimioara cum bate! M-am topit cu totul. Si avem si o pozica frumoasa de pus la album. Peste 3 saptamani merg iar, si trebuie sa hotarasc daca fac dublu test sau cariotip..si nu stiu ce hotarare sa iau. Voi ce sfaturi imi dati? Ah si as mai abea o intrebare la Adina, ce ritm cardiac avea bebicul la prima masuratoare?( incerc sa anticipe daca va fi baietel sau fetita :)))
Va pup, si sarcini usoare tuturor!

Buna si felicitari!! Eu personal nu recomand dublu/triplu test...sunt teste statistice cu o relevanta destul de mica. Pe mine m-a panicat extrem si se pare ca degeaba. Am facut dublu test si mi-a iesit risc scazut de sindrom down, apoi am facut triplu test si mi-a iesit risc crescut de sindrom down. Am ajuns sa fac amniocenteza pt a afla ca nu avem sindrom down. Am aruncat niste bani aiurea pe fereastra, plus stresul prin care am trecut. Ulterior am aflat ca sunt alte teste gen Panorama, Harmony (parca asa se numesc), care sunt tot teste statistice, dar cu o probabilitate de 98-99%. Este strict parerea si experienta mea cu aceste teste, tu faci cum consideri. Sarcina usoara incontinuare Cheek Kiss

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 50
Postat: Thursday, May 2, 2019 10:08 PM
Adina Mariana wrote:
Ce chestie.La mine pe analiza risc crescut era ca sa fie problema.Dar daca asa spune medicul tau stie el ce spune.Sa ai bafta la triplu si sa nu ajungi la amniocentezaHands

In mod normal cand e risc crescut se agita spiritele(ca sa spun asa), dar eu am o verisoara primara cu sindrom down. Ca sa eliminam orice mica posibilitate m-a sfatuit sa fac si triplu test, in ideea de a nu ajunge la amniocenteza. Acum vedem ce-o fi. Eu sunt foarte increzatoare ca e totul binelove

img
Postat: Thursday, May 2, 2019 2:49 PM
alina89 wrote:

Risc scazut e f bine sa ai, deci sigur ai risc crescut. Adica de ex 1:100, cu cat e mai mica valoarea de dupa 1: cu atat e mai crescut riscul.

La laboratorul unde am recoltat raportul de referinta este de 1:250, mie mi-a iesit 1:301

img
Postat: Thursday, May 2, 2019 2:07 PM
Adina Mariana wrote:
Riscul scazut sau crescut?ai scris scazut..banuiesc ca ti-a iesit crescut dar te-ai incurcat.

Nuu...scazut a iesit. La eco a iesit super ok, dar la sange a iesit un risc scazut.

img
Postat: Thursday, May 2, 2019 12:49 PM
Adina Mariana wrote:
Fetelor poate ma ajutati cu un raspuns.Cand am avut primul eco am primit un buletin de analize care se fac pe trimestre.Acum ma uitam pt.trimestru 2 ce va trebui sa fac si am vazut acolo triplu test care se face intre sapt.16-18.Deci habar nu aveam ca mai exista inca un test de genul?pai la 13 sapt.am facut unul la ce sa mai fac altul?in ce consta?cu siguranta acuma la urm.eco de marti imi spune ginecologul de el si sa nu merg chiar bota va intreb prima data pe voi.E obligatoriu facut?cat costa?in ce consta?nu ajunge doar morfo de trimestrul 2?si morfo 2 la cate sapt.se face?

Eu am facut triplu test saptamana trecuta pt ca la morfo 1 mi-a iesit riscul scazut de sindrom down. Mi-a recoltat sange si m-a costat 150 lei. Saptamana viitoare astept rezultatul sa vedem ce iese. In functie de ce iese acum fac amniocenteza sau nu

img
Postat: Wednesday, April 17, 2019 10:38 AM
BC1828 wrote:
Fetelor voi ati luat in primele saptamani de sarcina progesteron?Mie doctorita nu mi-a spus nimic.

Felicitari!! Sarcina la termen si multa sanatate. Eu la eco am fost la 4 sapt si 5 zile si s-a vazut doar saculetul. Am o sarcina obtinuta natural, fara tratament. Cu toate astea de la beta dublat am luat utrogestan 2/zi timp de 10 zile si acid folic, toate recomandate de doctor.

img
Postat: Tuesday, April 16, 2019 3:44 PM
blu88 wrote:
fetelor voi cum va luptati cu somnul de la pranz... sunt zombie la munca

Si mie imi este greu tare. Am avut doua saptamani in care a fost sefa in concediu si mai atipeam cate 10-15 min cu capul pe birou Big Laugh In fiecare zi ma trezesc la 6 si pe la ora 14, dupa pranz ma cam ia somnul. Ma bate gandul sa ma bag la 6 ore, dar nu stiu sigur daca trebuie sa imi modifice contractul si daca mi se schimba veniturile. Si nici nu pot sa intreb la resurse umane fara sa afle toooata lumea

img
Postat: Monday, April 15, 2019 1:09 PM
Cand ati facut morfologia 2?

img
Postat: Friday, April 12, 2019 1:26 PM
eugeia wrote:
Ank, asa simt si eu câteodata prea bine ca uit ca sunt însarcinata :)) si ma panichez. Sper sa fie bine :) inca e mica de tot, abia mâine trebuia sa imi vina menstrua?ia.

Eu am facut primul test fix in ziua cand trebuia sa imi vina si la prima eco am fost la 4 zile dupa test. O sa fie bine :))

img
Postat: Friday, April 12, 2019 12:45 PM
pupici ras
eugeia wrote:
Salut,
ma alatur si eu la voi deocamdata am o sarcina micu?a care sper sa creasca mare, venita dupa 7 luni de încercari :).
Am descoperit-o repede in ziua 11 dupa
dupa ovulatie, a doua zi dupa sangerarea de implantare am mers la beta.

Miercuri am mers la ginecolog dar nu a reu?it sa vada mare lucru, am primit si ovule cu progesteron de 200 cate 1 pe seara. La începutul avem niste crampe similare cu cele de la menstrua?ie care dupa ce am progesteron nu mai sunt asa intense, aproape inexistente, la fel si sanii erau tensiona?i la începutul, iar dupa progesteron nu mai erau.
Ii normal sa nu mai fie crampele alea?

Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen sa ai Cheek Kiss Eu crampe am avut cand si cand, imi recomandase dr no spa, dar daca nu m-a durut foarte tare nu am luat, am preferat sa suport. Sanii i-am avut tensionati de la inceput, inclusiv acum simt ca vor exploda ras Primul eco l-am facut la 4 saptamani si 4-5 zile si s-a vazut sacul, iar apoi la 6 sapt jumatate s-a auzit inimioara. Sincer pana la 7-8 sapt, toata lumea ma intreba cum ma simt, daca am dureri, greata-varsaturi si deja intrasem in panica pt ca nu le aveam. In afara de sanii tensionati si cate o crampa cand si cand nimic. Si de bine ce ma miram si ma panicam din saptamana 8 au inceput greturile. Abia acum o sapt am reusit sa mai scap de ele. Asa ca nu te ingrijora, fiecare organism si fiecare sarcina se manifesta in felul sau. Bucura-te de clipele astea si totul va fi bine

img