maryella77 wrote: Lory Dumnezeu trimite copilasii pe pamant cu painea sub brat.Incearca sa apelezi la o fundatie ceva care ajuta mamele in situatia ta.Astfel vei putea munci si in grija cui lasa copilul ziua. Felicitari ca ai pastrat sarcina, dar gandeste-te bine la pasul urmator ca este pentru totdeauna!Plus de asta trebuie sa fie si taticul de acord cu adoptia, altfel il poate revendica oricand .Roaga-te cu toata fiinta ta sa te ajute Dumnezeu si sa iti lumineze mintea sa faci ce e mai bine.Eu de aproape 6 ani ma chinui sa raman insarcinata si sa am un bebe si crede-ma ca nu as renunta nici daca ar trebui sa mananc pamant la copilul meu.Daca Dumnezeu ti l-a trimis stie El mai bine de ce.Ascult-o pe Aurishta ca ea are 5 copii si stie ce spune, e modelul nostru.
Daca situatia ta e reala sunt convinsa ca sunt f multe mamici care ar dona bucuroase hainute de la copilasii lor,biberoane,lucruri ok pe care ele nu le mai folosesc.Orice problema are cel putin 2 rezolvari.Doamne ajuta!
Multumesc frumos pentru sfaturi si intelegere. O zi frumoasa!
|
kali wrote:Ea, de fapt, vrea sa-l vanda. Altfel nu ar posta anunturi pe net; doar nu-si inchipuie cineva ca mergi cu copchilul sub brat la asistentul social si ala iti da ok-ul... ca esti parfumat si zambesti frumos Sa fim seriosi...
De ce esti rea? Nu vreau sa il vand, vreau sa ma asigur ca ii pot gasi o familie stabila ( cu mama si tata!), un camin fericit si sa nu duca lipsa de absolut nimic. E greu sa intelegi, dar nu ma astept. Daca voiam sa fac mizeria de care ziceai tu, atunci si anuntul era unul scurt si rece. Bafta in viata!
|
Inulia wrote:Buna dimineata Feti?e dragi!!!succcesc si doamne ajuta!!!Lory sincer de la tine ii de a?teptat la orce dar" prima data pe ecran" cum se zice la noi aud asa ceva.Cum ai putut sa arunci asa învint acei 3000€ daca nu po?i între?ine un copil....nu am cuvinte,dar sper din tot sufletul ca doar esti stresata...cum se intimpla in perioada sarcinii ?i-?i va veni mintea la cap.Nus eu care te voi judeca caci este cel de sus care are grija...dar ma întreb mereu de ce Doamne le dai copii la aea care nui vor,sau care î?i bat joc de ei.Sau vreai sa fii iar in centrul atentiei.Fetelor ?ti?i ce mai cred este aceasta Lory o persoana anonima câte î?i bate joc de durerea noastra
Nu stiu despre care Lory vorbiti si criticati voi, insa mai bine v-ati uita in sufletele voastre si ati intelege de ce nu aveti parte de proprii vostri copii. Dumnezeu este sus si nu doarme! Pentru fiinte ca voi banuiesc ca e mult mai uman sa iti lasi copilul in plasament decat sa il incredintezi cu acte in regula unei familii care isi doreste din tot sufletul sa aiba un copil.
|
Sunt o fata tanara, fara loc de munca, fara posibilitati materiale si doresc sa incredintez spre adoptie baietelul pe care il voi naste la sfarsitul lunii iulie 2015. Va rog sa ma contactati doar daca va doriti foarte mult un copil si sunteti siguri ca puteti sa il iubiti si sa ii oferiti un viitor mult mai bun din toate punctele de vedere. Si eu si copilul suntem perfect sanatosi, sarcina a decurs normal fiind sub observatie medicala, control si analize periodice. Va multumesc din suflet!
|
Sunt o fata tanara, fara loc de munca, fara posibilitati materiale si doresc sa incredintez spre adoptie baietelul pe care il voi naste la sfarsitul lunii iulie 2015. Va rog sa ma contactati doar daca va doriti foarte mult un copil si sunteti siguri ca puteti sa il iubiti si sa ii oferiti un viitor mult mai bun din toate punctele de vedere. Si eu si copilul suntem perfect sanatosi, sarcina a decurs normal fiind sub observatie medicala, control si analize periodice. Va multumesc din suflet!
|