|
|
Thursday, June 26, 2014 |
Thursday, June 26, 2014 7:59 AM |
1 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
stele_pe_cer wrote:Ne-am hotarat in final pt.a face nunta anul viitor, din lipsa de timp, bani si natura favorabila anul asta  , si cumnata-meu s-a gasit sa stabileasca si el data nuntii la anu'  . Cica "nu e bine".Pai, de ce nu e bine?Nu e fiecare cu ...a lu' mama lui  !Ce treaba am eu cu nunta cumnatului meu? Daca nu are de gand cumnatul meu sa isi mute nunta, iar eu ma incapatanez sa o fac la anul(fireste ca la anul, inainte de bebe 2, ca doar nu m-oi marita peste 4 ani, cu riduri la oki si cu o caruta de plozi prin jur, grasa cat o balnea).Nu am timp sa stau dupa cumnata-meu, sunt tanara si vreaua ACUM sa ma marit, adica la anul, in primavara.E DE RAU?CE ALTE OPTIUNI AM? Daca ma casatoresc la baptisti, si nu ortodox, are ceva?Tot "pacat"e?Si unde scrie ca e "pacat"? Sunt verde de suparare !
Stiti ce e o prostie sa crezi asa ceva. Pot sa faca nunta si in aceeasi zi unul dupa altul. Cine-i opreste? Oameni buni nunta este cea de-a sasea Sfanta Taina Bisericeasca, mare inaintea lui Dumnezeu. Pai daca noi ne cramponam de maruntisuri de astea ne indepartam de adevaratul sens al cununiei. Plus ca ganditi-va ca toate astea va perturba; trebuie sa fie asa, ca asa a zis mama, tata, unchiul, soacra etc. Ignorati-i. Cat despre pabtisti, eu zic ca e mai bine la ortodocsi. Trebuie insa sa faci cum simti si sa faci alegerea ta. Cantareste bine, analizeaza si decide-te. Trebuie sa va invatati ca in viata deciziile voastre nu vi le dicteaza nimeni si nu lasati parintii sa se bage. Puneti-le capac.
|
|