Profil: Anitta76
Despre
Utilizator: Anitta76
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Sunday, November 11, 2018
Ultima vizita: Wednesday, September 29, 2021 8:57 AM
Numarul de postari: 1,080
[0.10% din toate postarile / 0.51 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 87
Postat: Monday, August 16, 2021 12:45 PM
Isa29 wrote:

Sunt curioasa, care e legatura?

Eu am patit acelasi lucru dupa ce am avut covid. Dupa ce ca am avut intarziere vreo 5 zile, m-a ținut vreo 15 zile, dar ultimele zile la fel, doar secretie maronie, iar dupa aprox 10 zile mi-a venit din nou. Am intrebat medicul si a spus ca este de la virus.

TTC: IUNIE 2018

Happy mommy ❤

img
Subiect: Clubul aspirantelor - 87
Postat: Monday, August 16, 2021 9:28 AM
Angel
Alexutza2714 wrote:
Neața fetelor!!!

Am întâmpinat o problema care nu am mai avut-o pana acumCray

De câteva luni am o secretie maronie după menstruatie, am întrebat medicul ginecolog și mi-a zis ca e normal...pana aici totul ok...luna trecuta menstruatia a fost pe 26 iulie. După ce am terminat, la câteva zile a început iar secreția maronie, care a ținut pana în 10 august...ca aseară sa ma trezesc ca mi-a venit menstruatia Bye2 și am zis WTF menstruatie la 20 zile? În condițiile în care eu aveam menstruatie de 28-29 de zile pana sa începe sa nu ne mai protejam...iar de când nu ne-am mai protejat a fost la 30-31 zile.

A pățit cineva asa ceva? Sunt îngrijorată fiindcă menstruatia a fost tot timpul la mine regulata și la fiecare control ginecologic mi s.a spus ca e totul în regula. Acum sunt în dubii...uff uff

Poate are cineva o părere pt cazul meu!
Multu campfire

Buna. Ai avut covid sau te-ai vaccinat inainte?

Happy mommy ❤

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 16
Postat: Thursday, August 12, 2021 11:08 PM
Buna seara fetelor. Aveti vreun remediu pt caderea parului? Parca nu mi-a cazut asa mult niciodata, nici macar dupa ce am nascut...Analizele le am bune, cele principale, dar caderea asta ma termina, imi cad smocuri...sunt vopsita blond. Ma gandeam sa reincep sa iau elevitul pe care l-am luat in sarcina pt ca nu imi pica deloc deloc parul..dar oare o fi bun daca il iau doar pt asa ceva? As lua nr 3 care se ia dupa...voi ce ziceti? Acum folosesc Alpecin c1, m-am spalat doar de 2 ori si nu am vazut imbunatatire prea mare...

Happy mommy ❤

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 15
Postat: Tuesday, June 1, 2021 12:06 PM
simmo wrote:
Anitta, al meu e sarac in cuvinte. Cred ca nici 10 nu spune NuImiPasa
Nu repeta dupa noi deloc, mai nou are momente cand leaga mai multe cuvinte chinezesti, incearca sa spuna ceva, dar nu inteleg nimic. In schimb are o retinere incredibila, daca vede odata isi aduce aminte si peste 3 luni.

La noi mai nou au succes pistoalele si baloanele de sapun (mai ales cu apa), a primit de la bunici, dar a vazut si in parc. In parc toate trotinetele si bicicletele le ia la rand, chiar daca nu sunt de el. In casa ii rotesc jucariile, daca le arunca ii spun ca nu-i frumos ce face, dar lui i se pare amuzant. Daca tot insista, i le strang. L-am lasat odata doar cu 2-3 jucarii de plus. De atunci nu a mai facut chiar asa. Daca se plictiseste de ele, cere sa-i drschid lada.
Stikere si colorat mai il tine ocupat cateva minute.

Cu painea, poti incerca sa ii ungi ceva pe paine. La pranz de cele mai multe ori e foarte obosit si nu mai vrea sa manance. Imi pare rau ca a stagnat la mancatul singur: nici bona si nici sotul nu il lasa sa manance singur :(
Daca e cu mine, il las sau il ajut.

De pampers nu am scapat, am cautat chilotei de bumbac pentru varsta lui, dar nu am gasit. Doar de la 2 ani în sus. Sper sa gasesc pana se face vara ca vreau sa-l dezvat de pampers anul acesta. La gradi (de stat) nu il primesc cu scutec, iar zilele trecute am aflat ca sunt primiti in prima faza copiii care fac 3 ani pana pe 31 august, iar pentru 3 zile diferenta pana face el 3 ani , il primesc in a doua faza, daca mai sunt locuri....dar la stat tot timpul duc lipsa de locuri.

Eu nici nu m-am gandit la gradi pana acum. Am zis ca pana aproape de 3 ani sa stea cu bunica, dupa care sa o inscriu la gradi dar cu program normal, nu prelungit. La cat ma chinui cu ea sa manance, sigur nu va manca nimic la gradi ca sa stea program lung...
Legat de pampers, o las in pace momentan...de obicei ea spune dupa ce face, foarte rar spune inainte, si daca se intampla sa spuna inainte si o pun pe olita, incepe sa planga si nu mai face...asa ca...asta sper sa vina de la sine. M-am panicat sincer in legatura cu repetatul si vorbitul pt ca avem un prieten, copil, mai mare cu 2 luni si repeta absolut tot. Si cand vezi la altu ca face si al tau nu, iti pui semne de intrebare...La voi se descurca bona sa ii dea sa manance?

Happy mommy ❤

img
Postat: Monday, May 31, 2021 7:23 PM
IoanaOlo wrote:
Mamici de copilasi mai maricei ma ajuta?i cu un sfat? Bebe din dotare face ce face ?i se tot love?te la cap. Ba aluneca mana de sub el cand e in 4 labe si da de parchet. Azi s-a lovit de usa destul de grav. Era în genunchi în fata usii ?i dadea cu mainile in ea(usa era închisa) i-a alunecat ?i a dat cu arcada si fruntea de u?a. Ce sa mai ?tiu sa fac cu el, ca tot în locuri periculoase trage? Oricum sfat e bine venit. Multumesc

Asta e doar inceputul din pacate. A mea si acum are semn de cand a cazut prima oara rau de tot cand avea aproape 1 an de se ridica ea in picioare singura...nu cred ca ai ce sa faci
..sunt niste etape prin care trec, si pana le reuseste o sa se mai loveasca...Rabdare...

Happy mommy ❤

img
Postat: Monday, May 31, 2021 7:19 PM
Adina Mariana wrote:
Nu stiu cum sunt mamicile care au bebei de varsta cu Luca meu dar eu nu mai am timp deloc,deloc.De o luna incoace ma tine in priza toata ziua si noaptea pic lata de oboseala si nu mai am chef sa citesc nici macar pe forum de oboseala.Toata ziua merge,vine,se catara,vrea atentie...citisem in fuga un articol pus de Maria parca cum ca baieteii au nevoie de mai multa atentie..sincer confirm 100%.De jucarii nu se mai atinge de mai bine de o luna..tot calare pe mama si tata toata ziua si se cere intruna afara iar cand nu il las sa mearga unde vrea el incep tantrumurile.Grea tare perioada astaBig Surprise
Daca mai citesc mamici cu bebei dupa 1 an jumate spuneti-mi daca este ceva normal ca mie mi se pare ca este mult prea energic si ma lasa afis alcool

Simmo cum esti,cum e mama ta?

Acum ca va citesc, iar am impresia ca e a mea defecta:))) Eu ma laud cu un copil cuminte momentan. Are si ea momente cand vrea numai ,,pa" sau in masina dar in rest e cuminte. Isi face tot timpul de lucru cu jucarii, cutii, sticle, etc. si cand are momente de arunca cu ele ii spun ca nu e voie si se opreste. Ea dupa varsta de 5 luni a inceput sa fie foarte cuminte, pana la 5 luni numai a urlatpale Probabil se adevereste vorba ca daca sunt rai bebelusi, sunt ok cand cresc.
Ai vostrii cam ce cuvinte spun? Noi avem in vocabular vreo 20 de cuvinte si mi se par putine....încearca ea sa repete dupa mine dar mai rar si nu tot timpul ii iese. Stiam totusi ca pe la 1 an jumate ar trebui sa repete...dar...acum nu sunt toti la fel...Hainute de pe ce site-uri le mai comandati? Ce achizitii de jucarii/masinute ati mai facut? A mea s-a tot plimbat cu o masinuta d-aia mica la care se impingea singura cu picioarele cred ca vreo 1 luna, chiar 2, dupa care nici nu a mai vrut sa o vada...
Problema noastra eterna e cu mancarea...daca o pun la masa la pranz, ma asez si eu, imi pun si eu sa mananc cu ea...si daca am pus paine pe masa pai nu mai mananca nimic pana nu ii dau paine...se intampla sa ceara de multe ori, arata cu degetul la dulapul cu paine si striga pe limba ei, daca i-am dat pai nu se mai atinge de altceva...Nu prea mananca cine stie ce...dimineata mananca ok dar in rest e chin la fiecare masa...Ce noroc am e ca pana acum cateva zile nu accepta oul in nicio combina?ie si de cand i-l dau cu paine il mananca pe tot, dar la cum o cunosc nu o sa dureze prea mult. Si daca are o mancare preferata i se ia in 2 saptamani de ea...e jale si din cauza asta e si fff slaba...dar are toate analizele bune...nu stiu ce sa ii mai fac...
Va îmbra?i?ez!

Happy mommy ❤

img
Postat: Tuesday, May 18, 2021 3:41 PM
Droxana wrote:

Pff..sanatate multa Anita!

Iti multumesc!pupici

Happy mommy ❤

img
Postat: Tuesday, May 18, 2021 3:11 PM
Fetelor atat de rau mi-a fost de la virusul COVID incat am zis ca nu exista asa ceva...De fapt nu credeam ca exista asa ceva...Am trecut prin niste stari pe care nu le-am mai avut niciodata! Inca nu sunt recuperata complet.....dar REZIST!
Sanatate tuturor!computerlove

Happy mommy ❤

img
Postat: Sunday, May 16, 2021 10:27 PM
Mihaelaalin wrote:
Poate am gresit ca iam dat atatea medicamente dar cand vad ca are temperatura 37,8-9 deja ma panichezi sa nu faca mai mare prima data ii pun sosete dupa Ii dau ceva si a-mi este si soacra pe langa mine care ma sperie

Sosete le pui si cu otet? Sau doar cu apa?
Dar nu te mai lua mereu dupa soacra. Poate e de inteles ca se sperie dar asta nu inseamna ca trebuie sa te panichezi si tu si sa ii administrezi antitermic asa repede. Trebuie sa fii tare, sa iei singura deciziile si sa lasi soacra deoparte. E copilul tau si e responsabilitatea ta. Test de covid v-a facut la spital?

Happy mommy ❤

img
Postat: Sunday, May 16, 2021 2:16 PM
Mihaelaalin wrote:

Nu leam dat repede vineri spre sambata seara mia facut temperatura 37 nu mai stiu cu cat iam dat 2 ml de nurofen ia trecut dimineata la 8 iar avea febra iam pus un supozitor cu paracetamol ia scazut iar la 4 acum dupa masa a facut 38 si ceva si iam dat 1mil Algin,si la 8 seara iam bagat jumatate de novocalmin ca nu scadea deloc temperatura.am fost cu el la urgente,este o viroza in aer paote lua si de la noi mi-au dat Algin sa ii dau mia prescris paracetamol si niste picaturi,in caz ca nu ii scade febra a spus sa ma duc din nou sa ma interneze,dar ii multumesc lui Dumnezeu a vrut sa ii scada are acum 36,8..va multimesc pt raspunsuri mereu ma lini?titi cand va cer un sfat

Scuze ca intervin dar este ok sa administrezi novocalmin la un bebe atat de mic? Eu tot timpul cand avea pana in 38 grade o dezbracam la pampers si scadea. Sau daca avea peste 38 gr ii puneam sosete cu otet indoite cu apa. Doar cand depasea 38.5 am intervenit cu antitermic, prima oara am pus supozitor dupa care am alternat la 4 sau 6 ore nurofen cu panadol. De 2 ori a avut peste 39 si am facut impachetari plus supozitor. Mi se pare prea putin la bebe al tau ca sa intervii cu atatea. Ti-a recomandat medicul sa dai ceva la temp de 37,5-38?

Happy mommy ❤

img