Am primit . Multumesc frumos
|
cine ma ajuta si pe mine cu niste carti , va rog frumos
fluturash2012@gmail.com
|
Mezinul familie s-a nascut pe 20 Iunie . Nastere ca in filme - la propriu Am inceput cu contractii pe la ore 7:20 dimineata si pe la 8 am hotarat sa sunam pe cea care urma sa stea cu piticii acasa . Si cum spitalul nu e departe de noi -cam 20 de min cu autobuzul si contractiile nu erau asa dureroase si nici super dese - adica la 5-6 min am zis eu hai cu autobuzul . bun .pe la jumatatea drumului - in autobuz mi se rupe apa si bebe vroia sa iasa atunci . Ii zic lu al meu " Mi s-a rupt apa ". Al meu ": de unde sti ? " si dadea sa se uite pe sub scaun. daca nu ma durea asa tare cred ca apuca o criza de ras :)))) . ii spun sa ii zica soferului sa se grabeasca . Cu tot calmul din lume merge la sofer si spune ca mi s-a rupt apa si daca poate sa se grabeasca .pacat ca nu am putut vedea ce fata a facut soferul :)))) caci cele 10 min pana la spital le-a facut in 2 . Am reusit sa ies din autobuz si sa mai merg un pic dar de acolo a trebuit sa vina o ambulanta sa ma ajute caci micutul era tare grabit . Cei de pe ambulanta incercau sa ma tina de vorba dar eu eram ceva gen - Vine bebele nu mai e timp de vorba . Si la urgente vroiau sa imi ia tensiunea si eu - Nu mai e timp , abia ma abtin sa nu imping . Intr-un final ajung si in sala de nasteri - dupa ce imping de 2 ori iese si bebele Gabriel . 2.780 kg si 48 cm . cu o saptamana inainte de termen . Toata maternitatea aflase de mine - fata care aproape a nascut in autobuz si care croseteaza . Iar sotul imi spunea ca pe autobuz il intrebase un sofer daca e el sotul fetei cei i s-a rupt apa in autobuz . Vedete
|
dragi burtici nu stiu cum va simtiti voi dar eu ma simt super. mai am pana pe 27 iunie . nu ma gandeam ca o sa ajung pana aici cu sarcina pt primele 2 nu au ajuns la termen . am destula energie ca sa merg o zi pe jos . va pup si va tin la curent cu bebele .
|
ce faceti gravidute ?
eu mai am un pic pana cand o sa nasc .
bebe e bine creste . la ultimul eco - acum 2 zile mi-a zis ca e cam micut 2.400 kg dar e bine ca mai sta in burtica si mai are timp sa creasca .
dar mult timp nu imi mai ramane pt bebe deja nu mai are loc - am o burtica micuta micuta si abia se mai misca si o multime de contractii si il simt cum apasa in jos .
probabil urmatoare data candva scriu o sa fie cand o sa nasc
|
Ceau fete ! Eu intru ceva mai rar si cand intru mai mult citesc Burtica face bine , creste . La ultimul eco a zis ca bebe e mai mic cu 2 sapt decat ar trebui dar pana iese din burtica recupereaza el
Va pup pe toate si o sa incerc sa postez mai des
|
Alina - eu am avut un travaliu mai dureros la bb2 - pt ca mi-au dat oxitocina - nu ma dilatam de la sine , desi avem contractii uhuuuuuuuuuuuu si nu ma dureau , asta pana am primit oxitocina . apoi cand a fost vorba de impins - cred ca 5 min a durat totul si bb era afara . cred ca era si nerabdatoare sa vada lumea ca doar a venit cu 4 sapt mai devreme
|
eu am fost la eco - totul e f bine . bb punea manutele la ochii - cred ca ii era rusine ca ii s-a vazut .... .
urmeaza sa fac analize sapt asta . sunt la jumatate deja - nu imi vine sa cred ce repede trece timpul
va urez la toate sarcina usoara si bb -ii sanatosi
|
din categoria lacrimogenelor - http://www.superstarmagazine.com/this-video-my-beautiful-woman-will-touch-your-heart-like-never-before-must-watch/#_ va dau un video ce de vede musai cu un pachet de servetele - nu e nimic rau , din contra , ceva frumos , dar pe mine m-a facut sa asa un pic .
azi mergem si noi la eco . revenim cu vesti proaspete . p.s. azi aflam si ce fel de creautura misuna pe acolo prin burtica - a se citi daca e fata sau baiat .
eu am deja banuielile mele
|
Nanny si eu ma gandeam la tine
bine face bebe - la urmatorul eco aflam ce e , dar banuiesc deja ca e baietel pt ca am visat deja un nume de baietel , asa ca o sa ii se indeplineasca dorinta lui Samuel de a avea un fratior .
incepe sa miste din ce in ce mai tare , mai ales dupa ora 10 seara , la fel era si Arya , tot noaptea era activa .
alexandrabogdan - stiu cum e cu teama . Si eu am avut probleme la ambele sarcini cu piticii - contractii , dureri de burtica etc , si amandoi s-au nascut mai repede - cu 3 saptamani si respectiv 4 saptamani , plus o sarcina pierduta si uite sunt la bebe 3 . Asa eu iti spun sa incerci . nu e nimic mai frumos ca sentimentul pe care il ai cand bebe misca in burtica sau cand il vezi pt prima oara si etc
capsunia - felicitari pt bebe
|