mirela74chris wrote:In tot acest timp ai facut vre-un control ginecologic?Mai iei pastilele?Menstruatia ti s-a oprit din cauza pastilelor,nu din cauza ca alaptzi.Anticonceptionalele luate timp indelungat pot afecta organismul.Sanatate multa .
pastilele nu le-am luat de la inceput, dar nu mi-a venit, stiu ca anticonceptionalele luate mult timp afecteaza organismul, nu am luat decat un an, si pana sa raman insarcinata nu luam pastile.Control am facut la 6 saptamani de la nastere, si totul era ok, acum am peste 2 saptamani control sa vedem ce spune.
merci
|
cand am incetat sa o mai alaptez, am incetat sa mai iau pastile, la control sunt programata peste 2 saptamani,bunica mea nu a avut menstruatie 3 ani si ceva, a alaptat 2 ani si ceva si nu lua pastile, dar la cateva saptamani dupa ce a incetat alaptarea ia venit.
Multumesc pentru sfaturi.
|
Buna fetelor, va spun si eu povestea mea:
Am ramas insarcinata si de atunci nu am mai avut menstruatie, am nascut o fetita sanatoasa si frumoasa, am alaptat-o chiar daca ea nu vroia sa suga, asa ca ziua nu sugea deloc decat la biberon iar noaptea sugea tatica, dupa ce a fost racita pe la 8 luni nu a vrut decat tatica si mi-a parut tare bine ca m-am luptat sa nu pierd laptele, acum are 1 an si 4 luni si de 2 saptamani am intarcat-o chiar foarte usor, Mentionez ca am luat pastile Cerezzet sau ceva de genul, sunt anticonceptionale pentru atunci cand alaptezi, sunt foarte fericita in in atot acest timp nu am avut menstruatie (2 ani si 1 luna), insa de ieri a inceput sa ma doara pe sub burta, acum am inceput sa am crampe, dar inca nu am vazut nimic. Voua cand v-a venit cum a fost? cu dureri? mentionez ca atunci cand eram domnisoara aveam niste dureri de burta si spate..... de ma tavaleam pe jos...
|