Anestezia generala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Friday, June 12, 2015 9:31 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Anelise wrote:
Alexandra, multumesc pentru informatii! pupici
Si in cazul meu, daca ar fi, se pare ca tot cu intubare e. La mine problema mare e ca sunt foarte speriata, ca am pasarelele mele si mi-e frica ca nu ma mai trezesc... S-a amuzat si medicul pe treaba asta, dar zau ca mi-e teama ca somnul e pentru totdeauna... alcool Stiu, probabil e cat se poate de stupid ce spun...

Daca mai ai nr meu, suna-ma si iti raspund la toate intrebarile. In orice caz, nu trebuie sa fii stresata; anestezia generala in ziua de azi este f sigura. Nu stiu de ce interventie este vorba, dar daca se preteaza pt rahianestezie si nu ai contraindicatii, iti face. E mai simplu si pt anestezist.
Sincer si eu prefer rahi, din aceleasi considerente ca si tine.. desi nu pot spune ca mi-e frica de generala.. mi-e frica doar de ce-as putea spune sub efectul drogurilor :)))
Anelise
Scris: Friday, June 19, 2015 6:50 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Marmita, multumesc! pupici O, ce experienta ai avut... pale
Buli, nu mai am nr. de cand am schimbat telefonul... pupici E vorba de o laparoscopie si din ce tot citesc, nu se mai face deloc cu rahi ci cu generala. Daca s-ar face cu rahi si maine m-as duce, dar asa sunt sigura ca o s-o tot aman mult si bine. alcool
carmenalina
Scris: Friday, June 19, 2015 10:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
Eu am avut tot generala la interventia mea de sapt trecuta, mi-a zis medicul anestezist ca voi adormi si cand ma voi trezi nu-mi voi aminti nimic....si asa a fost. Sotul mi-a zis ca imediat dupa interventie a ajuns in salon si medicul ce m-a operat si m-a trezit din anestezie, am deschis ochii ametita si m-am uitat la ei, i-a spus sotului sa ma traga de mana si sa nu ma lase sa adorm la loc o vreme apoi, cand m-am trezit de-a binelea nici n-am stiut ce s-a intamplat, o jena in gat de la intubatie dar am luat ceva pastilute pt gat, Homeogene 9 si a doua zi era deja mai bine.la nici 12 ore de la interventie ma plimbam deja prin salon ci sondele dupa mine, si fara dureri de cap, abia spre dupa amiaza, am simtit ca-mi lipseste cafeluta si l-am trimis pe sot sa-mi ia una, si a trecut si asta...Succes!Cheek Kiss Cheek Kiss majoreta majoreta
bulibuli
Scris: Sunday, September 6, 2015 10:25 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Anelise wrote:
Marmita, multumesc! pupici O, ce experienta ai avut... pale
Buli, nu mai am nr. de cand am schimbat telefonul... pupici E vorba de o laparoscopie si din ce tot citesc, nu se mai face deloc cu rahi ci cu generala. Daca s-ar face cu rahi si maine m-as duce, dar asa sunt sigura ca o s-o tot aman mult si bine. alcool

Asa e, laparoscopia se face doar cu anestezie generala. Dar nu ai de ce sa te temi. Iti las nr meu cu toate ca e cam tarziu cred, abia acum am vazut mesajul..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.