cookie, sunt foarte bine, cresc usor, usor, maine sunt 27 saptamani si, ca niciodata, ma bucur din toata inima ca afara este racoare Va urmaresc in tacere si imi dau seama cat de repede a trecut timpul
|
Zambila wrote:Pe mijloc? Doar pe la ovare? sau tot abdomenul?
Ovare si pe mijloc :)
Fiecare femeie are organismul ei. Eu m-am panicat initial cand am auzit ca pe prietenele mele nu le-a durut burta, apoi doctorul mi-a spus ca fiecare femeie este unica, sarcina decurge foarte bine si oricum alte incidente nu am avut.
|
Zambila wrote:Multumesc, Anesia, pentru incurajari.  Poti sa descrii durerile de burta? Sa le compari cu....nu stiu...durerile de la CM, de la combinat lapte cu prune :) etc? Sarcina usoara in continuare!
dureri CM clar, dar nu asa de intense :)
|
Zambila wrote: Moa, si al meu e in concediu, asa ca saptamana trecuta am fost la eco la alt medic ca nu mai puteam cu stresul. si i-am auzit inimioara. M-am calmat. Pentru vreo 48 de ore. Acum iar am luat-o razna. Deci nu-mi spune despre filmele facute in cap ca eu is...regizor suprem. Si faptul ca nu imi e rau, nici macar usor asa cum imi era inainte, ma duce numai la scenarii sf nefericite... Tot ce pot sa fac este sa ma rog la Dumnezeu si sa ma incred in El ca va avea grija de bobita mea  , pentru ca ecografie din 2 in 2 zile nu pot sa fac...cred ca ar zice medicii ca is nebuna, plus...costurile / 60 de lei consult si 100 de lei eco - deci 160 de lei la 2 zile...nu stiu cum ar fi pentru voi, dar pentru mine e mult. Alina, eu am sanii mai sensibili (sfarcurile) si se vad mai accentuate venele pe ei. Ragai imediat ce pun ceva in gura. Nu vomit. Nu imi e greata. Am avut momente cand papilele gustative o luasera razna si pana si apa mi se parea sarata. Ah, si mai am dureri foarte slabe de burta si de spate, jos chiar la nada coloanei.
Zambila, nu este neaparat nevoie sa iti fie rau ca bebe sa fie bine. Eu am 21 de sapt, nu mi-a fost rau, am avut senzatie de greata o singura data, am vomitat puuuuuutin de 2-3 ori si am putut mananca orice. In schimb, m-a durut burta si din cand in cand mai am si acum astfel de dureri. Bebe este foarte bine si foarte energic. Keep calm and be zen!
|
lav2 wrote:Va multumesc fetelor de urari.Doamne ajuta sa fie bine la toate.Eu sunt un pic ingrijorata ca ieri mi-au curs 2-3 picaturi de sange...Azi am facut hcg.Gravidutele voi cum va simtiti?Ca eu am simptome de menstruatie in fiecare zi.asa e si la voi?
Lav, eu am avut asemenea simptome si le mai am si acum cateodata, la 17 saptamani. Initial m-am panicat, dar apoi doctorul mi-a spus ca este normal si bebe e bine sanatos. Cel putin asa a fost in cazul meu :)
|
Felicitari!
|
Iuli, Doamne ajuta sa fie totul bine!
Fetelor, eu nu mai pot de somn.....m-a palit un mare, mare somn acum si am o gramada de lucru la birou
Am fost la eco si este baietel 100% :) Totul este foarte bine, era foarte activ
Nu stiu cum s-a nimerit vara asta asa calduroasa taman acum cand suntem noi insarcinate, de abia astept toamna
|
Auras wrote:Sa va inveselesc un pic mai mult  Nu stiu cum am ajuns aseara pe forum la capitolul 'Povesti despre nastere' si am citit atatea povesti ale mamicilor, cum si-au facut ele frumos bagajelul si cand nu se asteptau, au venit si minunile lor pe lume. Va recomand sa le cititi,pe mine m-au relaxat foarte mult si ma simt mai increzatoare acum. Parca as fi pregatita sa nasc in orice moment  Doamneee, sper sa am o nastere usoara!cel putin lipsita de peripetii!  hahaa  bebe si mami sa fie sanatosi,sa fie cu happy ending ca asta conteaza, rezistam noi!  sunt asa entuziasmata ca i-am zis sotului aseara ca vreau sa-mi fac si eu bagajelul ca mai e putin si fac 5 luni hahaa  mai bine sa fie bagajul gata din timp! Sunt la prima sarcina si chiar daca m-au pus jos la un moment dat greturile, sunt foarte entuziasmata! Sa ma scuzati! haha  Va pup pe toate
Fetelor, voi v-ati gandit cum vreti sa nasteti?
|
Auras wrote:Anesia cu optimism si incredere in tine poti evita persoanele pesimiste  Chiar daca uneori e greu si iti vine sa-ti pui semne de intrebare, tu continua sa zambesti si sa lupti pentru ce e al tau. Niciodata sa nu te dai batuta doar pentru ca auzi ceva diferit la alte persoane .  Stii cum e, e bine sa zambesti omului in fata,dar tu tot pe-a ta s-o tii!  Mai ales ca bebe are nevoie de o mami cat mai atenta si fericita!  te pup
merci :)
|
dia27 wrote:Pe mine ma doare burtica de ieri..banuiesc ca e de la vreme pentru ca aici e frig si ma doare exact pe taietura de cezariana :( sper sa treaca mai repede ca ma streseaza .. Pe 29 mergem si noi in Romania, o sa mergem si la plaja si eram curioasa ce spuneti voi despre statul la soare...
Dia, doctorul mi-a spus ca ma pot duce linistita intre orele 7-10.30 si dupa ora 17. Pot face si baie in mare, daca apa este lina, nu foarte rece si fac trecerea lina.
Acum, eu am tot fost la plaja si am stat pana pe la 12, am facut si baie in mare. Sper sa fie totul ok.
Cu doctorul ai vorbit despre plaja si mare?
|