[quote=Lolly]
Suntem "la fel de gravide" din cate vad. Eu am 6.1 tu 6.6. O sa confruntam cu aceleasi nedumeriri :))[/qupote]Eu am 5 si 4 zile biologic dar e mai mica sarcina. Sper sa fie bine. Felicitari ca ai auzit inimioara, la mine nu se vedea decat sacul.
|
A folosit cineva aici lutinus in loc de arefam? Am intrebat si la gravidute da nu am primit raspuns. Multumesc.
|
FloreFlore wrote:Am facut un test surececk mai devreme,z12 dar negativ  Bineîn?eles ca eu vad mereu o umbra  Oricum sunt prea apropiate liniu?ele ..Nu ma imbat cu apa rece Flore eu vad a doua liniuta la primul test. Eu zic sa repeti maine dimineata cu prima urina si daca iese sa mergi la beta. Si haideti la gravidutze fetelor! E cam liniste acolo, mie imi e dor de atmosfera de aici asa ca va citesc in continuare!
|
oanatm wrote:Fetelor nu stiu daca sunt eu paranoia sa nu dar de azi dimineata nu ma mai dor sanii. Ati patit sa va lase durerea asa deodata? Nu am dureri sau alte simptome, starea de greata e inca prezenta. au mai scris fete pe aici ca au patit deci nu te stresa. Dureri ai in zona de jos a burtii, asemanatoare cu cele menstruale? Eu am dar am inteles ca sunt normale.
|
delia.c.yaya wrote:Offf fetelor, sunt terminata! Si fizic si psihic. Barbatumiu e la munca toata ziua ca de obicei. Am vazut ca nimeni nu are nici o intentie de a face curat in casa asta, m-am apucat usurel eu...si la maturat e greu(ca nu stiu cum a reusit saptamana trecuta sa termine de zile aspiratorul)....in fine, ideea e ca soacramea cand a vazut ca mam apucat de facut curat a luato durerea de cap dintro data si sa pus in pat la tv, si asta cu burta pana la gura sa faca curat nah....cand am iesit afara sa intind rufele lam sunat pe barbatumiu si iam zis, cam turba la telefon, ca doar la ce o venit masa Si faza: dupa ce am intins rufele, cand am venit in casa soacramea baga la spalat hainele fetei  ...eu leam pus in dulap provizoriu ca sa vad daca intra toate si restu...ea a luat primele doua rafturi cu bratu si lea pus in masina de spalat, nu sortate..la fix am oprito... Incep.so iau razna jur!!! stati cu socrii? Daca nu stati nu poti sa o dai afara?:))
|
MadaMadalyna wrote:
La prima sarcina am avut si eu placenta desprinsa, am facut hemoragie, a trebuit sa stau l pat pana la 12s sa nu pierd sarcina si sa se prinda placenta. Am facut tratament, stat la pat si cam atat... A fost totul bine pana am nascut prematur, dar nasterea prematura nu a avut legatura cu placenta. (eu nu pot tine o sarcina mai mult de 28s)
multumesc de raspuns...cand ai descoperit ca e desprinsa?
|
Ceau fetelor...vreau sa va felicit pt bebelase...sunt minunate si sper sa ajungem cu bine toate la termen! Am fost si eu ieri la eco si mi-au zis ca bebe e de 4 saptamani desi ar tb sa fie de 5 si ca am placenta putin desprinsa si o posibila candida. Mi-a zis sa schimb arefam cu lutinus. Ma puteti sfatui? Ati fost careva in situatie asemenatoare? Sunt un stres de ieri.multumesc.
|
Felicitari fluturash...la mine nu erau asa pozitive si tot a fost bobita! Sarcina usoara si la termren! Te pup
|
Nicole2018 wrote:Fetelor, mi-a venit si al 2-lea Beta, recolatat la acelasi laborator, azi dimineata la aproximativ 49 ore de primul. Beta 2 - 332.11 mUI/mL Beta 1 - 92.41 mUI/mL S-a marit de aproximativ 3.5 ori. Stiu ca HCG creste exponential în cursul sarcinii, dublându-se la aproximativ 40-48 ore. Deci treaba cu dublatul ar trebui sa fie orientativa si in acest caz e ok valoarea mea de azi, nu? felicitari maxime pentru al doilea beta!:)
|
Dea22 wrote:Tu la ce hematolog mergi? la Ghilezan dar mi-a dat doza dubla de aspenter cu care nu ma impac ca riscul de hemoragie e mare de aceea mai vroiam o parere. O sa merg la Ionita.mersi
|