Andreea06 wrote:Neata. Testul meu e negativ din pacate.. gata sperantele pt cm asta, astept z1 de acum.
Bafta Alina, Adina!!
Andreea , tu ?tiu ca alaptai parca , când ?i a venit prima menstra de când ai nascut ? Eu inca alaptez ?i nu mi a venit, au trecut 7 luni iar în iunie as da startul pt bb2 dar sunt curioasa daca ovulez ...o trebui sa testez prolactina ?
|
alina89 wrote:Mirela, Anitta, mie imi pare ca aveti sanse reale sa spargeti gheata anul asta Adina, eu iti fac in continuare galerie Andreea, astepti cm sau mai bagi un test maine? Stiti cumva, anemona a facut clexane spre final de sarcina? Am vazut ca si ea are factor v leiden si a lasat-o doar pe aspenter, dar asta nu se ia in ultimul trim. Eram curioasa daca a trecut pe injectii sau nu a mai luat nimic.
Buna
Noric cu andia ca se uita :*.. Am facut clexane din sapt 20 in paralel cu aspenter 3/zi pâna în sapt 33 apoi doar clexane pâna la na?tere ?i dupa înca 6 sapt Daca ai întrebari, cu drag î?i raspund :*
|
CrisM wrote:Pana acum 2 saptamani si eu dormeam cu ea in pat, dar de 2 sapt o adorm si o pun in patut. Noaptea o aud cand se foieste si o iau din patut sa ii dau sa manance. Si daca nu as auzi-o ar incepe sa planga eu nu cred ca as putea sa mut patutul in celalalt dormitor si sa stau linistita. Acum depinde de fiecare mamica. Noi tocmai am fost la pediatru. Sofia are 4955g si 57,5 cm si o stare generala foarte buna a luat f bine in greutate, cam 900 g pe luna
Eu il tn inca in pat ,imi place enorm asa .. Azi am fost la control si are 5500 si 62 cm :))) este f lungan...are 2 luni si o sapt..:d
Va pup fetelor si scuze pt absenta :p
|
Buna fetelor,. .cat de devreme au început colicii la voi ? SI ce i a?i dat bebelu?ului ?
|
Apuc SI eu sa scriu 5 min ca acum se treze?te maimu?a Eu am gatit a?a ieri: Ciorba de curcan Ardei umplu?i Dovlecei pane ?ni?ele Piure Icre
De mâncat am mâncat doar ciorba printre picaturi
|
multumim
|
Mirunah wrote:
Anemona, maine ai programata cezariana parca?
da o sa mi fie dor de burtica..sunt melancolica
|
carlita wrote:Doamne-ajuta! Stau cu ochii cat cepele! Stii ca o mai intreb pe Andia de tine Vai, ce-mi place sa scriu la gravidute!
stiu ca o intrebi, imi zice tot timpul si eu te pupam prin ea.felicitari pt rina
|
carlita wrote:Oooo, Chris, imi dai emotii! Sa nu cumva sa eliberezi barzuca fara sa ma pui in garda! Spottingul e normal dupa control ginecologic, eu chiar sangerez bine la PAP, secretii, etc. Scurtarea colului o fi de la contractii. Vezi si la eco ce zice de lungime; dar ti-a recoltat pt streptococ, stiind ca faci cezariana? Anemona, nastere usoara si recuperare rapida! Asteptam vestile!
multumesc! mie imi place graficul tau asa ca fi atenta la barza am eu un feeling ca este luna ta
|
Pisicutza30 wrote:Dia_N bine ai venit. Sper sa fie totul in regula cu bobita ta si sa stea cuminte pâna la termen. Eu am fost azi la monitorizare si bebelina mea e bine. Este pozi?ionata corect pt nastere normala si are 3 kg. Acuma sper sa fie totul la fel de bine si sa vina cand e ea pregatita. Anemona iti tin pumnii sa ai O nastere usoara.
multumesc si voua la fel
|