|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pentru oboseala cronica va recomand produsul Tre en en, iar pentru anemie, Formula 4, Kal Mag si Carotenoid Complex de la firma GNLD. Dupa o luna veti simti schimbarea :) |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| eu in fiecare zi mananc o felie sanatoasa de lamaie. stiu ca vit c ajuta la fixarea fierului si are acelasi rol pe care il are vit.d pentru calciu. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Dana multa sanatate iti doresc iar de sfatuit te-au cam sfatuit fetele tot ce este necesar doar ca vreau sa-ti spun ca cel mai mult sunt de acord cu Bulinutza in legatura cu Venoferul.....daca eram linga tine te tinteam fortat la pat si-ti puneam eu perfuzia. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| semnez si eu condica printre anemice. anemica am fost de cand ma stiu, am stat bine la capitolul hemoglobina doar putin dupa ce terminam suplimentele cu fier. din alimentatie nu mi-a lipsit niciodata nimic, dar stau prost la capitolul absorbtie. sanatate multa! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Dana,Fluturas,Mami de Maria,Berrea,Mariuta va doresc multa sanatate. Bulibuli ,ingeras multumim pentru informatii sunt binevenite . |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Ca si unele dintre voi semnez si eu cu anemia. Am fost anemica de cand ma stiu si faceam tratamente foarte rar, pe ntru ca nu reuseam sa ma tin de ele. Acum, de ceva timp fac un tratament cu drojdie de bere, am auzit ca e miraculoasa la multe, inclusiv la anemie. Am fosta sceptica cand am auzit de drojdie, dar cand am citit despre ea nu mi-a venit sa cred. Am cumparat-o de la farmacia naturista, exista in mai multe vriante. Momentan eu sunt foarte multumita, mai ales ca nici nu-mi trecea prin cap ca o sa gasesc ceva mai suportabil decat fierul.Fierul nu-mi place la gust de nici o culoare. Multa sanatate tuturor! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multa sanatate, dragelor! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| va multumesc mult pentru sfaturi
Maria & mami wrote:Fluturas , incearca sa aduci la limita normala fierul , mai ales ca esti gravida ! Sunt alte minuni care se ivesc pe parcusrul nasterii si dupa si nu ti le doresc ! din pacate eu sunt genul de om care nu se tine de un tratament si pana sa simt efectele anemiei,nu am luat,chiar daca medicul mi-a spus sa iau.am inceput sa iau abea in momentul cand ameteam si ma simteam rau.acum incerc din rasputeri sa nu uit sa le iau,si tocmai pentru ca ma apropii de nastere si stiu ca am nevoie.cand l-am nascut pe darius am pierdut foarte mult sange si de asta mi s-a agravat anemia,asa ca mult timp ma simteam slabita,ameteam,abea puteam sa urc scarile si nu vreau sa trec din nou prin asta |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Dana si tuturor celorlalte fete, multa sanatate Incercati si mancati cat mai multe legume crude (mai ales cele de culoare verde) si fructe, la fel, cat de multe puteti. Cred ca e un mit ca daca nu mananci de toate faci anemie sau alte boli. Cel putin la mine si la cei din casa nu se aplica. Tratamentul cu drojdie de bere e foarte bun. Mai cumpar si eu din cand in cand, dar de la supermarket si luam toata familia, cate o bucatica mica pe stomacul gol, dimineata. La fel, mai luam si tarate, tot dimineata, pe stomacul gol, o lingurita de tarate amestecata intr-un pahar cu apa plata. Taratele fac minuni in orice boala. La fel si graul germinat, cate o lingurita pe zi, oricand, dar nu seara. Va pup
off topic - butterfly, imi place ora la care ai postat |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| butterfly wrote:va multumesc mult pentru sfaturi
din pacate eu sunt genul de om care nu se tine de un tratament si pana sa simt efectele anemiei,nu am luat,chiar daca medicul mi-a spus sa iau.am inceput sa iau abea in momentul cand ameteam si ma simteam rau.acum incerc din rasputeri sa nu uit sa le iau,si tocmai pentru ca ma apropii de nastere si stiu ca am nevoie.cand l-am nascut pe darius am pierdut foarte mult sange si de asta mi s-a agravat anemia,asa ca mult timp ma simteam slabita,ameteam,abea puteam sa urc scarile si nu vreau sa trec din nou prin asta
Fluturas, prin asta am trecut eu acum, dupa nasterea lui Vladutz. A fost cosmar . Usor, imi revin. De hemoragii , nici nu mai spun ! Tine-te de tratament, te rog eu mult . Asa poti evita alte probleme. gandeste-te ca vei avea 3 puiutzi care depind de tine , ok ?
Multa sanatate tuturor ! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/11/2014 Mesaje: 2
| Eu am suferit un an de anemie. Ma simteam ametita, palida, aveam dureri de cap foarte des isi ma simteam mereu slabita. In aceasta perioada, am tot incercat diferite suplimente alimentare, recomandate de doctori sau prieteni. Majoritatea m-au ajutat dar nu pe termen lung. Pana la urma am incercat un sirop de la ropharma, Vita grapes. Chiar am fost uimita. Mi-a intarit foare mult sistemul imunitar si am scapat si de anemie. Ma simt foarte energica si toate simptomele care m-au chinuit (in special durerile de cap care imi afectau performanta la serviciu) au disparut ? Chiar recomand acest sirop (plus ca e super bun la gust)
|
|
|