Profil: andy07
Despre
Utilizator: andy07
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Thursday, September 10, 2015
Ultima vizita: Tuesday, August 1, 2017 7:01 PM
Numarul de postari: 1,883
[0.18% din toate postarile / 0.56 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 55
Postat: Monday, January 9, 2017 9:15 AM
Alexandra88 wrote:
De Andy07 si Alexa21 ce mai stiti? Am citit decat ultimele mesaje si nu le-am vazut prea active...va imbratisezcomputerlove

Buna, fetelor! Eu ma pregatesc pt fiv (pt embriotransfer, ca punctia am avut-o in octombrie si ET-ul nici pana acum nu l-am facut), di de aceea nu mai sunt activa, citesc mai mult la forumuri de fiv.
Mai intru aproape zilnic sa vad noutati, vad ca multe din fetele vechi nu mai intra, majoritatea sunt insarcintate sau chiar au nascut. Alexa e si ea gravida, probabil acum citeste chestii de viitoare mamica.

Bafta tuturor, sa fie chinul cat mai scurt!
Postat: Friday, December 16, 2016 7:22 PM
roxinuta wrote:

Le fac toate cate am inca 12 parca ...la doctor numai luna viitoare am programare.

ai ovare polichistice? de aia poate iti ies testele pozitive si ai si ciclu neregulat.
Postat: Thursday, December 15, 2016 8:01 PM
roxinuta, niste dozari hormonale nu poti face? era ideal in z2-3.
eu in testele barza, de orice fel, nu cred deloc, la cate am vazut pe aici. se coloreaza din orice, chiar si apa daca pui pe ele.
Postat: Thursday, December 15, 2016 8:43 AM
Crissy, tu ai fost la beta? ca vad ca la teorie esti buna sic
Postat: Thursday, December 15, 2016 8:42 AM
dupa sarbatori ce rost mai are, vei fi in saptamana 7, aproape misca :))
Postat: Thursday, December 15, 2016 8:07 AM
Deutza_52 wrote:
Buna dimineata fetelor am facut iar testul si a iesit un pic mai accentuata inca nu ma bucur mie cam frica sa ma bucur. Azi dimineata mia fost cam greata de la cafea asta am observat.

in ce zi po esti? nu mai tin minte. este acolo, sigur e
Postat: Wednesday, December 14, 2016 10:54 PM
Bella1989 wrote:
Fetelor, va multumesc tuturor pentru incurajari! Intre timp s-au schimbat lucrurile... Ieri a fost o greseala de comunicare intre cei de la clinica. Astazi am vorbit cu doctorul care m-a operat. Mi-a scos ambele trompe. Pe stanga era hidrosalpinx, pe dreapta nu inca. Dar a spus ca daca imi lasa trompa dreapta oricum nu aveam nicio sansa sa raman pe cale naturala, ba chiar era foarte probabil sa fac hidrosalpinx si la aia si sa nu raman gravida nici la fiv. Mi-a venit sa plang dar nu puteam pentru ca ma durea burta.
Iar vestea buna e ca nu mi-au taiat uterul, nu am nevoie de timp de recuperare asa ca din ianuarie-februarie pot sa incerc fiv. Mi-a explicat cum a scos fibromul fara sa atace uterul insa eram socata de vesti si nu am fost prea atenta. A spus ca dupa parerea lui am sanse mari la fiv. Miercuri merg la dr Vythoulkas sa imi scoata firele si voi vorbi mai multe despre fiv cu el... Ironia este ca inainte sa plec in Grecia i-am spus sotului ca as prefera sa am trompele praf decat endometrioza. Nu stiu ce a fost in capul meu dar am avut gura aurita. Insa desi am spus lucrul asta, chiar nu ne asteptam...dupa doua testari tubare cu rezultat bun...
In fine, iar m-am intins mult. Nu am vrut sa va scriu asta azi pentru ca a fost o zi minunata aici pe forum dar ma simteam aiurea sa nu va multumesc pentru incurajari.
Va trebui sa schimb si semnatura. Se pare ca nu am ovare polichistice.ras vedeti? Mai am si vesti bune...Lol

imi pare rau ca ai ramas fara trompe, dar na, daca nici nu te ajutau, dimpotriva :(
si mie mi-au iesit bine testele de permeabilitate tubara, dar laparoscopie nu am facut, ma gandesc ca ceva trebuie sa fie in neregula cu ele. numai ca eu deja am inceput fiv-ul, trebuie sa ma pregatesc de transfer, sper sa nu am hidrosalpinx din asta care sa ma incurce. in fine, cand aud pe cineva ca are ceva nasol, ma gandesc ca am si eu cry
iti doresc ce imi doresc si mie, un fiv reusit! Doamne ajuta!
Postat: Wednesday, December 14, 2016 9:03 PM
vai de capul meu, bine ca ai scapat si asa. recuperare rapida!
Subiect: Stimulare ovariana
Postat: Wednesday, December 14, 2016 4:46 PM
Pai dupa ce il intrerupi iti vine. Inteleg ca tu inca iei. Cat iei? Maxim 10 zile se ia, apoi se opreste si in vreo 3-5 zile ar trebui sa iti vina.
Sunt fete pe forum care au reusit cu closty, altele nu,cum ti-o fi norocul.
Postat: Wednesday, December 14, 2016 9:06 AM
sex ai facut? asta e cam singura conditie necesara pt a exista sansa. nu conteaza cistita, tractul reproducator e altul.