Profil: Andruu
Despre
Utilizator: Andruu
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Thursday, April 13, 2017
Ultima vizita: Friday, August 7, 2020 8:25 AM
Numarul de postari: 382
[0.04% din toate postarile / 0.13 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 8
Postat: Friday, March 8, 2019 1:38 PM
La multi ani, mamici! noi am inceput de cateva zile diversificarea si momentan sunt multumita pt ca papa picii mei. Cu apa nu ne intelegem, dar sper ca usor usor sa o acceptam...in schimb cu somnul e grav, simt ca o iau razna mai ales noaptea. De 2 nopti incepand cu 01.00 se trezesc din 30 in 30 min pana la ora 3 cand ar trebui sa pape...atunci se trezesc plangand si le fac lapticul sa pape, dar cum le bag biberonul in gura cum incep sa urle...apoi urmeaza o ora in care legan de mi sar ochii doar ca sa i adorm la loc. Poate saltul este de vina, dar acum nu stiu cand sau daca sa le mai dau sa pape noaptea Big Surprise

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 7
Postat: Friday, February 1, 2019 11:23 AM
Andreea06 wrote:
Am fost de dimineata cu piticul la analize, abia marti scrie pe foaie ca vor fi gata.. eu o sa le mai urmaresc zilele astea poate afiseaza macar o parte. A plans un pic dar a trecut, i-a gasit vena din prima, phew! Aveam niste emotiiiiii..
pfff, ma ia asa o frica cand ma gandesc la asta pale e bine ca piciul tau a plans putin! domane ajuta sa iasa totul bine!

img
Postat: Friday, February 1, 2019 11:21 AM
mamici, ce aparat cu aerosoli imi recomandati?

img
Postat: Thursday, January 31, 2019 9:06 PM
Mgeorgiana85 wrote:

Deja ma sperii Mirunah hohot
Cu mancatul am avut si noi probleme, imi aduc aminte si la inceput ca plangeam ca nu-mi mananca copilul...pff ce vremuri.
Si Eduard apuca o jucarie uneori cu ambele maini, o tine cateva secunde si o arunca cat vezi cu ochii hohot
Jucariilr nu le baga in gura, in schimb, bavetica sau orice material ce prinde morsoceste la el Lol
Ai vostri bebei la cat timp fac cacuta? La cei ce papa lapte praf..
Al meu face la 2 zile...rareori la 3. Interesant e ca face moale, nu e constipat, de vreo luna jumate 2 tot asa face. NuStiu
amandoi fac zilnic caca, dar pitica face asa pt ca acum ii pun in lapte bifido baby, inainte facea la 2 zile si se chinuia foarte rau, plangea foarte mult...a mai ramas doar problema gazelor careia nu ii gasesc rezolvare. sper sa se regleze ea usor usor, ca numai noaptea o apuca crizele si o apuca urlatul Crazy
si mie imi e teama de diversificare, nu stiu cat de usor vor accepta NuStiu sa speram ca va fi bine!

img
Postat: Wednesday, January 30, 2019 5:18 PM
Multumesc pentru raspunsuri! E greu sa urmaresc semnele deoarece pitica nu prezinta niciunul, doar atunci cand incepe sa planga rau iar piciul are unul singur, cand canta parca bocesteBig Laugh si atunci incerc sa ii culc pe amandoi.
Sa i adorm este mai usor decat sa i adorm si trezesc la aceeasi ora ...sper ca pana la diversificare sa reusesc cu programul de somn, ca atunci va mai fi un hop mare de trecut Big Surprise

img
Postat: Wednesday, January 30, 2019 3:27 PM
buna, mamici! vreau sa va intreb legat de somn, cum dorm picii vostri. Am tot citit despre regula de 90 minute care la noi de cele mai multe ori se aplica pentru ca piticii nu rezista mai mult treji. Problema se pune la un ciclu de somn care dureaza 30 minute maxim 40. Vi s a intamplat sa aiba bebeii un ciclu asa mic? ce faceti in cazul asta? ii mai adormiti sau ii lasati sa se trezeasca? tot incerc sa imi dau seama cum este mai bine pentru ei, desi fiind 2, nu functioneaza amandoi la fel... imi mai ramane doar varianta asta, sa ii las sa doarma un ciclu de somn chiar daca e putin si sa vad cum se manifesta in decursul unei zile... desi mi se pare ca ar dormi putin cumulat intr o zi.alcool

img
Postat: Friday, January 25, 2019 3:42 PM
Yna86 wrote:
Buna mamici,
Noi am avut intalnirea cu medicul neurolog pentru rezultatul RMN ului si nu am primit ve?ti bune...
Din pacate fetita noastra are toata partea stanga a crierului afectata, lobul parietal drept si o parte din lobul frontal dreptplans De?i pana in momentul de fata ea pare un copil perfect normal medicul a fost foarte rezervat.Inca nu ne au pus un diagnostic si nici pana in momentul de fata nu stim de ce a ramas fara oxigen...
Nu inteleg ce s a intamplat pentru ca am fost din 3 in 3 saptamani la control si cu 5 zile inaintea nasterii am fost la scan si au zis ca totul este ok.

Multa putere sa treceti peste aceasta incercare si speranta ca va fi totul bine! Hands

img
Postat: Tuesday, January 22, 2019 1:50 PM
Buna, mamici cu pitici frumosi! Citind din urma cat am putut, constat ca uneori ar trebui sa fiu multumita de cum dorm piticii mei, desi e foarte greu uneori. Ei adorm doar leganati pe picioare, ziua dar din pacate si noaptea ceea ce este foarte greu si nu stiu daca vom mai putea scapa de aceasta metoda ce parea foarte usoara la inceput...cel putin nu cred ca intr un mod pasnic si nu ma lasa inima sa ii las sa planga pana adorm. Pitica este fooooarte plangacioasa si scremuta, dar cel mai mult plange din cauza burticii, cred ca a vazut ca daca plange si se agit elimina gazele, dar noaptea este foarte obositor, mai ales ca il trezeste si pe fratior.
Ziua cand ii pun la somn trebuie sa stau langa ei sa ii legan, pentru ca dupa un ciclu de somn de 30-40 minute se trezesc... aveti vreo idee cum putem scapa de leganat, sau nu sunt sanse curand Crazy ? Problema e ca ea nici nu da vreun semn de oboseala inainte(sau nu mi am dat eu seama pana acum) ci doar in momentul in care e foarte obosita si incepe sa urle. Atunci o pun pe perna, i o aduc in fata sa o gadile pe nas si adoarme...Boredom

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 6
Postat: Monday, December 24, 2018 9:11 PM
Va dorim un Craciun fericit, multa sanatate, liniste si implinire! coeur

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 6
Postat: Monday, December 3, 2018 6:03 PM
buna, mamici! de vreo 4 zile pitica mea plange foarte tare, uneori un se calmeaza nici in brate, nici plimbata...exista posibilitatea sa aiba colici mai puternici ? am mai observat ca are anumite scaune cu mucus in ele iar in ultima luna a luat doar 400 gr in greutate plans sa fie oare intoleranta la lactoza? dar nu mereu face asa...
maine ma voi duce si la pediatru, dar as vrea si parerea voastra despre toate astea, poate ati trecut si imi mai puteti da un sfat.

img