Ia, hai sa vedem daca ma descurc sa ii pun si eu o poza cu fatuca.
https://ibb.co/hMsNRKb
|
AleC wrote:Inca putin!
Da, da! Abia astept sa o vad, am niste emotii...
|
Pffff, am luat-o din Iunie sa recuperez tot ce n-am mai apucat sa citesc. Felicitari fetelor care au nascut, sunt asa dragalasi toti bebeii. M-am uitat la toate pozele. Je are cezariana programata pentru 20 August...mai e asa putin. Acum o saptamana avea 2.700 Kg.
|
wannabemom wrote: Azi am primit rezultatul de la Panorama! Sunt fericita, au iesit probabilitati foarte reduse la toate testele! Si am aflat ca vom avea un baietel!
Bravooo!!! Super, felicitari!
|
wannabemom wrote:Abia astept sa simt si eu cum loveste bebe! Tu ai fetita sau baietel?
E fetita!
|
wannabemom wrote:Va salut, dragele mele viitoare mamici. Astazi am recoltat pentru testul Panorama (profil extins) - avem ceva emotii dar speram sa fie totul bine. Rezultatele o sa le avem intre 7 si 10 zile lucratoare din cate am inteles, moment in care vom afla si sexul bebelusului. Va citesc chiar daca nu scriu in fiecare zi - si abia astept sa fiu mai avansata - ca majoritatea din voi - ca sa simt si eu ce simtiti voi (de exemplu cum se misca bebe) Am inteles ca o sa il simt abia mai tarziu, o amica imi spunea ca l-a simtit prima data pe la vreo 16-17 saptamani.
O sa fie bine! Abia asteptam sa vedem ce este, fetita sau baietel. Si da, cam asa, la mine dupa aproximativ 17 saptamani a inceput sa se simta cat de cat. Initial ca un mic pestisor asa, care inota pe acolo, acum loveste..mama, mama. Are o forta!
|
EllaMaria wrote:Fetelor eu de o sapt tot caut carucior da stiu...inca tot caut. Nu vreau sa iau unul exagerat de scump dar totusi vreau unul usor, care sa nu fie voluminos... Tot caut, tot citesc recenzii si deja mi-am pierdut orice speranta sa gasesc unul M-am uitat pe ideal bebe la cele de la Krausman, dar am inteles ca sunt grele si voluminoase... Andreeax tu ziceai de ceva model de la Kinderkraft. L-ai luat, e ok?
Eu ma tot uit la Graco Evo. 2 in 1 sau 3 in 1, depinde de nevoi, insa manevrarea lui mi s-a parut super tare. Usor de pliat, usor de manverat. O sa ma mai uit si la altele.
|
wannabemom wrote:Fetelor, voi ati facut testul Panorama? Acela genetic din saptamana 10-11 de sarcina? Cred ca pana la urma o sa il fac.. am gasit la pretul de 400 de dolari la o clinica din Bucuresti. Cel mai mic pret pe care l-am gasit....
Da, da, eu am facut. Nu Panorama, un Neobona, dar sunt pe acelasi principiu amandoua. Daca exista posibilitati financiare, il recomand din inima tuturor si as evita acel dublu test. Daca stiam, nu mai facem dublu test, faceam NIPT direct. In plus, ai si sexul copilului inca din saptamanile 10-11, insa te scapa de celelalte griji, trisomiile.
|
Andreeax wrote:Fetelor,m-am trezit azi diminea?a ,am luat micul dejun ?i dupa jumatate de ora m-am pus in pat ?i am adormit. M-am trezit la 13.50 cu senza?ia de a urina dar era ceva pe care nu am reu?it sa controlez iar in momentul in care m-am ridicat m-am facut flea?ca de sus pana jos ?i pana la toaleta dara in urma mea. Deci...mi s-a rupt apa într-un fel in câte nu aveam cum sa contest asta. Am sunat medicul ?i a vb cu cu cel de garda de la spital iar acum îl asteptam pe bebe. Momentan am dureri foarte mici,colul e scurtat ,sper sa începe dilata?ia curând.
Yuhuu, nastere usoara, tinem pumnii!!!!
|
Mie deja mi s-au umflat gleznele destul de tare. :(( Nu stiu daca de la plimbarile din vacanta de Pasti (caci la intoarcere am sesizat), insa is umflate. Ce-as putea sa fac? Sa le tin in apa cu sare, ceva?
|