marivic wrote:O noua piesa lucrata intitulata,,Aripi de inger'',masura L-disponibila Foarte frumoase picturile tale Mary!..
|
E foarte frumoasa ia!Felicitari inca o data Mihaela!
Am gasit o adresa de Facebook unde sunt expuse multe motive pentru ii si nu numai si sunt specificate si caror zone apartin.
www.facebook.com/SemneCusute/photos_stream
|
Am cautat si eu pe net ceva despre masina si nu am gasit mai nimic,dar ca si Aurishta te sfatuiesc si eu sa apelezi la un mecanic bun,cei mai buni lucreaza in fabrici,ti-o face si bine si repede pentru ca au multe piese pe mana,sunt invatati sa repare multe masini intr-o zi,iar daca nu sunt capabili nu au ce cauta in fabrica.
|
nicoleta_bugarin wrote:da are doua ace unul lateral si unul care merge de sus in jos. nu stiu sa pun poza Masina din imaginea pusa de tine are cinci fire,deci ar trebui sa aiba 2 ace,dar se poate lucra si numai cu un ac,iar acul lateral despre care spui se numeste graifer si daca deschizi capacul masinii vei mai gasi inca un graifer.Cele 2 graifere lucreaza impreuna,agata buclele de la ace si formeaza impletitura aceea pe care noi o numim surfilat.
|
aurishta wrote:Masina de surfilat? De obicei, aceasta are doua ace, nu unul! Poti pune o poza cu masina?
Masinile de surfilat sunt cu trei fire si cu 5 fire.Cele cu trei fire sunt folosite la surfilat.Cele cu cinci fire sunt folosite la cusutul propriu-zis si pot coase si materiale elastice pentru ca firele de la ace fac cusatura tip lantisor pe dosul materialului,tocmai pentru a nu pocni tighelul de la ace.
|
Si la noi s-a simtit,chiar foarte tare,eram treaza,s-a auzit mai intai un vuiet ca si cum ar bate vantul foarte tare,apoi s-a simtit cutremurul foarte scurt,doua sau trei scuturaturi.
|
E foarte frumoasa fusta!!!Sa o poarte cu placere Simona!!!!
|
Lia,e absolut SUPRBA rochia!!!!FELICITARI!!!
|
Felicitari Mihaela!!!!Sunt absolut SUPERBE!!!!!
|
Eu am luat tratament 3 ani Aerius,Singulaire si o data la jumatate de an niste vaccinuri pentru imunitate,nu mai stiu sigur cum se numeau,IBC parca....,dar tot mai am probleme si asa va fi tot timpul...
|