Profil: andru.beatrice
Despre
Utilizator: andru.beatrice
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, January 22, 2015
Ultima vizita: Thursday, January 22, 2015 11:30 AM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Mierea de Manuka
Postat: Thursday, January 22, 2015 11:27 AM
haideti sa va zic ce folosesc eu:

imi iau un borcan mare de manuka 16+ ca sa fie in casa la discretie :D prefer 16+ fiindca asta e 100% naturala.
Subiect: COPII CARE II BAT PE CEILALTI
Postat: Thursday, January 22, 2015 11:17 AM
Eu abia am reusit sa-l conving pe al meu sa nu mai dea in ceilalti... e cel mai mare din clasa si asta l-a facut cumva sa se creada liderul... dar dupa niste discutii, pedepse si cateva palmute e cel mai cuminte si prietenos acum Buddy1
Subiect: Febra nejustificata
Postat: Thursday, January 22, 2015 11:10 AM
AdrianaC wrote:
Oana, ei beau zilnic dimineata 1 cana de citronada cu 1/2 lamaie si 3 lingurite de miere fiecare, in plus seara mananca 1 catel de usturoi si tot dimineata din septembrie incoace si pana prin mai, iau cate 1 lingurita de manuka 10+.

Alice in plus face si tratament cu Imunomix 3 luni (20 zile + 10 zile pauza), octombrie, noiembrie, decembrie...

Oana, daca stii istoria cu Andrei, ma intelegi de ce nu imi permit sa il mai las sa ajunga la 38 cu febra...

De cand ne-am mutat la curte e mult mai bine... nu s-a mai imbolnavit... din aprilie nu a mai avut nimic... umbla destul de dezbracat, nu sta cu sosete in picioare, mereu ma iau de el...

In caz ca nu stiai, exista un tip de miere de manuka mult mai eficienta... eu le dau de ceva timp miere de manuka 16+ fiindca din cate am inteles asta ar contine maximum de solutie antiseptica sau cam asa ceva...

Oricum, mierea de manuka mi se pare destul de eficienta pentru imunitate, nu prea am mai avut probleme in ultimul timp. Sper sa-ti fie de folos! pupici pupici