Profil: Andru
Despre
Utilizator: Andru
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, December 22, 2022
Ultima vizita: Tuesday, February 7, 2023 10:13 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Glucoza in urina sau glucozuria in sarcina
Postat: Thursday, December 22, 2022 7:43 PM
AngelNot Bună,a trecut mult timp de la aceasta discutie,insă sper totusi sa mai fie cineva pe aici. Am si eu aceeași problema cu glucoza mare in urina,cu valori normale insa la cea din sange. Doctorii nu prea stiu,inteleg ca sunt cazuri rare. Da mi de veste daca mai vezi acest mesaj pentru ca mi as dori sa impartasim cateva opinii. Multumesc
misha wrote:
Fetelor, e cineva avizat printre voi care ar putea sa-mi dea mai multe detalii? Am cautat cateva informatii pe internet dar nu m-am lamurit foarte mult. Am inteles doar ca de obicei glucozuria se detecteaza atunci cand persoana in cauza are diabet sau rinichii nu functioneaza corect.

Astazi mi s-a facut o analiza calitativa a urinei ( cu ajutorul unui betisor special introdus intr-un specimen de urina) si dr mi-a spus ca a detectat glucoza. Mi-au luat glicemia si a iesit in valori normale. Plus ca in urma cu 3 saptamani am facut si testul de toleranta la glucoza, si se pare ca totul e ok. Dulce nu mananc decat rar si in cantitati fooooarte mici. Asa ca nu-mi ramane decat faptul ca ar fi ceva in neregula cu rinichii mei. Vineri am alta programare la dr, iar intre timp n-am voie sa mananc absolut nimic dulce (acum ii inteleg pe bietii diabetici!). Asta include si fructele caci am uitat sa intreb doctorul?