Profil: andriana
Despre
Utilizator: andriana
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, April 1, 2016
Ultima vizita: Tuesday, October 17, 2017 7:40 AM
Numarul de postari: 99
[0.01% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Tuesday, October 17, 2017 7:38 AM
Fetelor,va multumesc pe toate pentru felicitari,sper sa mearga bine si sa creasca.Sa fie cu succes la voi!
Postat: Tuesday, October 17, 2017 7:34 AM
Zizi17 wrote:
Adriana ce reprezinta UZI?

E controlul cu ultrasonorafia
Postat: Tuesday, October 17, 2017 7:32 AM
Zizi17 wrote:
Este plans plans plans negativ

Zizi,imi pare rau.Eu am avut matinca 5 FIv pana am nascut,stiu cum e greu si cum pare ca nu mai este esire,dar va fi,vei vedea ca va fi.Cuiva i se da mai greu.grup Eu de data asta am obtinut numai 6 embrioni si am transferat 4,virsta e impotriva mea,din ei sa prins unul credca.Am fost sa dau eri ca am avut niste scurgeri si nu am mai rabdat.Cind m-a sunat si a spus ca e pozitiv ,a zis ca la virsta mea cam peste 30% de sarcini se avorteaza si acum avem de asteptat,depinde de el daca va creste mai departe ori nu.Drept ca de data asta sint mult mai linistita.
Postat: Monday, October 16, 2017 2:14 PM
Zizi17 wrote:
Buna,Adina!inca astept, nu au afisat cei de la synevo,tot am senzatia ca o sa vina menstruatia din clipa in clipa
plans

Succes!Analiza mea e pozitiva, cam slabuta, dar am dat cu o zi mai inainte,e 61,9 asa ca astept prima UZI peste 10zile.coeur
Postat: Saturday, October 14, 2017 6:07 PM
Zizi17 wrote:
Multumesc pentru istoric,eu am facut la origyn,eu nu am probleme insa sotul are o spermograma foarte proasta,la stimulare 17 ovocite dar in final am ajuns cu 2 blastocisti si nici unul nu a vrut sa se prinda, asa este, la medpark e alta treaba,totul este organizat,sincer a fost mult mai bine chiar daca drumurile au fost cam obositoare!!sa te auda Doamne doamne si sa fie totul bineDistanceKiss

SimplyLove Sa fie pozitiv!!
Postat: Saturday, October 14, 2017 6:05 PM
Dorina78 wrote:
:013succese mari sa te ajute domnul sa fie cu bine! Am si eu 39 de ani si nici un copil ne gindit si noi la FIV dar imi pare tirziu , oare mai am ?anse dupa 2 extrauterine am ramas numai cu o trompa, mii frica sa nu se primeasca din nou extrauterina , am inteles ca is ?anse mari cind au mai fost mai inainte extrauterinecoeur si trompa a ramas(

Multumesc, sper si eu la bine!Eu am avut nevoie de citeva incercari,a fost greu,dar am fetita si s-a meritat sa incerc.Da,la virsta noastra nu avem sanse mari,dar le avem,asa ca eu am incercat.Mai bine discuta cu medicul,e important si citi foliculi ai in ovare,nu numai virsta.
Postat: Saturday, October 14, 2017 6:03 PM
Postat: Monday, October 9, 2017 8:07 PM
Unic wrote:
Fetele, mai este valabila informa?ia de a lua credit de la victoriananc, iar comisionul il achita medpark (pt FIV)?
Informa?ia am citit-o aici prin forum .uff

Succes!Nu stiu nimic de asta.
Postat: Monday, October 9, 2017 8:06 PM
Zizi17 wrote:
Buna adina,mult succes! Ambii embrioni erau grad 1,cate celule? Ia mine au fost 2 unul de grad 1 cu 8 celule si unul grad 2 tot 8 celule.mult succes, sa ne auzim cu vesti buneLol

zizi,succes!Eu am nascut o fetita de 1 an aproape,totFIV,am avut multe incercari, dar tot din embrioni congelati am nascut.Acum am facut iar FIV,am deja 39 de ani si nu am vrut sa mai astept, mai ales ca fetita s-a intarcat singura,am facut histeroscopie si iar in lupta...Poate are noroc de un frate sau o sora !Intele ca daca la o virsta mai tinara cu greu am avut succes,acum nu am sanse mari,dar ne-am gindit sa incercam.
Postat: Monday, October 9, 2017 7:57 PM
adinutzza wrote:

Mi-am facut griji degeaba, embrionii au fos ok si azi am facut ET. Mi-au fost transferati 2 embrioni si 3 congelati, ceilalti 4 erau mai slabi...Testul trebuie sa il fac pe 21 asa ca pana atunci rabdare, credinta si speranta!
Te imbratisez si multumesc ptr incurajari!iloveyou

Adinutzza,sa-ti fie cu noroc!Angel