Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Multumesc fetelor,eu credeam ca trebuie montate pe andrele..... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| andrushka wrote:Multumesc fetelor,eu credeam ca trebuie montate pe andrele.....
Teoretic, poti sa il pui pe ace, si cand ajungi la el sti ca trebuie sa modifici numarul, dar acum eu lucrez la bluza pt concurs care e cu randuri scurte deci nu lucrez din cap in cap, deci nu as ajunge mereu la el, asa ca il pun pe masa langa mine... |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| KALE wrote: ...Uite mie asta imi place cel mai mult.
Si mie imi place foarte mult asta!!!E a ta?
|
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| andrushka wrote:
Si mie imi place foarte mult asta!!!E a ta?
Da, si l-am luat de pe ebay! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu cred ca e mare reclama sa spui de unde le-ai luat , eu dupa cum se vede am luat de la Knit Picks, e ok o informatie sa stim de unde luam si daca-s bune...zic eu .Eu le-am zis reglabile ca asta e primul cuvant venit in minte ,nu cred ca au o traducere oficiala, le zice omul cum ii vine mai bine orice nume e mai bun decat " intercheangable" Eu n-am rezistat ispitei,am caciulit o caciula azinoapte |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Daca nu e cu suparare...primele pe care le-am luat au fost de la knitpro iar celelalte de la addi. (dar de pe un site...nu direct de la ei....) Daca pot, il scrou aici...daca e cu suparare, sterg! http://www.cristina-yarnworld.com/contents/en-us/d6_Knit_Pro.html
http://www.cristina-yarnworld.com/contents/en-us/d5.html |
|
| Si eu mi-am luat setul ala de la lidl. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/17/2012 Mesaje: 1
| buna!!! Am vazut anuntul tau si m-ar interesa setul tau crosete. Mai sunt disponibile crosetele? Si daca da, cam care ar fi pretul. Multumesc. |
|
| ancaB wrote:[quote=neli]
buna!!! Am vazut anuntul tau si m-ar interesa setul tau crosete. Mai sunt disponibile crosetele? Si daca da, cam care ar fi pretul. Multumesc.
Ai inteles gresit ,nu vinde nimeni nimic aici ca nu e voie . |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| t-mihaela wrote:Fetelor,tragedia secolului, am primit reglabilele tocmai acum cand sunt in plina pauza si negare .vai si ce frumoase sunt si imbietoare .eu stau batz pe pozitii vad maine daca reusesc sa ma abtin. 
Ce set!!!! Sunt invidioasa pe tine, as vrea si eu.... Sa le folosesti cu placere |
|
| Stela ,nimic nu e de neatins, o sa ai si tu intr-o zi |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Sper.... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/22/2012 Mesaje: 4
| cine ma poate ajuta sa interpretez acel Nm care apare in descrierea diverselor fire? Spre exemplu Nm 10/2? Si cu ce fel de croseta se lucreaza acest tip de fir? Merci |
|
| Nu stiu sigur dar cred ca ceva legat de grosime...
Hai sa va arat ce "scule" mi-am cumparat asa in ultimele doua luni. Saptamana viitoare imi vine si mie setul de interschimbabile abia astept, ca deocamdata am testat cu cele doua perechi ce le vedeti aici si suny super incantata de ele... pcinfo attached the following image(s):

|
|
| komfortbebe wrote: cine ma poate ajuta sa interpretez acel Nm care apare in descrierea diverselor fire? Spre exemplu Nm 10/2? Si cu ce fel de croseta se lucreaza acest tip de fir? Merci
Nm 10/2se refera la grosimea firului,in general eu pe bumbac am vazut.practic,se imparte 10:2=5,aceasta e grosimea firului,eu lucrez cu croseta 2-2,5.e destul de subtire.cel cu grosime 3,l-am lucrat cu croseta nr 3 |
|
|