Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Spor la lucru, mami de gemeni! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fetelor,tragedia secolului, am primit reglabilele tocmai acum cand sunt in plina pauza si negare .vai si ce frumoase sunt si imbietoare .eu stau batz pe pozitii vad maine daca reusesc sa ma abtin.
 |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| t-mihaela wrote:Fetelor,tragedia secolului, am primit reglabilele tocmai acum cand sunt in plina pauza si negare .vai si ce frumoase sunt si imbietoare .eu stau batz pe pozitii vad maine daca reusesc sa ma abtin. 
Aaaaaah! Soarta! Universul nu vrea sa te opresti! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| :da da,astrele potrivnice |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mihaela sa le stapanesti cu placere. Cu siguranta vor lucra singure. |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| t-mihaela wrote::da da,astrele potrivnice
Soarele in scorpion, una in sagetator, of! |
|

| Mihaela, sa le stapâne?ti sanatoasa! Sa-ti aduca si tie bucurii! Mie, ale mele mi-au adus a?a bucurie...ca nu mai ?tiam de mine! Cât am întrebat pe aici...le-am si botezat...cred ca le-am zis detasabile... ca eu..asa vazusem intr-un filmulet...ca se detaseaza...si am crezut ca mor daca nu le am! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miha rezisti sa nu faci cateva randuri ?!Sa le folosesti cu drag si spor ! |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Mihaela,sa le stapanesti sanatoasa!!!
Fetelor,am cumparat niste accesorii pentru tricotat si printre ele am si numaratoare de randuri,dar habar nu am cum trebuie sa o folosesc,cum o montez pe andrea?ca are ceva in interiorul cilindrului si nu imi da voie,...sau nu trebuie montata pe andrea?Habar nu am cum se procedeaza. |
|

| Andrushka, pune pozica sa vad de care e, si-ti spun eu (ca sunt de mai multe tipuri). Vorbesti cumva de setul de la lidl? Acesta? Daca da, se pune pe andreau dreapta, la capătul ei. Pentru andreau circulara, de foloseste de obicei, celalalt tip, pe care-l atasez acum. Dar oricare-l folosesti, muti randul cand il termini, rasycind de marginea zimtata. Dar si acesta poate fi transformat pentru andreaua circulara. Ca in a treia imagine. Dar amandiua au inconvenientul ca nr randurilor nu poate fi decat 99 9au doar cate 2 cifre) Au aparut unele electronice cu 5 cifre. Ca in urmatoarele imagini. Mie imi e cel mai drag cel care-l pui pe degetul opozant al mainii stangi. KALE attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Fetelor de unde ati luat asa andrele detasabile? De accesorii nici nu intreb,ca nu stiu ce sa fac cu ele . |
|

| Mariana, andrelele (mai tarziu am aflat) se numesc interschimbabile, si le-am luat de pe net. Nu stiu daca am voie sa-ti spun aici (sa nu se considere....reclama???). Sunt de mai multe tipuri. De lemn, metal, plastic. Sunt produse de mai multe firme... Daca se poate considera doar informare, eu pot pune diferite linkuri. |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Kale , cele din prima poza le am. |
|

| Am banuit, Andrushka! Deci ai vazut ca sunt pe doua masuri, in functie de andreaua cu care lucrezi.Contorasul rosu este pentru nr mai mare de andrele. Si la unul si la celalalt muti randul din partea zimtata. Il poti transforma singura in celalalt tip, asa ca in imaginea 3. Uite mie asta imi place cel mai mult. KALE attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| andrushka wrote:Mihaela,sa le stapanesti sanatoasa!!!
Fetelor,am cumparat niste accesorii pentru tricotat si printre ele am si numaratoare de randuri,dar habar nu am cum trebuie sa o folosesc,cum o montez pe andrea?ca are ceva in interiorul cilindrului si nu imi da voie,...sau nu trebuie montata pe andrea?Habar nu am cum se procedeaza.
Andrushka draga, mi-am cumparat si eu set de accesorii de la Lidl si sunt super incantata de ele... Chestia aia de numarat ochiuri eu nu o pun pe ac (in mod normal pur si simplu infingi acul in mijloc). Dar o tin aproape de lucru si cand gat un rand schimb numarul. umarul se schimba invartind rotitele laterale (alea albe). Vezi ca la inceput merg mai greu dar isi dau drumul cu timpul. |
|
|