Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Irinuta, cum sunt andrelele Adi?Iti plac?Dai vreo bila neagra?Vreau sa iau si eu si tot aman de azi pe maine . |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2009 Mesaje: 62
| Daca intereseazape cineva am eu de vandut set de 12 crosete de aluminiu

Marimile sunt : 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 6.5, 7, 8 Lungimea unei crosete este de 15 cm. La capete sunt rotunjite si nu agata. Pt informatii suplimentare folositi mesageria. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Mihaela, nu am avut inca ocazia sa pun mana pe asa andrele. Daca nu mi le aduce Mosul, n-o sa le am nici anul asta. Niciodata nu e prea tarziu. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Acum am vazut ca era Carmenus cu setul. |
|
Inregistrat: 7/31/2011 Mesaje: 33
| Mi-am comandat un set la fel ca acesta. Deabea astept sa vina . :018: Nu mai am rabdare. Si voi incepe sa fac un ingerash . Prima mea creatie |
|

Inregistrat: 2/8/2012 Mesaje: 26
| buna dimineatza fetelor sunt noua in arta crosetatuluui dar imi place ce iese si vreau sa invat cat mai multe....dar prima problema de care m-am lovit a fost croseta....aveam una veche in casa de la bunica mea scrie pe ea 4 ...insa nu pot face nimic cu ea pentru ca are varful subtire...la o mercerie de pe langa mine mi-a spus ca ,cu cat scade numarul cu atat carligul este mai mare....in alta parte mia spus ca cu cat creste....ma puteti ajunat si pe mine cu niste informati ca sa inteleg mai bbine ce am de cumparat ....cu croseta asta am incercat sa fac o floare...din fir alizee diva silk effect...si nu pot sa fac nimik:( va multumesc frumos va urmaresc demult dar din umbra sper sa ma primiti si pe mine aici in grupulet :D:106: |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ony, bine ai venit printre noi
Amandoua doamnele au avut dreptate ...la crosetele pt dantele, macrameuri este valabil ce ti-a spus prima si sant inoxidabile de obicei, nr 1 are varful cel mai gros ... la crosetele pentru fire mai groase, acril, lana ordinea este invers si incepe de la 2,5, cu cat este nr mai mare, este mai gros si varful, si sant de obicei colorate si din aluminiu Pt a putea lucra Alize, am vazut ca fetele au folosit cam nr 4-5 de croseta.Uite cum arata... miriam attached the following image(s):

|
|

| multumesc din suflet pentru raspuns acum sa vad unde gasesc si croseta :) :D |
|

| vad ca esti din Buc, poate iti spun fetele de unde isi cumpara ele. |
|

Inregistrat: 2/24/2012 Mesaje: 5
| mare_melisa wrote:Daca intereseazape cineva am eu de vandut set de 12 crosete de aluminiu   Marimile sunt : 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 6.5, 7, 8 Lungimea unei crosete este de 15 cm. La capete sunt rotunjite si nu agata. Pt informatii suplimentare folositi mesageria.
buna!!! am vazut ca anuntul l-ai postat anul trecut... nu cumva mai sunt disponibile crosetele??? sunt noua pe aici si abia am gasit o marime pe la magazin...sau daca stie cineva de unde pot comanda!!?? |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| neli, vezi ca ai PM. |
|

| KALE wrote:neli, vezi ca ai PM.
imi poti spune si mie de unde pot cumpara? merci |
|

Inregistrat: 2/24/2012 Mesaje: 5
| KALE wrote:neli, vezi ca ai PM. multumesc mult... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| t-mihaela wrote:Noutati in domeniu: croseta-surubelnita si croseta-lanterna  Faine,nu? daca stie cineva de unde pot sa-mi cumpar si eu aceste crosete.am cautat pe diferite site-uri si n-am putut |
|

| Fetele nu gasiti crosete? Va puteti face si singure miriam attached the following image(s):

|
|
|