Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
|
exact asa mi-am luat si eu! si sunt foarte incantata ca am toate marimile...desi nu le-am folosit pana acum pe toate! dar eu sunt ucenic incepator in ale crosetatului...sper sa le folosesc cat mai curand pe toate! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Fetelor,sa stapaniti sanatoase,,ustensilele''si sa aveti mult spor cu ele.Cu forcela(furculita)se poate lucra si lana mai plinuta.Se lucreaza in fasii cat de lungi vrei si apoi marginile (pe interior)se incruciseaza intre ele.Pe exterior se face o marginuta cu croseta.Acum vreo 15 ani,,furculita'' o aveam facuta dintr-un otel tare indoit in forma de U. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| no ,dara amu vad si eu indicatiile despre aces minunat dispozitiv,am s-a ma apuc si eu de lucrat cu el s-a vad ce iese |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Flori,cu un fir mai plinut,poti face o jacheta sau o scurta super in trend(ca sa zic asa) |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/31/2011 Mesaje: 33
| Maria de unde le-ai cumparat?? M-am indragostit de ele |
|
| miridia wrote:Fetelor sa ma mandresc si eu cu andrelele si crosetele mele lipseau 2 perechi caci deja le pusesem la treaba  
De unde le ai |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Din astea i-am scris si eu Mosului sa-mi aduca, dar nu stiu daca a ajuns scrisoarea mea la el. Stiu ca lucreaza singure, dar ma gandesc sa le mai ajut si eu cu ceva idei si modele. Sigur ar iesi ceva frumos. |
|
| Daca stiti de unde pot sa imi cumpar si eu un set de crosete noi cu mai multe marimi. Va rog frumos sa-mi spune-ti si mie . Irinuta sti unde se pot gasi aceste seturi ??
|
|
| Roxyy wrote:Daca stiti de unde pot sa imi cumpar si eu un set de crosete noi cu mai multe marimi. Va rog frumos  sa-mi spune-ti si mie  . Irinuta sti unde se pot gasi aceste seturi ?? Sper sa te ajute asta http://www.kreativshop.ro/tricotat-crosetat/auxiliare-tricotat-crosetat/crosete |
|
| Multumesc Irinuta   Si as vrea sa va mai intreb ceva Ce marime la andrele se foloseste cel mai des? Vreau sa cumpat andrele noi dar nu stiu ce marime. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Eu am 4 crosete...2 de fier pentru vara si doua groase de iarna....dar intentionez sa mai cumpar....ssshhh sa nu afle sotulica |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| roxyy acum am vazut ce ai scris .....am sa-ti trimet mesaj de unde le-am luat sa nu se interpreteze ca si reclama .Andrelele sunt luate de pe un site din Germania iar crosetele de la o persoana din Bucuresti . irinuta sunt super si acestea addi ca si cele knit pro , le ador iti doresc sa le primesti de la mosul |
|
| Multumesc mult . |
|
| Care ar fi marimea la andrele cea mai folosita? |
|
| Roxyy wrote:Care ar fi marimea la andrele cea mai folosita? Depinde care e grosimea firului cu care lucrezi. Eu folosesc cel mai mult 4; 4,5; 5; 6; 7; 10. |
|
|