Nivel: Membru
Inregistrat: 3/2/2009 Mesaje: 36
| Poate cineva sa-mi spuna un loc sau mai multe (din Bucuresti), de unde as putea sa cumpar andrele/crosete (din acelea bune, de pe vremuri)care sa aiba diferite numere sau materiale straine frumoase?
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Cauta la magazine online Gogaleste pe "knitting supplies"si vezi ce iese.Cam ceva de genul asta
http://www.eknittingneedles.com/Circular-Knitting-Needles-s/4.htm |
|
| De gasit, am gasit si eu pe magazine online din afara tarii. Pe mine ma interesa sa gasesc in magazinele de la noi. Mi-ar fi fost mai usor sa ma duc sa cumpar din oras, decat sa fac o comanda. |
|
| Noutati in domeniu:
croseta-surubelnita si croseta-lanterna Faine,nu? t-mihaela attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Miha super cel putin croseta la care ii poti schimba captele eu zic ca este extraordinara. Oare unde s-ar gasi? Ma gandesc la Bucur Obor oare?? ca acolo stiu ca sunt mercerii mari si mai Ok.
Rexx, poate ai vecine mai innaintate in varsta si poate ca ele au andrele/crosete de calitate. Miha are dreptate incearca sa dai comanda afara daca gasesti ceva care sa iti placa, decat sa te enervezi si sa te stresezi in Bucuresti.
Spor la treaba |
|
| Interesante crosetele din poze. La noi nu se gasesc sigur. La Obor am fost eu si nu gasesti mai nimic.
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am gasit si eu ceva aici,dar nu stiu cum se pot comanda si ce pret au |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Eu am crosete de aluminiu foarte bune, cumparate din Bacau acum 2-3 ani! Acum nu stiu daca as mai gasi, caci nu prea mai pot ajunge la magazinul acela, unde au accesorii pentru impletit si crosetat de calitate superioara! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Pe unde vine magazinul din Bacau despre care zici? |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Mihaela ne poti spune unde ai gasit acele doua modele de crosete ???? Te rog mult de tot
|
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Super Miha.De unde se pote comanda?Vreau si eu |
|
| Nu mai stiu ca am postat atunci prin martie, am uitat.INsa cele cu lumina le gasesti daca gogalesti pe " lite crochet". |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| t-mihaela wrote:Nu mai stiu ca am postat atunci prin martie, am uitat.INsa cele cu lumina le gasesti daca gogalesti pe " lite crochet". Mersi |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am eu o adresa de site de unde sa iei crosete din strainatate,nu stiu pot posta sa nu fie reclama? |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Ingeras, trimite si mie pm cu site-ul, te rog. |
|
|