Profil: andreina
Despre
Utilizator: andreina
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Thursday, October 16, 2014
Ultima vizita: Friday, November 18, 2016 4:02 PM
Numarul de postari: 284
[0.03% din toate postarile / 0.08 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 37
Postat: Tuesday, November 15, 2016 9:59 PM
Felicitari, Eileen! Multa sanatate, laptic din plin si recuperare usoara.
Intr-adevar, cezariana nu e atat de rea. La mine recuperarea a fost f ok. Sper sa fie la fel si la tine. PupiceiCheek Kiss
Subiect: Clubul Mamicilor - 1
Postat: Saturday, August 13, 2016 6:44 PM
Buna, mamici si pitici! Ne primiti si pe noi in randul vostru? Va pupam cu baluteCheek Kiss
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 36
Postat: Sunday, August 7, 2016 10:00 PM
doinanuta wrote:
Eu sunt bianca andreea.Desi am.facut cezariana de miercuri suntem acasa SimplyLove computerlove

Felicitari, Doina! Recuperare usoara si laptic din plin! Va pupam cu baluteiloveyou
Postat: Tuesday, July 26, 2016 3:53 PM
Fetelor, ieri a venit pe lume bebitul meu iubit. Duminica, la ora 24 am simtit ca am o scurgere ciudata si m-am gandit ca s-a rupt apa. Ajunsa la spital nu m-a crezut nimeni pt ca nu eram dilatata si nu aveam nici contractii. Pe la 9 dimineata mi-au pus o perfuzie cu oxitocina si a inceput calvarul. Aveam contractii la distanta f mica, nu reuseam sa imi revin intre ele. Am cerut epidurala dupa 4 ore. In final, dupa un travaliu de 8 ore am nascut, prin cezariana de urgenta.Colul nu se dilata deloc desi bebe cobora si cand am vazut ca incepe sa aiba probleme cu pulsul am preferat sa fac orice numai sa fie bine el. Azi am reusit sa ma dau jos din pat si am fost sa-l vad. Sper sa vina si lapticul cat de curand. Va pup pe toate si va doresc sarcini si nasteri usoare
Postat: Sunday, July 24, 2016 2:03 PM
Teutza wrote:
Argue

hearts
Banuiam! Ca toata lumea spune ca baietii nu se grabesc sa iasa. Eh, mituri!:)
Si eu am baietel si ma gandesc ca poate va fi mai lenes...dar de asemenea, datorita trombofiliei cica as fi predispusa la nastere prematura, asa ca....vedem ce va fi. Sa vad si daca o sa oramanem pe cezariana, cand o programam. Of cate incertitudini!

Vorbeste-i lui bebe, spune-i ca il astepti mai repede. Sa nu astepte luna august:)) oricum va fi zodia leu, deci va fi un minunat!Bravoo

Multumim mult,Teutza!Cheek Kiss
Vorbesc mereu cu bebe si i-am spus ca e totul pregatit pt venirea lui, dar el e sefulCrazy
Sigur veti fi bine si tu si bebitul tau. Sanatate maxima si sarcina usoara in continuare!
Doina, te pupam dulce. Sa fie totul bine si sa ai sarcina usoara in continuare. Daca mai sta mult strumful meu poate nastem in aceeasi zisic
Postat: Saturday, July 23, 2016 9:22 PM
Teutza wrote:
Andreina hai ca mai ai putin! Se pare ca bebe nu se grabeste :) E baietel?

Da, e baietelcomputerlove
Postat: Saturday, July 23, 2016 6:33 PM
Fetelor am fost azi la control si am colul inca lung. Am pierdut dopul miercuri, au inceput si contractiile, dar se pare ca mai avem de asteptat. Bebe e bine pt ca i-a facut si testul non stres(parca asa se numeste), lichidul e suficient, dar eu stau cu teama. Abia astept sa-l tin in brate.
Postat: Thursday, July 21, 2016 1:58 PM
luizika27 wrote:

Vreau si yo pe listuta ca am fugit de la aspiricii am spus ca e timpul sa eliberez primul loc

Felicitari!Bravoo yes
Sarcina usoara si multa, multa sanatate!
Subiect: Nastere usoara, Andreina!
Postat: Sunday, July 17, 2016 2:42 PM
Nasmyne wrote:
Nastere usoara andreina!! Un bebe sanatos, mancacios si recuperare cat mai rapida!
Ai incredere in tine ca totul va fi bine!

Multumesc! computerlove
Asteptam cu nerabdare marea intalnirelove
Marti avem programare la control. Saptamana trecuta bebe avea 3 kg si totul era in ordine.
Postat: Monday, July 11, 2016 7:14 PM
Elena7, multumim pt povestea nasteriiCheek Kiss
Mi-au dat lacrimile si m-au luat si emotiile! Ne apropiem si noi de marea intalnire. Sper sa fiu la fel de curajoasa ca tine. Sanatate maxima tie si puiului taucomputerlove