diana_mm27 wrote:Andreia, uite aici una un pic mai mare, la cea albastra nu am, vezi ca am pus si eu cateva un pic mai maricele. Multumesc! E buna ca marime
|
KALE wrote:Incerc sa-ti pun eu. Ajung? Multumesc, dar sunt foarte mici si nu pot sa le vizualizez. Sunt foarte frumoase. Le ai in format mai mare pe calculator? Prima si a 5-a ma intereseaza.
|
oachi wrote:buna dimineata! Cum sa nu, atasez acum!!!! Multumesc din suflet! Succes la concurs!
|
oachi wrote:ceva diagrame cu Micky aici daca mai vreti si altele cu orice, va ajut, am foarte multe pupici
Te rog, imi pui si mie diagrama cu masinuta rosie de pe bluzita? Multumesc mult!
|
Va rog, aveti si pentru mine diagrame cu masinute? am gasit 2 pe acest topic, dar nu erau prea atragaroare. Multumesc!
|
carmen2000 wrote:partea de jos a rochiei cred ca este tricotata,modelul l-am vazut undeva pe drops design,am sa caut si revin nu stiu cum sa atasez toata pagina,cel mai bine intri pe drops design si cauti pattern zigzag,sigur gasesti mai multe
Multumesc! Da, acesta e modelul! Sper sa gasesc explicatiile si sa reusesc sa il fac.
|
Multumesc mult pentru explicatii!!! Sper sa foloseasca si altor fete harnicute! Am gasit un filmulet pe youtube pentru modelul de la bluza.. am impletit asa cum impletea si doamna de filmulet.. dar nu mi-a iesit deloc la fel.. dar cred ca stiu si de ce.., pentru ca eu nu iau ochiurile rasucite pe andrea ci le iau normal... Nu fac asta pentru ca nu pot... http://www.youtube.com/watch?v=yEt4-ADzx0I&feature=related
|
Mariana, superrrr!!!
|
andreia wrote: Vezi ca pe topicul "tricotaje pentru ea" am atasat un model de jacheta pe care am tricotat-o recent. Poate are sa iti placa.
Sau poate te ajuta si modelul acesta.
|
catalin5 wrote:buna fetelor are cineva o poza ptr inspuiratie la un sacou clasic de dama cu mosdel bob de orez? va multumesc Vezi ca pe topicul "tricotaje pentru ea" am atasat un model de jacheta pe care am tricotat-o recent. Poate are sa iti placa.
|