Profil: Andreia Dede
Despre
Utilizator: Andreia Dede
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, May 31, 2018
Ultima vizita: Sunday, January 14, 2024 9:35 PM
Numarul de postari: 27
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Sunday, January 8, 2023 9:49 AM
Buna fetelor.
Am mai scris si la sfarsitul lui decembrie si revin cu aceeasi problema in speranta ca poate vreuna din voi ati mai patit asa. Normal am ciclul menstrual regulat la 27 maxim 28 de zile. In decembrie trebuia sa mi vina pe data de 11 dar nu a venit. Mi a venit in ziua 32, sambata 17 decembrie. De obicei sangerez abundent 2, 3 zile apoi usor inca 3 4 zile. Acu mi a venit pe 17, primele 3 zile foarte foarte putin ca mai apoi sa fie cate o picatura pe hartia igienica, dar in fiecare zi. Cam la 3 4 zile am inceput sa am dureri de sani. Mi am facut teste dar sunt negative. Problema este ca sunt in ziua 22 de cand a inceput aceasta sangerare si inca nu s a oprit. De o saptamana a inceput chiar sa mi curga mai mult. Pana acum o saptamana puteam sa folosesc absorbante zilnice dar acum am trecut la cele normale. Am dureri de sani, sunt foarte foarte balonata si de o saptamana am inceput sa am dureri puternice de spate. Eu stau in danemarca si nu am cum sa merg sa fac Hcg. Am sunat la medicul de familie saptamana trecuta marti, am fost acolo, m a controlat a zis ca nu stie ce am si am primit o trimitere la un ginecolog. Problema este ca am sunat la toti ginecologii de aici si am gasit primul timp liber abia in 7 februarie. Luni voi suna din nou la medicul de familie sa spun ca nu pot aștepta atat. Dar pana atunci aveti vre o idee ce poate fi? Ma gandesc la un chist, dar poate un chist sa dea asa simptome de sarcina? Sau poate fi sarcina desi am o multime de teste negative?
Postat: Wednesday, December 21, 2022 12:08 PM
Nu stau în România și nu e asa simplu sa fac testul de sânge. Locuiesc în Danemarca și pot face testul de sânge doar la medicul de familie, nu sunt clinici private unde sa pot face. Iar medicul meu de familie spune sa mai aștept.
Postat: Wednesday, December 21, 2022 10:59 AM
Bună fetele. Eu sunt Andreia și am niște nelămuriri. Nu știu dacă am postat unde trebuie, dacă nu am făcut o, îmi cer scuze. Va scriu povestea mea în speranța că poate ati patit asa ceva și voi. Am o fetita de aproape 4 ani și ne dorim sa I facem și un fratior/surioara. Incercam de ceva vreme, dar știm ca o sa vina când vrea Doamne Doamne. Durata ciclului meu este de regula cam 26-27 de zile și cam știu când sunt la ovulație pentru ca am dureri. Ultimul ciclu menstrual normal l am avut în 16 noiembrie. Ma tine de obicei 5-6 zile și curge abundent în primele 3-4. Cam la o sapt de la data ovulației, am avut niște dureri exact la ca menstra, numai o zi. Fără scurgeri, nimic. Ciclul trebuia sa mi vina acum în decembrie undeva între 11-13 decembrie. Am mai avut intarziere de 1 zi, 2 maxim maxim 3. Ei acum mi a venit sambata seara, în ziua 32, menționez ca vineri și sâmbătă m a cam durut burtica. Dar nu a venit normal, a venit mult mult mult mai puțin și m a ținut 3 zile. Nu cred ca am umplut în absorbant în aceste 3 zile. De ieri vine f f puțin, doar când ma șterg. Și tot de ieri au început sa ma doară f tare sânii, de obicei ma dureau înainte sa mi vina menstruația cu 1 2 zile. Bineînțeles că am făcut teste peste teste, dar sunt negative. Ce sa mai cred ? Alte simptome nu stiu daca am ptr ca de ieri am luat de la fiica mea o frumusețe de virus la stomac, și nu pot manca ca vomit 🙈😀

Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 44
Postat: Saturday, June 30, 2018 4:02 PM
Multumesc de sfat :) voi incerca sa aflu cum ii spune aici si daca gasesc :*
Postat: Saturday, June 30, 2018 2:00 PM
Este pentru prima data cand am aceasta scurgere. Sa iau asa, fara sa mi spuna medicul? Eu nu sunt in tara si aici nici macar vitamine sau acid folic nu mi au spus sa iau. Daca sun la doctor la urgente o sa imi spuna sa mai revin daca sangerez tare si am dureri.
Postat: Saturday, June 30, 2018 1:27 PM
Nu iau nimic. Da, si la mine este un maroniu deschis spre bej.
Postat: Saturday, June 30, 2018 1:18 PM
Fetelor va deranjez si eu cu o intrebare ca sunt putin speriata.
Astazi am 7 saptamanu de sarcina si am avut o mica pata maronie pe chilot. Nu e mult, nu se vede nici pe hartia igienica, ca m am tot uitat. Nu am dureri. Dar sunt speriata. E normal?
Postat: Thursday, June 21, 2018 9:47 AM
Buna dimineata fetelor si bine v-am gasit. Sunt si eu o proaspata viitoare mamica si imi doresc sa ma alatur voua. Sunt la prima sarcina si sunt cam...nestiutoare. Va urmaresc de ceva vreme, dar abia acum a sosit timpul sa ma si alatur voua :) Cu toate ca am aproape 3 saptamani de cand am avut primul test slab pozitiv, abia de ieri de can am fost la ecografie, incep sa realizez ca este adevarat ceea ce mi se intampla :)
Si cred ca nu am facut ceva bine, ca vad ca tickerul meu nu e ok :)
Subiect: Clubul aspirantelor - 63
Postat: Wednesday, June 6, 2018 9:17 AM
Elena7 wrote:
Neata fetele! Am facut sure check...menstra ar fi trebuit sa apara joi-vineri. Liniutele au aparut simultan.
https://ibb.co/cTDkCo
https://ibb.co/ftGSQ8
Ah..si nu am dormit aproape toata noapte,efectiv nu am putut, insomniile dine cate am mai citit pe aici, se intampla sa fie si ele la pachet, dar oare cat dureaza?

Felicitaaari, Elena!!!! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.
Si multumesc fetelor care m au felicitat ieri :)
Subiect: Clubul aspirantelor - 63
Postat: Tuesday, June 5, 2018 1:55 PM
Va multumesc fetelor! Va pup si va imbratisez cu drag! Si sa vi se indeplineasca dorintele cat mai repede :)