Bunaa. Îmi cer scuze, nu ?tiu daca scriu unde trebuie, dar ma confrunt cu o problema care nu îmi mai da pace ?i îmi este foarte frica. De ieri seara am scaune moi ?i vomit tot ce bag in gura, chiar ?i apa.. nu ?tiu ce sa iau, nu ?tiu daca bebe e bine.. precizez ca sunt in saptamâna 8 de sarcina, e prima sarcina ?i chiar nu ?tiu ce sa fac, sunt terminata, îmi e frica. Va rog din suflet daca ma pute?i ajuta cu un sfat sau ceva daca a mai trecut cine prin asta. Va mul?umesc din suflet!
|
Dxc wrote:parerea mea este ca e ok valoarea....La 14 , 16, 18 zile de la ovulatie se dubleaza, apoi doar creste semnificativ iar in cazul tau a crescut....mergi la eco , eu zic ca este bine! P.s vezi ca este un calculator pe net in care introduci exact datele si ti spune cum ar trebui sa evolueze beta...Nu stiu exact cum se numeste dar cauta pe google Mul?umesc din suflet, mi ai dat înca putina speran?a
|
Dxc wrote:a cata zi dupa ovulatie ai facut primul beta? De la o anumita valoare , ea nu se mai dubleaza. Deci poate fi bine, nu te îngrijora, conteaza mult la cate zile sunt valorile astea Ziua ovula?iei a fost pe 1.06, ar însemna aproximativ 4 saptamâni, cred ca ar fi trebuit sa se dubleze sau cel pu?in sa creasca mai mult valoarea, nu?
|
Roser wrote:
Daca creste si nu se dubleaza, de obicei e extrauterina. Mai bine mergi la eco, poate se vede unde e pozitionata. Si mai repeta beta, poate cine stie, e o eroare de laborator.
Am fost la ecograf înainte sa fac beta Hcg ?i a zis ca e acolo unde trebuie dar e cam mica, 4,4 mm ?i de aceea am facut beta hcg..eu am trimbofilie ?i hematologul mi a spus ca atunci când ramân însarcinata sa iau Aspenter..
|
Buna, am facut la acela?i laborator. Daca se oprea din evolu?ie mai aveam simptome? Nu ?tiu ce sa mai fac. Am doua sarcini pierdute ?i chiar nu pot sa mai trec peste înca una.. iau tratament acum, utrogestan 200mg de doua ori pe zi, elevit1, mgB6, Aspenter ?i acid folic.
|
Buna fetelor, mi am facut beta Hcg pe 26.06 ?i mi a ie?it 3310 ?i astazi, pe 29 am facut ?i mi a ie?it 4866. Nu s a dublat. Crede?i ca s a întâmplat ceva? Mul?umesc frumos
|
Buna seara, mi am facut beta Hcg pe 26.06 ?i mi a ie?it 3310 ?i astazi, pe 29 am facut ?i mi a ie?it 4866. Nu s a dublat. Crede?i ca s a întâmplat ceva? Mul?umesc frumos.
|
Buna seara, mi am facut beta Hcg pe 26.06 ?i mi a ie?it 3310 ?i astazi, pe 29 am facut ?i mi a ie?it 4866. Nu s a dublat. Crede?i ca s a întâmplat ceva? Mul?umesc frumos.
|
|