|
|
Thursday, October 24, 2013 |
Thursday, October 8, 2015 8:19 PM |
6 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
Am facut si eu o operatie de rinoplastie în Bucuresti, la European Hospital. Nasul meu arata acum asa cum mi-am dorit mereu!
|
Buna tutoror! Daca mai sunteti pe aici care ati suferit sau suferiti in continuare de obezitate, sunt alaturi de voi. Am avut si eu mult timp aceasta problema si nu am putut sa o rezolv prin diete, pastile sau mai stiu eu ce, ajunsesem sa fiu chiar depresiva. La 30 de ani cred ca inca sunt tanara si mi-am dorit mult sa arat ,,normal” din nou. Auzisem de operatia gastric sleeve dar eram cam reticenta. Noroc cu o prietena care m-a convins sa ne inscriem impreuna la niste seminarii de consiliere la Spitalul Sf Constantin din Brasov si acolo mi-au explicat in ce consta operatia si cam toate detaliile. Am cunoscut si personalul de acolo si mi-a placut foarte mult de ei. M-am programat pentru operatie si e drept ca a fost cam scumpa, dar a fost foarte ok pt ca exista optiunea sa platesti in rate si asa m-am descurcat. Oricum, am inteles ca in Brasov e cel mai ieftin, eu m-am dus acolo fiind din Bucuresti. M-a operat dl doctor Bogdan Moldovan, n-am avut probleme nici in timpul operatiei si nici dupa siii… am slabit 30 kg! Acum am mare grija sa ma mentin si tin legatura cu doctorul, dar sunt mult mai multumita cu corpul meu.
|
|