Pisicutaiuby iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede multumesc pentru sustinere Roxyfoxy asteptam vesti bune si de la tine. Va pup pe toate!
|
Buna, fetelor! Imi era dor sa intru pe forum pentru ca a trecut ceva timp de cand nu am mai scris nimic. Sper ca sunteti bine, salutari la toate fetele. Despre mine nu prea am vesti bune am facut cele 4 inseminari fara reusita, iar acum sunt in lista de asteptare pentru FIV, se pare ca dureaza cam un an pana sa reincepem procedurile. Sincer sunt dezamagita, dar incerc sa raman optimista. Bafta tuturor aspirantelor si felicitari noilor gravidutze. O noapte linistita! Va pup pe toate! Juwy
|
Cerradia se pare ca ne tinem de manuta, nu am mai facut testul pentru ca a venit rozi duminica. Mai am o ultima speranta, daca nu reusesc o sa trecem la FIV.
|
Multumesc pentru gandul bun, cerradia! Va doresc la toate sa vi se implineasca dorinta cat mai repede.
|
Buna fetelor! Nu am mai postat de ceva timp pentru ca nu am avut noutati, dar v-am urmarit din umbra. Bun venit noilor aspirante! Luni trebuie sa fac testul, sper sa fie cu noroc cea de-a 3-a inseminare. Va pup pe toate!
|
Bine ai venit, Roxyfoxy! Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine... Incercam de aproape 7 ani sa avem un bebe....toate analizele bune la amandoi, insa nu am reusit deocamdata. Ginecologul anterior si mie mi-a recomandat FIV-ul cand a vazut ca totul e ok si dupa ce m-am gandit mai bine am reusit sa ajung la alt ginecolog care mi-a zis ca merita sa incercam IA pentru inceput. Sunt la a 3-a inseminare artificiala, deocamdata fara rezultat...daca nu functioneaza pana la urma nu mai scap de FIV. Cum zice si nanny...stresul e foarte important in conceperea unui copil, trebuie sa ai multa rabdare si sa fii cat mai relaxata. Iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai repede. Va pup pe toate!
|
Buna fetelor! Ce vorbarete sunteti! Multumesc tuturor pentru sustinere si incurajari...am fost ieri la doctor si am inceput stimularea... Catalyna ce surpriza sa te avem iarasi printre noi, ma bucur ca s-au rezolvat toate problemele si asteptam vesti bune de la tine. Va pup pe toate! O seara minunata!
|
Buna fetelor! La multi ani!!! Am revenit si eu printre voi dupa o vacanta minunata petrecuta acasa alaturi de familia mea... O noua luna, o noua sansa asa ca suntem la a 3-a incercare de inseminare artificiala. In cateva zile incep cu stimularea, sper sa fie cu noroc luna aceasta.... Va pup pe toate! Juwy
|
Juwy, cerradia.
|
Crissy sper sa imi regasesc linistea sufleteasca si sa ma bucur de fiecare moment petrecut impreuna cu cei dragi. Cerradia sper sa am si eu noroc.... noi incercam de mult timp si nu am descoperit inca problema, diagnosticul fiind infertilitate inexplicabila, deci as avea sanse sa raman si natural la fel ca tine. Va doresc tuturor o zi minunata! Eu ma apuc de bagaje pentru ca asa imi trece timpul mai repede si nu ma mai gandesc la lucrurile negative. pe toate
|