Profil: Andreea_neacsu
Despre
Utilizator: Andreea_neacsu
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Monday, September 27, 2021
Ultima vizita: Thursday, September 12, 2024 10:03 PM
Numarul de postari: 755
[0.07% din toate postarile / 0.70 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Thursday, September 12, 2024 12:17 PM
Ellena20 wrote:
deme, ce burtica faina!! coeur

Ne-am hotarat sa intram si noi iar in hora. Desi am zis "nu" hotarat pentru bebe 2, m-am lasat convinsa de sot si baiat. ras

mult succes ! topai
Edit* acusi am vazut data la care ai postat. Liliana pe 17 adica va fi transferul ? Sa va ajute Dzeu !!
Deme , ce ma bucur ca vad ca totul decurge bine computerlove
Geanina , ai facut beta ? hearts

TTC 1 - august 2021
octombrie 2021- sarcina biochimica
nov 17- test pozitiv
nov 23- beta 6068
07.08.2022 s-a nascut Matei-Gabriel
TTC 2- august 2024
august 2024 - sarcina biochimica
Postat: Tuesday, September 3, 2024 11:47 PM
Geanina36 wrote:
Fetelor bună seara … mă preocupă o întrebare : soțul cu covid doar o simplă răceală a luat doar niște paracetamol , acum am făcut și eu testul sunt asimptomatică dar pozitiv 🤦‍♂️ .. Nu am nevoie de nimic medicamente deoarece mă simt f ok .. Cum luna asta am lucrat intens pt bebe ăsta înainte să aflăm de covid .. tocmai ce a trecut perioada fertila de 2 zile credeți ca ar influența o viitoare sarcină ? Am așa un stres .. 😞

eu sincer nu cred ca e vreo problema .. abia acum incep celulele sa se inmulteasca sa formeze trofoblastul si apoi sa se implanteze . Prietena mea cea mai buna a avut gripa A cu simptome naspa chiar in perioada ovulatiei si imediat dupa ea si bebelusul a fost ok toata sarcina si acum e f bine dupa nastere . Plus ca a mai avut o data gripa A inainte de prima morfologie si tot asa cu simptome naspa .. nu s-a tratat decat cu paracetamol in ambele cazuri desi dr de la urgente ii prescrisese antivirale dar in urma discutiei cu dr gineco a stabilit ca nu le va lua , ca nu merita riscul .
Sper sa ne incanti peste 10 zile cu un test foaaarte pozitiv majoreta coeur

TTC 1 - august 2021
nov 17- test pozitiv
nov 23- beta 6068
TTC 2- august 2024
Postat: Sunday, September 1, 2024 12:00 PM
Nicaieri88 wrote:

Felicitari!! Ma bucur enorm! coeur

Sper sa ai sarcina usoara si de aici incolo si sa te odihesti cat mai mult! love

Eu tanjesc dupa o noapte de somn full. (Avem colici si crampe)

cate combinatii mai faceam si eu cu fi-miu topai parca faceam potiuni de vrajitoare Wow

TTC 1 - august 2021
nov 17- test pozitiv
nov 23- beta 6068
TTC 2- august 2024
Postat: Sunday, September 1, 2024 11:58 AM
iris11 wrote:

Heyy fetele,
Iar e liniște aici 🙂
Eu continui să îmi fac analizele cerute pt fiv 2 , dar sunt ft costisitoare așa că le fac pe bucăți.
De ex azi pt 2 analize am plătit 980 de lei .
Am primit voucherele de la MF, dar nu începem procrdura până nu termin cele 3 luni de dieta si suplimente și soțul perfuziile cu vitamine pt scăderea fragmentarii.
Imi da o liniște ca fiecare săptămână reușim să înaintăm pas cu pas.
Zi frumoasă!

mult succes Iris ! computerlove sa va ajute Dzeu prin mana medicilor sa reusiti ! chiar ca sunt costisitoare , am mai citit pe grup una alta despre asta si mai stiu cate ceva de la niste cunostinte … ce da statul acopera prea putin ..
eu dupa testele de ovulatie pozitive am avut si un test slab pozitiv de sarcina dar s-a dovedit a fi sarcina biochimica … am mai trecut o data prin asta dar nu ma gandeam ca mai pica iar pacatul pe mine Lol Crazy drept urmare au venit uratii
Deme ce bucurie ! e anul fetelor ras sa fiti bine pana la finalul sarcinii , bine ca nipt e bine , poti rasufla usurata din pct asta de vedere coeur

TTC 1 - august 2021
nov 17- test pozitiv
nov 23- beta 6068
TTC 2- august 2024
Postat: Friday, August 23, 2024 7:34 PM
Rebecca10 wrote:

Andreea, in ultimul timp și la mine vine la 34 de zile. Testez zilnic… sincer, din mai nu a mai ieșit un test pronunțat

testezi devreme ras ovulatia ar fi in z 20 deci cam pe 18-19 iese pozitiv , mai e timp sa se pozitiveze testul
asa arata ale mele pana la ziua cand am ovulat. le-am amestecat putin , primul de sus ar trebui asezat ultimul de jos

show duplicates online

TTC 1 - august 2021
nov 17- test pozitiv
nov 23- beta 6068
TTC 2- august 2024
Postat: Wednesday, August 21, 2024 4:13 PM
Rebecca , hearts intr-adevar nu e pe aprope ovulatia . Poate e o luna anovulatorie , se mai intampla . Dar ce lungime are cm ? de ex la mine avea 34-35 zile , degeaba testam eu in z 10 cand ovulam in z 20-21 ras tu totusi mai incearca. Eu testam doar la 12:00.
Deme computerlove ce frumos , fetita . ce-ar fi, sa vina pe lume sanatos coeur

TTC 1 - august 2021
nov 17- test pozitiv
nov 23- beta 6068
TTC 2- august 2024
Postat: Monday, August 19, 2024 3:08 PM
Geanina36 wrote:

Andreea abia așteptam să îmi vină o menstruatie ca oamenii.. M-am înarmat cu teste de ovulație și speram sa fie luna norocoasă .. Trebuie să gândim pozitiv ..
Tu cum ești? Menstruatia începe să își revină? Mult succes cu bebe2.. Așa trebuia să fac și eu unul după altul și îmi luam de-o grija dar na niciodată nu e prea târziu..🫶

eu am folosit in prima luna dupa prima menstruatie niste teste de la farm. Dona , nu mi-au placut deloc , raman tot la barza.
s-ar parea ca luna asta am avut ovulatie , conform testelor si celorlalte simptome , vom vedea pe cat o sa imi vina acum.. cert este ca la 15 zile n-a mai venit . La sf lunii am un eveniment important unde sunt si ziua si seara prezenta si m-as bucura daca nu si-ar face aparitia tocmai atunci 😂😂
in rest , ne gandim cum va fi cu doi , cum ne-om descurca .. na, anxietati dinastea cred normale, am mai auzit in jurul meu persoane discutand lucruri dinastea
Succes si tie , poate imediat dupa luna aceasta normala vei reusi . Eu dupa avortul cu sarcina biochimica am avut ok de la dr sa încerc chiar luna urmatoare si am ramas gravida .

TTC 1 - august 2021
nov 17- test pozitiv
nov 23- beta 6068
TTC 2- august 2024
Postat: Sunday, August 18, 2024 3:16 PM
deme hearts ce bine ca totul decurge cum trebuie . Sotul a mers la toate controalele mele (in afara de morfologii unde nu il primea doctorita). Dar nu toti doctorii accepta , am intalnit care spun clar nu . Dar si taticii sunt dornici sa mearga la ecografii , sunt curiosi si ei de cum arata si cum se dezvolta bebelusul .
Eu nu stiam ca are voie sotul si vorbind cu doctorul , povestindu-i una alta , mi-a spus sa il chem si pe el .
Geanina , ce aiurea cu testele …. imi pare rau, dar macar ai vazut partea plina a paharului, anume ca incepe corpul tau sa lucreze cum trebuie .
Rebecca , daca ai numarat din prima zi de 2-3 pete ca ti-a venit menstruatia , de aceea a durat atat de mult . Uneori , din ce mi-a zis mie ginecologul , din cauza hormonilor (mai preponderent l femeile cu endometrioza) apar aceste pete / scurgeri maronii cu 2-3 zile inainte de menstruatie . Eu zic ca n-ar fi nimic de ingrijorat in ceea ce priveste durata .

TTC 1 - august 2021
nov 17- test pozitiv
nov 23- beta 6068
TTC 2- august 2024
Postat: Wednesday, August 7, 2024 7:45 AM
Buddy1 Deme ce trece timpul ! Sarcina usoara in continuare ! Ma bucur tare tare mult mereu cand vad o veste de la tine pe aici pe forum , chiar daca nu raspund mereu computerlove
Fetelor , bagati tare zilele astea , cine stie cu ce teste de sarcina pozitive ne surprindeti majoreta coeur
Eu si sotul ne gandim sa facem al doilea bebe , insa astept sa mi se regleze menstruatia pentru ca acum sunt primele menstruatii dupa nastere si imi vine odata la 15 zile , e teroare . Mi-e dor si mie sa fac teste de ovulatie ras

TTC 1 - august 2021
nov 17- test pozitiv
nov 23- beta 6068
TTC 2- august 2024
Postat: Wednesday, July 17, 2024 10:43 PM
Geanina36 wrote:
https://ibb.co/CBzxv9W

Neața fetele … Voi vedeți aceeași liniuță pală ? Eu în realitate o văd mai bn.. Azi aș fi 8 zile DPO.. Evident e prea devreme , dar de dimineață m-am trezit cu gândul să testez “la misto” .. As fi puțin șocată dacă ar fi adevărat … Va îmbrățișez 🤗❤️

felicitari Geanina !! computerlove
daca deja se vede pe test , poti face beta fara griji si vei vedea cum evolueaza 🙏🏻 sa va ajute Dzeu sa fie totul bine pana la capat hearts

TTC 1 - august 2021
nov 17- test pozitiv
nov 23- beta 6068
TTC 2- august 2024