Felicitari burticilor de baietei 🥰 v-ati gandit la nume si pentru baietei si pentru fetite ? ca la prima morfologie sunt sanse 50-50 🤭 ce frumos , gender reveal ! imi amintesc ca anul trecut la inceput de februarie aflam ca am baietel , nu a stiut nimeni (nici noi) pana nu am spart balonul, desi eu eram sigura ca este baietel , simteam eu ceva bebe 2, cand va aparea , speram sa fie fetita 😅 si daca nu este si mai bagam o fisa , ori sunt soacra cu 3 nurori , ori sunt si mamica de fetita dar mai e destul pana atunci 😂 contractii eu nu am avut asa devreme , cam de la 35 saptamani putin dureroase , dar cedau la no spa .. luam mereu cand simteam ca mi se intareste burta Mara , asa cum spune Oana , nu poti face un test non invaziv ? sunt cateva variante la clinici ..
TTC - august 2021 octombrie 2021- sarcina biochimica nov 17- test pozitiv nov 23- beta 6068
|
fetelor , bafta sa va indepliniti visul , oricum ati ajunge la el 🥰 va tin pumnii , desi trebuie sa treceti prin incercari si greutati
TTC - august 2021 octombrie 2021- sarcina biochimica nov 17- test pozitiv nov 23- beta 6068
|
Oanaiuliana wrote:Buba din nou fetelor. Rezultatul testului nifty a ieșit în regula pana la urma. Voi avea încă o fetita minunata 🥰😍😍. Azi am fost din nou la ecografie de unde am plecat din nou puțin îngrijorată....am 17 s și bebelina din burtica are dilatație la ambii rinichi ....dr spune ca e posibil sa se retragă pana la 24-28 s și sa mai așteptăm totuși sa vedem mai bine la morfologie peste 4 sapt. Ce părere aveți? Ați mai trecut prun asta sau cunoașteți cazuri?
felicitari pentru fetita ! de cand nu am mai intrat pe forum , iaca multe fete au intrat in casuta gravidutelor (felicitari tuturor), Ria mai are mai putin de o luna si naste , Roser a nascut de cateva luni baietelul meu a avut dilatatie a rinichiului drept de 0,6 , dr ginecolog mi-a spus ca ar fi fost o problema daca era peste 1 , dar i-a urmarit ecografie de ecografie rinichii si inclusiv la morfo 3 a fost dilatat insa la nastere nu au fost probleme . Mergem oricum la 1 an la un control sa vedem ce se va spune dr atunci , dar nu cred sa se fi dezvoltat vreo problema multa sanatate , sarcina usoara 🥰
|
Melina wrote:Toate ca toate, dar eu deja sunt la a doua răceală în sarcina asta si am abia 7 săptămâni. Am avut febră, am vorbit cu medicul și mi-a zis să iau paracetamol. Cu lacrimi am luat unul (nu vreau sa iau medicamente), insa stiam ca nu e ok sa creasca temperatura corpului. Am fost pusa intre ciocan si nicovala. Acum am scapat de temperatura si momentan mai am probleme doar cu tusea si gatul. La inceput a debutat cu temperatura, vă dati seama ca am crezut ca e vorba de un avort spontan. Nici nu vreti sa stiti prin ce sperietura am trecut. Urmeaza sa ma duc la ecografia de confirmare a sarcinii miercuri. Doamne ajuta sa fie bine! Prin câte incercari a trecut deja bebe in burtica… Pe cand ma linistisem si eu, a aparut raceala asta sau gripa… ce o fi. Voi ati trecut prin asa ceva? Cum ati procedat? Si inca un aspect… cum ati procedat cu greturile? 🤢 Si cat au durat la voi? si eu am racit in prima luna de cand am descoperit sarcina 😪 am luat cateva pastile de paracetamol , nu faceam febra , nu ma durea gatul decat putin .. de la 6-7 saptamani am avut stari de greata pana la 16 sau 17 saptamani .. puteam manca doar ciorbe acre , iaurt la greu , 2 mese din 3 pe zi 😅 , biscuiti , paine cu unt , mere granny smith ca erau acre nici nu puteam sa simt miros de carne , nici macar cruda .. au fost niste saptamani grele , mai ales ca eram in perioada Craciunului , Rev , gratare peste gratare , sarbatoriti ..
|
deme wrote:
Bine ai venit Iulia, sper sa nu te prinda mult timp pe la noi :)
In sfârșit mi-a venit CM, după 37 zile . Am zis ca o iau pe aratura tot asteptand, partea buna este ca nu am nici o durere , nu imi vine sa cred !! Este a2a menstruatie după operatia de endometrioza.
ma bucur ca ai scapat de dureri, Deme ! stiu ce inseamna durerile de menstra cu endza ….
|
Iulia123 wrote: Buna fetelor! Mă numesc Iulia, citesc de foarte mult timp acest forum și acum mi-am făcut curaj să mă înscriu și eu. Am 32 de ani și la fel ca și voi îmi doresc un bebe.De la vârsta de 26 de ani mi-am dorit dar nu a fost posibil din cauza că iubitul meu nu părea să vrea și deși a fost o relație lunga de 7 ani s a terminat, acum am 6 luni de când sunt cu cineva care, la fel ca și mine își dorește familie și îmi dă siguranța că ar fi o persoană implicată și bun tătic așa că luna asta a fost prima luna în care am avut relații fără protecție, menționez că nu am rămas niciodată însărcinată, cel puțin nu cred deși am mai avut relații de risc cu fostul partener.Am emoții și mari speranțe deși știu că poate fi puțin probabil să obțin o sarcina așa rapid. Ultima menstruatie a fost pe data de 8 noiembrie și bănuiesc că am ovulat undeva intre 21-23 noiembrie, am ciclul destul de regulat, de obicei oscilează o zi doua in plus sau minus dar de cele mai multe ori vine la 30 de zile. Sper să mă primiti și pe mine alaturi de voi și deși nu mai este atât de multa activitate acum aici, urmăresc cu mare drag și speranță fetele mai vechi și le doresc din suflet sa își împlinească visul de a deveni mame. PS: Scuzați mesajul lung buna Iulia ! bine ai venit , sedere cat mai scurta 🥰
|
Lore35 wrote:Salut fetelor... Noi am trecut prin o perioada mai dificila, soțul sa operat de varicocel, eu din cauza stresului am avut amenoree mia revenit abea după ce am urmat tratament, ne pregătim sa facem actele pentru programul național de fiv în ianuarie sa fac și histeroscopia și apoi ce mai vrea Dumnezeu. Sper sa revenim toate cu vesti bune cat mai curand. sa va fie cu folos Lore ! 🤗😘
|
Oanaiuliana wrote:Fetelor eu sunt noua pe aici, am fost la aspirante și abia vineri am aflat ca sunt insarcinata. Încă dinainte cu câteva zile de test aveam ușoare crampe ca la menstruație care au continuat pana în prezent, în unele zile ușoare, în altele moderate. Astazi am avut dd dimineața secreție maronie care pare ca s,au oprit. Iau la nevoie nospa și dufaston 3/zi. Credeți că aceste crampe ar putea fi un semn de îngrijorare? Felicitari Oana sarcina usoara Roser ! felicitari ! o sa intru si eu sa vad pozele
|
Felicitari Ionela ! bine ai venit Ria , si eu citisem ca ar provoca ananasul contractii , dar ma gandesc ca in cantitati f f mari pe care oricum nu ai putea sa le mananci citisem pe un grup ca o fata a mancat 3 ananasi intr-o si cu gandul ca i se va declansa nasterea , dar i s-a declansat doar voma pe seara 😅😬
|
recuperare usoara Deme !
|