Profil: Andreealee
Despre
Utilizator: Andreealee
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Thursday, October 22, 2020
Ultima vizita: Sunday, December 1, 2024 1:58 PM
Numarul de postari: 343
[0.03% din toate postarile / 0.22 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Wednesday, June 29, 2022 8:10 PM
Andreeax wrote:

Exact la fel și la băiatul meu,era puțin gălbui la albul ochișorului. Eu am și născut la 37 de săptămâni,posibil asta sa fi influențat durata de timp mai mare. Am fost la control la fix o luna unde mi s-a spus ca dacă nu trece pana la 2 luni abia atunci se intervine. Cazurile sunt diferite,asta e situația noastră. 🤗

Am inteles multumesc 😊

img
Postat: Wednesday, June 29, 2022 4:50 PM
Andreeax wrote:

A avut icter pana aproape de 2 luni dar foarte ușor,nu am avut niciun fel de tratament. Nu am auzit de ceea ce ți-a recomandat pediatra dar eu nu sunt medic . 🙈 Sănătate! Cheek Kiss

Buna Andreea.. cum era la voi de spui ca era icter usor.. ca sa pot sa compar cum e la mine..Ca nici ea nu mi se pare ca ar fi rau, doar ca ii iese bilirubina 12-12,5 si scade foarte lent..are intr-adevar si la albul ochilor mai galbui.. dar in rest pare ok.. mananca doarme uda scutece e vioaie .. singura grija e sa nu ii afecteze ficatul ca se trece mai greu..

img
Postat: Wednesday, June 29, 2022 1:57 PM
Fetelor voi ati avut icter prelungit la bebei? La mine face 5 saptamani joi si inca are. Este alaptata exclusiv. Pediatra imi spusese ca pot sa dau in clocot laptele matern si sa ii dau asa 24 de ore sa ii mai scada bilirubina. Ati mai auzit sau ati fost vreuna in situatia asta si s-a rezolvat asa?

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Saturday, June 25, 2022 10:43 AM
simmo wrote:
Am fost și eu azi dimineață să fac testul de diabet gestational. După 30 minute am vomitat. A trebuit sa îl anulez (mi-au zis ca dacă vomit nu mai este valabil testul).
Nu ma mai duc sa îl repet; m-am saturat de atata vomitat. Săptămâna viitoare merg și la doctor și îi spun ca nu mai îl fac.
La prima masuratoare aveam 68 glicemia.
Nu am nici măcar una din caracteristicile care sa ducă cu gândul la diabet gestational. NuImiPasa

Nu te stresa ca nu ai reusit, mie nici nu mi l-au dat sa il fac.

img
Postat: Thursday, June 23, 2022 4:08 PM
Oana.c wrote:

Of eva, e cea mai urata si grea perioada din viata mea.
Am discutat mult si am primit recomandare de suplimente ajutatoare pe langa ajutorul sustinut din partea parintilor si socrilor.
In plus, trebuie sa iti faci rutina ta si eu tot la asta lucrez. Eu am inceput sa beau cateva guri de cafea fara cofeina si vreau sa mai fumez cate 1 heets pe zi (cumva rutina mea dinainte de sarcina) ca sa simt ca am viata de dinainte si nu sunt chiar cu totul prinsa in lanturi.
Alicia tu mai fumezi? Alaptezi?

Oana eu inca de la inceput am baut o cafea slaba, ca si in sarcina.. e mai mult lapte si cafea asa doar de gust putina.. si alalptez..nu pare sa o afecteze cu nimic, ea doarme ziua mai bine ca noaptea .

img
Postat: Wednesday, June 22, 2022 10:11 AM
Madalina.d wrote:
Oana ce mai face fetita? S-a făcut bine? Tu cum mai ești?

Andreealee imediat face o luna fetita ta! Cum e viata de mămica?

Buna fetelor. Da maine deja face 4 saptamani, au trecut foarte repede.
Este frumos, din fericire e si cumintica si nu am avut probleme.. doar icterul inca il mai are din ce ne-a spus dr pediatru. Parca incepe sa isi faca o rutina si noaptea si nu mai sta treaza decat sa pape. In rest zilele trec foarte repede, mancat schimbat somn pe repeat .
Gaby nastere si recuperare usoara ca mai ai putin.

img
Postat: Wednesday, June 22, 2022 9:06 AM
Oana.c wrote:

Eu am ajuns pana la urma in spital cu ea , la Constanta pt ca la Tulcea nu avem pediatru pe weekend. Pot sa va zic ca e jale spitalul de la Cta .
Analizele la sange ok, in afara de bilirubina marita pt ca e icterica inca. Mi-au pus ampicilina fara sa o testeze la care banuim ca e alergica pt ca s a umplut de bubite . Exudatul nazal a iesit prezent stafilococ auriu, din ce stii destul de aiurea este....o sa vad ce tratament ne da. Banuiesc ca l a luat din spital la nastere dar o voi testa si pe cea mare sa vedem dc nu cumva e de acolo.

Off Oana imi imaginez ce e in sufletul tau. Multa sanatate sa treceti cat mai repede de incercarea asta, Doamne ajuta!

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 63
Postat: Monday, June 20, 2022 12:41 PM
AliciaAlicia wrote:

Bună,mie la nașterea prin cezariana nu mi.a recoltat,doar analizele la sange și test covid atât!

Aa iauzi.. inseamna ca depinde de la spital la spital . Poate scapi Andreea de betisoare :))

img
Postat: Sunday, June 19, 2022 11:14 PM
Madalina.d wrote:

Data trecuta imi spusese ca trebuie oricum sa îmi recolteze probe din col indiferent de tipul nașterii ca în cazul în care este vreo bacterie sa administreze antibiotic în timpul nașterii pentru a nu se transmite la bebe. Într-adevăr zicea cașansele sa se întâmple asta la cezariana sunt mici dar sa nu ne asumam niciun risc. Acum nu știu dacă tine de procedura lui sau e ceva standard

Buna fetelor. Legat de culturile de col mie doctora gineco nu mi le-a facut si la maternitate se mirau si mi le -au facut ei acolo.. deci trebuie indiferent de cum nasti din ce am inteles si eu.

img
Postat: Wednesday, June 15, 2022 7:12 PM
Madalina.d wrote:

Hehe, știe deja unde e cel mai bine 😍.
Bebelusii au multe pusee de crestere, mai ales în primele luni, poate o fi și asta un motiv pentru care cere asa des. Ziua, când doarme, reușești sa te odihnești și tu?

Da spre dimineata apuc si eu sa dorm ca ori adoarme ea sau o mai ia sotul si o plimba prin casa. In restul zilei nu prea mai pot eu sa adorm.

img