Bine ai venit, VIZITATOR
Cauta
Subiecte active
Logare
Inregistrare
Forum 7 Pitici
»
Membri
»
andreeahana
Profil:
andreeahana
Despre
Utilizator:
andreeahana
Nivel:
Ambasador
Statistici
A intrat:
Friday, January 18, 2008
Ultima vizita:
Wednesday, April 2, 2014 11:40 AM
Numarul de postari:
554
[0.05% din toate postarile / 0.09 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect:
Drepturile angajatei gravide, lauze sau in CIC
Postat:
Monday, May 27, 2013 8:49 AM
Sunt in CIC as vrea sa ma angajez si sa renunt la indemnizatie dar cum procedez cu fostul servici dinainte de CIC??
Subiect:
Google intruduce o noua facilitate in cautari
Postat:
Monday, April 1, 2013 10:18 AM
ne poti da mai multe detalii....eu nu prea am inteles despre ce e vorba..
Subiect:
Ce gatim azi - Partea a 8-a
Postat:
Wednesday, March 6, 2013 7:57 AM
[quote=bereea]Fac mujdei de usturi si amestec cu doua lingurite de mustar la o jumatate kg de cartofi.Amestec cu cartofii si dau la cuptor.Sunt incredibil de gustosi si aspectosi.
cartofii ma gandesc ca sunt cruzi si taiati cuburi ...sau??
Subiect:
Fumatorii anonimi
Postat:
Friday, February 22, 2013 11:05 AM
Cris-DL wrote:
La mine nu intra cafeaua fara tigara, din pacate
...invers, da.
Un lucru am facut si eu bun -am trecut la paie (cum le spune sotul) gudron 4, de la 8. Si le-am rarit; daca stau acasa, sotul nu fumeaza constant -el doar la "sarbatori" si nu-l inteleg -acum fumeaza 10 tigari, apoi poate sta lejer si o saptamana fara; insaaa, eu daca merg in locuri ispititoare, sau am anturajul aproape, sar de 10-12 tigari/zi.
Cam asa este si la noi sotul la fel ca si al tau nu stiu cum are asa ambitie ...azi fumeaza si vreo luna doua nu mai fumeaza....in schimb eu nu pot asa ori fumez zilnic...ori nu fumez si is nervoasa zilnic
Subiect:
cancer de san
Postat:
Thursday, February 7, 2013 3:05 PM
din fericire nu eu sunt cea cu probleme dar din pacate este cineva apropiat ...adica mama....
Subiect:
cancer de san
Postat:
Tuesday, February 5, 2013 1:56 PM
As dori sa stiu daca s-a operat cineva de pe forum in ultimul timp la san find suspect de cancer?
Subiect:
Cancerul
Postat:
Monday, January 21, 2013 10:56 AM
Nu prea stiu daca este un topic adecvat intrebarii mele de aceea am sa scriu aici si scuze daca am gresit scriind aici si poate fiind offtopic. Deci as vrea sa va intreb daca stiti cumva vreun medic oncolog bun in cluj. Desi sunt din cluj nu prea am habar de dr oncolgi,multumesc ..
Subiect:
Drepturile angajatei gravide, lauze sau in CIC
Postat:
Friday, January 18, 2013 1:46 PM
buna buna
oare stiti cumva cum se procedeaza daca esti in CIC si ramai insarcinata adica ma refer dupa ce nasti ce faci? mai primesti CIC si pt cel de al 2 lea?? se poate intra dintr-un concediu in altu??
Subiect:
Invatam engleza cu Disney
Postat:
Tuesday, January 15, 2013 7:09 AM
victoria1
Subiect:
Nicio dimineata fara o cafea in fata - 11
Postat:
Tuesday, January 15, 2013 7:07 AM
Neata buna fetelor