Este vreo mamica care a primit acest diagnostic la morfologia din trim 2? Cum e bebe?
|
Mamici va rog, un sfat. La morfologie mi sa zis dat un fel de diagnostic- artera subclavie dreapta aberanta. Medicul nu e sigur, considera ca feti?a e f sanatoasa, ca in rest totul a ie?it perfect. Dar aceasta artera i se pare ciudata. Ma pus sa fac amnio. Sunt foarte speriata.
|
Acum 2 zile am primit ?i eu aceasta veste la morfologia de trimestru 2. Sunt speriata de moarte. Medicul nu e foarte sigur, el in principiu zice ca fata e ok dar ma pus sa fac amnio. De?i eu aveam deja un rezultat bun de la Veracity. Ce ?ti?i de acest diagnostic? In ce consta mai exact?
|
Buna mamici. Sunt noua pe aici. Sunt însarcinata in 22 sapt ?i acum 2 zile am facut morfologia. Medicul a spus ca feti?a e perfecta doar ca a vazut totu?i ceva ciudat. Aceasta artera subclavie dreapta aberanta. Mi-a recomandat sa amniocenteza ca sa fim sigur. Zicea ceva de sindrom Digeorge. De atunci numai sunt om. ?ti?i de a?a ceva? Normal, a doua zi am facut ?i amnio. Pana la rezultat simt ca cedez.
|