Profil: Andreea&Ariana
Despre
Utilizator: Andreea&Ariana
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Friday, March 23, 2007
Ultima vizita: Tuesday, June 5, 2018 12:54 AM
Numarul de postari: 3,801
[0.36% din toate postarile / 0.58 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Nastere usoara draga Buli!
Postat: Tuesday, March 13, 2012 7:58 PM
Felicitari,Buli,pentru minunea mica yes ......Doamne cat de scump este(chiar in seara asta iti admiram poza la avatar),este un dulceangel .....sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Au dreptate fetele ca de acum sunt momente unice.....in primele zile de viata nu-ti vine sa crezi ca ti-a dat D-zeu o minune asa mica si stai si-l privesti si esti atenta la fiecare miscare a lui,daca respira bine,daca mai zambeste cate putin.....uffff,ca mi s-a facut si mie dor de un bebe mic ras !
Pupici dulci de la noi pentru Bibi si pentru proaspata mamica pupici pupici pupici !
Subiect: Stare de spirit - 53
Postat: Thursday, September 29, 2011 6:01 PM
Va salut si eu pe toate pupici ,dupa o absenta de cateva saptamani uff .....of,de cand am inceput serviciul nu mai am timp de nimic uff ,mereu sunt pe fuga,nimic nu-mi mai iese cum vreau nervi ,asta e,imi voi reveni eu usor-usor!
Va pup pe toate si va doresc din tot sufletul multa sanatate,mai ales la puiutii mici pupici pupici computerlove !
Subiect: Bine ai venit, Baby Boo! - mami Delfinasa
Postat: Saturday, September 3, 2011 3:37 PM
Ce dulce e Baby Boo angel ......sa cresti mare,puiule sa fii sanatos si papacios si sa ai numai nopti linistite fara dureri de burtica !
K,e o scumpa si ea coeur ...si ce fericita este alaturi de fratorul ei computerlove ....Delfinasa,esti o fericita,ai doua comori minunate,sa-ti/va traiasca si sa-ti/va aduca numai bucurii computerlove !
Refacere cat mai usoara si muult laptic pentru puiul mic!pupici pupici pupici
Postat: Saturday, August 27, 2011 12:57 PM
Felicitari,mami,tati si Karina yes yes ....si bun venit pe lume Baby Boo coeur coeur ...sa fii sanatos si papacios pupici pupici !
Abia astept sa citesc povestea venirii pe lume a puiutului,dar mai ales sa vad poze cu micutul John.....plus ca as vrea sa stiu si cum a fost prima intalnire intre fratiori!
Recuperare cat mai grabnica,Mihaela.... si sa mergeti cat mai repede acasa sa va puteti bucura de minunea mica computerlove !
Postat: Friday, August 19, 2011 4:40 PM
Hai,Baby Boo majoreta majoreta ......nastere usoara,Mihaela pupici ....ah,te asteptam cu ultima pozica cu burtica dance dance !
Postat: Monday, August 15, 2011 8:16 PM
Nastere usoara,draga Mihaela majoreta majoreta majoreta .....cand va simti strumful ca este momentul,atunci va veni sic .....sanatos sa fiepupici ....o sa fie un grasunelpupici pupici !
Subiect: Stare de spirit - 52
Postat: Sunday, August 14, 2011 4:53 PM
Of,Elena imi pare rau sa aud toate aceste vesti despre tine cry ....stiu ca D-zeu e mare si ca nu te va uita,iar tu cu credinta vei trece peste toate.......te pup si te imbratisez si iti doresc din tot sufletul muulta sanatate! pupici computerlove computerlove
Fetelor,va pup pe toate si va doresc numai bine pupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove ...si concediu placut si distractie la maxim,celor care sunteti plecate!
Postat: Thursday, August 4, 2011 8:45 PM
Nastere usoara majoreta majoreta majoreta !
Subiect: Davidutz iubirea noastra
Postat: Tuesday, August 2, 2011 8:30 PM
Ingerash si eu cred ca o sa fie fetita ras ....desi sunt sigura ca pentru voi important este sa fie sanatos bebelusul,indiferent de sex computerlove !
Te pup si iti doresc in continuare o sarcina usoara si la termen!pupici pupici pupici
Postat: Tuesday, August 2, 2011 5:16 PM
Nastere usoara,draga mea majoreta majoreta majoreta .....si un bebe sanatos si papacios!
pupici pupici pupici pupici pupici