Hello! Pentru fetele care mi-au fost alaturi la aspirante si burtici, voiam sa va salut si sa va zicem ca suntem bine, Maria e o mare alintaturi, nazbatioasa, dar cand doarme sau fix dupa ce se trezeste, e un ingeras... E dulce toata si o iubim muuuult! Imi e super dor de burtica si de Maria mica! Eu inca alaptez, m-am ingrasat foarte tare dupa sarcina (pentru cele care ma invidiau ca nu am luat mult pe sarcina), darma reorganizez si ma pun pe slabit (alaptez doar seara si dimineata, deci e destul laptic). Sper ca sunteti bine toate, incerc sa mai citesc, poate ma mai pun la curent... Juwy, vine bebe cumva?
|
Liniste deplina pe aici... Nanny, inca o data felicitari pentru grasunel! Ema, ce faci, my dear? Tot zic ca imi pun what's app, dar cu memoria interna mica si care se umple una, doua, nu mai apuc. Sper sa reusesc cat de curand! Anelise, de tine nu mai stim nimic... Ce face bebe? Care, de acum e mare deja...
|
Felicitari, Laura! Sanatate si refacere usoara si laptic mult pentru bebe!
|
Cam mult a trecut, dar aduc informatii noi pt tabel. Recomand medicul cu cel mai mare drag, recomand Spitalul.. Cel putin salonul de pretravaliu si camera unde am stat eu, care a fost o rezerva privata pentru care se platesc 30 de lei pe noapte. Rezerva este pentru o persoana, dotata cu masa de infasat, patut bebe, tv led, baie proprie, incalzire proprie, pat mami si frigider. Greutatea Mariei la nastere a fost de 3590 gr.
|
Felicitari, Nanny... Dupa toate suferintele si supararile, ai reusit sa ajungi la finish cu bebe in brate! Sa fiti sanatosi amandoi si sa curga lapticul rauri, rauri! Sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor, Albert Teodor!
|
deearox wrote:Multumesc de raspunsuri, se pare ca bubitele ii aparusera de la caldura . Am mutat o in alta camera si s au dus. Cu regurgitatul cred ca e ca la tine ynea, este tare lacoma  O tin sa scoata aerul dar nu reusim mereu Invatam Pup Deea, dupa ce papa, mai las-o un minutel, doua culcata si apoi ridic-o pe umar. Mie Maria rar reusea sa scoata aerul. Nu ragaia. Si cand a "invatat", ragaia o data si la al doilea, dadea si afara ceva laptic. Si sa-ti traiasca gazuta, nu stiu daca am apucat sa te felicit!
|
Carmen, te imbratisez cu drag. Dar asta inseamna si ca nu e imposibil, ca s-a prins un out, deci se poate, nu e nimic pierdut. Asa ca succes si spor la treaba! Bravo, Mon!!!!!!! Sa fiti sanatosi! Deea, ce burtica frumoasaaaaaa!!!!
|
Ema, stiu, dar as vrea sa urle si telefonul, sa nu uit de forum.
|
Buna, dragelor! Si noua ne este tare dor de voi, dar ne este de un milion mai usor pe facebook pentru ca stam cam toate de pe telefoane sau tablete si cum avem vreun mesaj sau ceva nou, ne anunta rapid. Aici pe forum e foarte greu. Mie imi crapa repede browserul. Daca ar fi aplicatie pentru mobil, ar fi super fain, dar e mult prea dificil si complicat de facut. Ema, creste Stefanut, bravo! Tare-i dulce. Ynnea, sa stii ca nu e chiar asa, bagam pe toata lumea in seama, uneori se mai intampla sa nu apuci sa raspunzi sau sa nu te nimereasca subiectul. Am sa citesc si mai din urma, sa vad si Anelise cum e. Pana atunci, va pupam toate pe toate ??????!
|
Ema, my love, pe unde esti? Cum sunteti? Vrem poze cu Stefanut!!! Si cu tine, ca rau iti ducem lipsa!! Anelise, sunteti bine? Ce face barbatel cel mic? Miss you!!!! 
|