Profil: Andreea15
Despre
Utilizator: Andreea15
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, December 8, 2012
Ultima vizita: Friday, September 27, 2013 6:47 PM
Numarul de postari: 8
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clinici private Bucuresti
Postat: Wednesday, February 13, 2013 6:05 PM
Pai da, incepand din luna februarie 2013, Family Clinic colaboreaza cu CASMB. Cu trimiterea de la medicul de familie poti sa beneficiezi de analize gratuite. Nu am retinut exact intreaga lista, insa poti sa suni la clinica sa afli!
Subiect: Clinici private Bucuresti
Postat: Wednesday, February 13, 2013 3:59 PM
Tin sa precizez ca am fost cu mama mea la dl dr Barac si am ramas uimite de...faptul ca mai intalnim astfel de medici in Bucuresti! Ne-a primit cu bratele deschise, a fost rabdator si i-a explicat mamei totul pe larg! Astfel de calitati le intalnim mai rar la medicii din ziua de astazi. Il recomand tutror celor care au probleme endocrinologice. Datorita dumnealui acum suntem paciente fidele ale clnicii Family Clinic. Mai ales ca aici, pe baza trimiterii de la medicul de familie, putem beneficia de analize si consultatii gratuite.

Iti multumesc mult, Isabela pentru indrumari!
Subiect: Clinici private Bucuresti
Postat: Thursday, January 10, 2013 7:08 PM
Radu Isabela wrote:
Da, acelea sunt.Eu m-am programat telefonic. Am vazut acum ca are si pagina pe facebook. Dr.AlexanderBarac.FamilyClinic.Iti doresc mult succes,iar mamai tale multa sanatate.

Multumesc mult pentru informatii! Am intrat si pe pagina de facebook a dlui. Barac, unde am gasit informatii suficiente pentru a-i face mamei o prezentare ca la carte. Multa sanatate si sa ne auzim cu bine!
Subiect: Clinici private Bucuresti
Postat: Thursday, January 10, 2013 6:21 PM
Radu Isabela wrote:
Sincera sa fiu, am aflat de aceasta clinica si acest medic de la o amica din Prahova, care a fost consultata de catre dr. Barac.Zice ca este un medic extraordinar de bun. In plus nu trebuie sa astepti saptamani pentru programare, stand la cozi pe coridoarele spitalelor,asa cum se procedeaza la Parhon.Si de ce nu sa nu profiti de promotie.DiscounT-ul de 150 Ron mi se pare semnificativ.In plus,de pe pagina lor de facebook, (FamilyClinicRO),am aflat ca cei care sunt pacientii clinicii, mai beneficiaza de inca un discount de 25%. Asadar eu m-am programat pentru data de 24 ianuarie 2013.Daca ai nevoie, iti pot da nr. de telefon pentru programare.


Pai cred ca o sa ii fac si eu mamei o programare pentru 24 sau 25. Pe site-ul lor am vazut ca te poti programa si online. Numerele de telefon, pentru programare, sunt cele de pe site, 0741 245 642 si 0374 200 300?
Subiect: Clinici private Bucuresti
Postat: Wednesday, January 9, 2013 7:08 PM
Radu Isabela wrote:
@Andreea15
FamilyClinic este singura clinica din tara unde se face testul ImuPro( test de sânge inovativ care poate detecta alergiile alimentare cu efect întârziat. ImuPro identifica nivelurile ridicate de anticorpi IgG specifici pentru 300 de alimente si aditivi, creând un profil personal al imunitatii alimentare).
In plus aici gasesti medici pediatrii specializati in toate domeniile Pediatriei.
Daca ai probleme legate de tiroida, asa cum am eu, ti-l recomand pe Dr Barac Alexander, Medic specialist medicina nucleara – Germania, Specialist afectiuni ale tiroidei si Punctii tiroidiene. Eu m-am programat pentru data de 24 ianuarie 2013.Am profitat de PROMOTIE: "Pachetul Screening Tiroida".Cu 300 de roni beneficiezi consult de specialitate
ecografie tiroidiana si analize de sange (TSH, T3, T4).Eu zic ca renteaza.Toate cele bune!Buna Isabela,
Merci mult pentru raspuns! Chiar mi-ai atras atentia cu promotia asta pentru analizele tiroidiene. Mama mea are probleme si tot caut un medic bun, unde sa nu fie nevoita sa arunce cu banii in stanga si in dreapta ca sa fie bagata in seama. Am vazut pe pagina de facebook FamilyClinic Romania ca dr Barac vine pe 24 si 25 ianuarie in Romania. Poate ii fac o programare, da-mi, te rog, mai multe detalii despre acest doctor! Ai fost la el? Cum ti s-a parut ca doctor, ca om? Ma intereseaza, pentru ca mama este extrem de pretentioasa in ceea ce priveste doctorii, daca nu ii intra in gratii, data viitoare nici ca mai calca in cabinetul lui.
Subiect: Clinici private Bucuresti
Postat: Saturday, December 8, 2012 10:08 PM
Despre clinica Family Clinic ce imi puteti spune? Pe pagina lor de FB am vazut numai cuvinte de lauda. Astept parerea unei persoane care este pacient acolo.