MaryPoppins wrote:Fetele, suntem bine. Ana a venit pe lume la 11.20, are 3210gr si 50cm. E perfecta si roz ca o bombonica. Ne auzim maine daca azi nu mai reusesc sa scriu.
Scumpa de ea, sa va traiasca si sa va bucure toata viata! Iar pt mami, recuperare rapida rapida!
|
MaryPoppins wrote:Ce serios e bebe in poza asta vad ca scrie Euromaterna pe ecografie, ai schimbat medicul pana la urma?
Daaa, e f serios de fiecare data Am schimbat medicul, si bine am facut.Ma simt muuult mai linistita.
|
anemona30 wrote:lore , andreea si chris, cred ca mangusta mea se va naste primul ... nu mai are rabdare si la 30 de sapt deja arata ecografic de 32 sapt si cantareste 1.8 kg
Anemona, ma bucur ca e totul bine.Bebele tau vrea sa ne intreaca Si eu am fost la control sambata, si cantareste 1,7 kg. Nu mi vine sa cred ca a trecut timpul si vorbim de bebei atat de maricei
Mary, iti tin pumnii sa treci usor peste ultimele zile cu burtica.Pot doar sa mi imaginez ce de emotii ai! Miruna, la 26 de saptamani tot atat cantarea si bebele meu.
|
Lyylyy wrote:Fetelor, m-am intors de la magazin si am intrat direct sa va povestesc. Eram in supermarket si am vazut masline verzi, mi s-a facut o pofta increedibila, asa ca dupa ce mi le-a cantarit vanzatoarea am desfacut caserola si am inceput sa mananc in magazin toate vanzatoarele se uitau la mine ca la urs, dar pt mine nu conta decat sa mananc masline atunci ...i s-a mai intamplat cuiva sa aiba asemenea pofte?
Eu in primul trimestru imi luam masline de la mega, si le mancam in masina pana ajungeam acasa.Asta in conditiile in care faceam cateva minute pe drum.Coincidenta face ca de ieri pana azi am mancat un borcanel de masline, se pare ca a revenit pofta asta:)) Sunt curioasa daca o sa ai baietel, ca mine.
Sarcina usoara tuturor fetelor noi!
|
anemona30 wrote:Ce m ai lini?tit !:*:* Mul?umesc mult de tot ca mi cam crescuse tensiunea de emotii
Ma bucur ca am fost de ajutor, stiu cum e!
|
anemona30 wrote:
Ce valoare au ? Ca avem cam acelasi nr de sapt la sarcina
La fel, 1.1 Laboratorul spune ca intre 21-28 sapt trebuie sa fie mai mic de 1.6, deci ne incadram.
|
anemona30 wrote:fetelor cu trombofilii, am o intrebare : Am facut dimerii azi si am 1,14 , este cazul sa ma panichez? .la dr uscatescu ajung sapt viitoare dupa morfo 2 ca sa ii arat si ecografiile etc... Bebe misca tot timpul, este tare agitat asa ca macar din punctul asta de vedere sunt linistita ..
Fix astazi am primit si eu rez la d dimeri si ii am la fel. Si hematologul a zis ca sunt bine.
|
Mirunah wrote:It's a boy!!! Totul este foarte bine, bebe creste cum trebuie. Super super fericiti amandoi! Ne-a spus ca 100% e baietel. Acum trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi creste un baietel, adica sper sa ma pricep. Trebuie! Deja am cumparat 5 bodyuri si 2 perechi de sosetele
Felicitari, Mirunah!!!
|
Mirunah wrote:Felicitari Ale! Abia astept sa ne povestesti. Fetelor, eu sunt cam panicata de vreo 2 zile. Burta nu creste deloc, ba zici ca se micsoreaza. Pe bebe nu l-am simtit inca. Cred ca o singura data pot sa fiu cat de cat sigura ca fost el, dar asta acum vreo 5 zile. De atunci nu am mai simtit nimic
Mirunah, stai linistita.Burtica o sa ia avant mai pe la 19-20 saptamani...iar miscari constante deabia de o saptamana sa zic ca simt, asa ca nu te panica.Si eu eram stresata cand am inceput sa il simt pe la 16-17 saptamani, ca erau pauze de cateva zile intre.Impropriu spus miscari, erau fluturasi asa in burtica.pe la 16 saptamani mai mult burtica isi schimba forma, decat sa creasca f vizibil, asa ca probabil deaia ti se pare ca se micsoreaza. Bineinteles, iti spun exact cum s a intamplat in cazul meu, nu e o regula.
|
AleC wrote:Fetelor, am nascut! Am o minune de 3400gr si 52cm, prin cezariana, nu am reusit natural, aveam contractii la 5min, dar nu eram deloc dilatata, colul inchis. Si eram de aseara cu membranele rupte, curgea intruna. Inca sunt anesteziata, va povestesc cand imi mai revin.
Felicitari, Ale! Recuperare usoara, si sanatate amandurora!
|