Hello mamici. Stiti si voi cumva un site ceva cu ornamente pentru botez? Mai exact, mi-as dori un ornament cu numele lui bebe facut din baloane sau altceva nu stiu(dimensiune mare).
|
delia.c.yaya wrote:Salutaaare la mamici cu pitici Eu am fost la ultimul control ginecologic, totul e bine. Doar ca doctorul mia zis ca cel mai bine pentru cel putin un an sa nu ma gandesc la facut copii, uterul inca e "sensibil". Problema mea e ca mia dat sa iau contraceptive. Oare sa iau?!?!?!nu am mai luat...
Ia, dar ai grija ce si cum mananci..daca ai predispunere la ingrasare te vei ingrasa mult. Eu sunt predispusa la ingrasare si am luat cateva kg in 3 luni cat am luat anti(problema cu un chist).In rest nu ai niciun motiv pentru care sa nu iei, stai linistita. Apropo de ingrasare fetelor hellllllppppp me, ce sa mai fac sa slabesc??? Adica mai repede. Fac miscare mananc f putin si beau ceaiuri. Ceva suplimente stiti, ati incercat? I am desperate
|
delia.c.yaya wrote:Andreea, credema ca de mai bine de un an il bat sa cap sa ne retragem in tara, ca oricum nu facem mare branza aici. In anglia era mai ok, plateam doar 400£ pe luna chirie plus utilitati, aveam servici bun amandoi si puneam si bani deoparte si trimiteam si in tara. Dar aici nimic. Din salarul lui plateste si chiria ptr toata casa, desi ar trebui doar partea noastra nu?! Aici gazul e scump cu draci, ptr doua luni 800€ si tot el il plateste. Tot ce se consuma in casa asta doar el plateste, ai lui nik! Si din cauza asta nu punem nimic deoparte, avem luni cand abia ajung bani. Ptr ce?!ca vrea el sa stea in italia?! In RO avea servici tare bun si castiga ffff bine. Eu sunt singura la parinti, ai mei au casa mare cu gradina. Ai lui ii lasa apartamentul ca ei se muta la tara, avem unde sta daca nu vrea sa stam cu ai mei. Am venit in italia cu conditia ca in maxim un an sa ne mutam singuri. Si deja au trecut doi si inca nimic. Am venit aici sai platesc lu socrumiu datoriile pe care lea facut cu amanta sa
Stai linistita ca nu esti singura in situatie naspa. Al meu ca trebuie sa o intretina pe fii-sa, ok, e normal. Dar ma-sa nu a muncit o zi in toata viata ei. Si de fiecare data cand il suna tot ii zice ca trebuie sa ia aia, aia, ca ar bea si ea un suculet..si ca sa ii trimita si ei bani pe cineva. Faza asta, nu o inteleg. Ma-sa e cu 2 ani mai batrana ca mama..are 55 de ani, nu e chiar asa batrana. Mie mi-ar fi rusine sa stau sa atarn la copii sa imi dea bani. Dar nah, sta si o creste pe fii-sa si pentru asta trebuie sa isi primeasca si banutii, nu? Chiar azi era mama aici si vorbea cu sor-mea la tel..ca si soacra ei s-a dovedit a fi o poama si ii zicea mama ca ea decat sa ajunga da o intretina copii, mai bine moare. Ca ea trebuie sa dea la copii, nu invers. La care sotul meu "minunat" cand a auzit, a zis ca o intretine el, ca sa nu mai aiba ganduri din astea. Si eu i-am zis lasa ca tu si asa intretii prea multa lume. Oricum neamul lui il suna doar ca sa ii ceara bani..niciodata sa il intrebe ce face. Abia astept sa treaca si botezul asta..asa m-am saturat. M-am hotarat sa profit la maxim si sa il toc de bani, asa cum face si mamica lui. Deci eu nu voi fi o asemenea soacra in viata vietii mele. Asa hal de om..i-a facut teatru o data la tel domne si bocea ca vrea sa vada baiatul si de atunci nu a mai intrebat niciodata de el. Off fetelor stiu ca e un subiect pe langa, da sunt asa revoltata
|
Andreea06 wrote:Multumesc Andreea! De fier stiu ca schimba culoarea la scaun dar nu stiu exact in ce nuanta.. parca mai inchisa am citit candva.. Plimbarea de azi prin parc: https://ibb.co/fOquRJIar a adormit prin parc, sunt super incantata de sistem.
Hahaaa, din ce l-am vazut eu in poze pe al tau..parerea mea e ca seamana cu tati rau de tot..sincer eu asa vad.
|
Andreea, ce mare si frumos e Mattyas. Fetelor bebe de vreo 4 zile are scaunul verde. Si abia de maine incep sa ii dau fier. Azi a facut caca verde amestecat cu cel normal, galben. O fi ceva?
|
alina89 wrote:
Stai linistita ca o sa fie bine!
Cu memoria se confrunta toate mamicile dupa nastere, iar botezul nu l-ai pus tarziu.. noi l-am avut la 5l1s si se poate si mai tarziu.
Multumesc de incurajari Alina..bebe sa fie sanatos si aia e, restul nu mai conteaza..
|
Offf i-am facut analizele si Ayan al meu e cam anemic..desi e un grasan, dar nu are legatura cu asta. Mi-a dat sa ii dau fier 45 zile apoi repetat analize..si vitamina C ii dau de vreo doua saptamani..speram sa fie bine. Sunt asa suparata fetelor..nu am liniste..nu mai am tinere de minte, uit ce am facut acum doua ore..botezul l-am pus tarzior pe 28 iulie ca nasii vor fi plecati. Vor fi doar invitati de ai mei ca de la el nu vine nimeni. Ceva frumos :|
|
Fetelor am pus si eu o intrebare, stupida poate. Imi raspunde si mie cineva? :D
|
La multe lunite sanatoase si fericite pentru bebe Danuta, ce a trecut timpul
|
Care e faza cu pupatul la putza/pasa?? Va vad super revoltate, iar eu sunt pe dinafara
|