Profil: Andreea0
Despre
Utilizator: Andreea0
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, September 20, 2021
Ultima vizita: Wednesday, November 16, 2022 9:31 PM
Numarul de postari: 25
[0.00% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 62
Postat: Tuesday, January 11, 2022 1:04 PM
Lena_cnd wrote:

Prima data sa nu te stresezi, rezultatul nu e “pozitiv”, nu a depășit 1.
Atat stiu ca IGM ul “zice” ca ai fi intrat in contact cu virusul, acum in prezent.
Ai avut ceva simptome.
Am o prietena care si-o facut Torch ul la inceput de sarcina a iesit negativ la cytomegalovirus, si a repetat analiza la sfârșitul sarcinii si a iesit pozitiv, copil e perfect sanatos, s-a ajuns la concluzia ca au fost gresit analizele de la începutul sarcinii.
Ai avut simptome de rubeola?

Mulțumesc pentru răspuns 😘
Sincer nu am avut și nici nu am sintome . Eu sper totuși să fie până la urmă totul ok 😬
Postat: Tuesday, January 11, 2022 12:40 PM
Fetelor am nevoie de puțin ajutor 😭
Că sa pot înțelege și eu ceva din analiza asta , pana săptămâna viitoare ce ajung la programare 🥺.
O iau cu inceputul : am făcut în luna decembrie analiza profilul torch . Dar na ieșit bine NuStiu
RUBBELA : anticorpi igM :
Rezultat : 0,98
Interval :
< 0,8 negativ
0,8-1,0 echivoc
> 1,0 positiv
Iar luna asta am repetat analiza și a ieșit așa :
Rezultat : 0,09
Interval :
<0,8 negativ
0,8-1,0 echivoc
1,0 positiv .
Eu din cate vad nici una nu-i buna 🤬.
Ce se poate întâmpla ?? Ii face vre-un rău la bebe
?? Sunt stresata maxim 😱
Postat: Tuesday, January 4, 2022 4:03 PM
Hei fetelor , eu n-am mai postat de multi?or, dar totu?i vin ?i eu cu o întrebare care nu îmi da pace .
Mai ales celor care sunt însarcinate ??.
Eu sunt însarcinata în 17 saptamâni ?i 2 zile. ?i ma bate gândul sa ma vaccinez " anti covid " .. ei vreau sa aud ?i parerea voastra . Sunt in dubii sa o fac sau nu ????
Care dintre gravidute sau vaccinat ?
Subiect: Vaccin covid in timpul sarcinii..
Postat: Tuesday, January 4, 2022 10:26 AM
Hei fetelor , eu n-am mai postat de multi?or, dar totu?i vin ?i eu cu o întrebare care nu îmi da pace .
Mai ales celor care sunt însarcinate ??.
Eu sunt însarcinata în 17 saptamâni ?i 2 zile. ?i ma bate gândul sa ma vaccinez " anti covid " .. ei vreau sa aud ?i parerea voastra . Sunt in dubii sau o fac sau nu ????
Care dintre gravidute sau vaccinat ?
Subiect: Clubul aspirantelor - 87
Postat: Friday, October 22, 2021 8:53 PM
Andreea_neacsu wrote:
hello love
si eu tot ca deme numar , cum a fost la mine luna septembrie de ex : test pozitiv pe 22, ovulatia pe 24 si pe 25 ziua 1 dpo , asa am numarat mereu si asa am aflat si ca am 14 zile de la ovulatie pana sa imi vina menstruatia , ca nu aveam idee . si stiu exact ziua cand trebuie sa imi vina .
O sa faci vreun beta Gaby? yes yes
Andreea, felicitari, bobita ta sa se faca maare mare si sa se nasca sanatoasa (ori sanatos )SimplyLove
chiar , iti doresti ceva anume ? ori sotul isi doreste ceva anume ? computerlove
ma bucur tare mult pt voi toate fetelor hearts
o sa vina niste bebici super iubiti si pupati si alintati computerlove

Sincer nu îmi doresc ceva anume , cel mai important e sa fie bebe sănătos 😁 și de nota 10 , că și fetița mea care are deja 3 anișori .
Acum ce a fii , fetita sau băiețel ce vrea Dumnezeu 😁
Postat: Friday, October 22, 2021 4:41 PM
Hei fetele , v-am ascultat sfatul și am cerut părerea altui doctor .
Va mulțumesc din suflet pentru sfaturi și susținere . Sunteți cele mai buneiloveyou
Va doresc mult mult mult succes in continuare tuturor aspirantelor și tuturor mămicilor . Sa fie numai teste pozitive pe aici și să vă mutați repede la căsuța gravidelor 😘😘
Va pup pe toate și mulțumesc încă odată PTR tot 😍😍😍 bafla !
Sper sa nu deranjeze cu postarea 😁😁
https://ibb.co/MhQMZhw
Postat: Wednesday, October 20, 2021 12:22 AM
Hei fetelor , v-am citit zilnic chiar daca nu am mai postat . Va doresc mult noroc in continuare , nu vă dați bătute !!
Eu am ceva noutăți..bune ,rele nici nu mai știu ce să zic .
Am fost la doctor pe data de 14 și oare cum sunt puțin dezamăgită 😟.
Ultim cm pe 05 sept / test ovulație pozitiv pe 19.
Ce sa mai am fost la doctor mă pus la eco dar..
Nu se vedea mai nimic. În sensul că doar un "."
Mai indicat evitarea contactului sexual și a efortului fizic. Și așa că mi-a zis sa revin peste 14 zile.
Am rămas doar cu o scrisoare medicala din care sincer nu înțeleg mai nimic 😟 (parca sunt proasta , m-am panicat și nu îmi mai sta capul la nimic..nici măcar nu mai știu cum a fost la prima sarcina )
Ideea e că nu mai am răbdare să aștept și vroiam sa va întreb și pe voi ce părere aveți despre acea scrisoare medicala .
Și îmi cer scuze daca va stresez 🥺Sper sa nu deranjeze pe nimeni postarea mea.
Nu se vede prea bine da na..
https://ibb.co/6RKmT9n
Postat: Monday, October 4, 2021 2:19 PM
Gaby 41 wrote:
Andreea0, Andreealee voi ce mai faceți?

Heii , eu astăzi sunt puțin mai bine .
Sâmbătă și duminică m-am simțit un pic cam rău.. am avut amețeli,stări de voma, crampe .. dar au trecut.( Am mâncat eu ceva ce mi-a căzut greu la stomac..și probabil de-asta )
CM nu a mai venit .. sâmbătă și duminică am avut ceva scurgeri bej-roz . Dar s-au oprit .
Iar de dimineața am mai făcut un test ultrasensibil ras
Acum aștept momentan, sa mai treacă puțin timp sa pot merge la doctor..nu mă prea grăbesc deoarece sunt inca in stare de șoc Hilar
La prima sarcina am lucrat un an jumătate până să rămân însărcinată , iar acum a fost prima luna de încercări și se pare că s-au prins 😁deci clar nu-mi vine sa cred 😁😁😁
Voi cum mai sunteți ??

https://ibb.co/5xz49NH
Postat: Saturday, October 2, 2021 12:37 PM
Pf.. sincer nu știu ce să mai zic .
Am mai făcut un test Blue Cross dar e negativ.
Acum am avut o scurgere gen "cafea cu lapte" .
O sa vedem zilele următoare ce urmează , daca vin sau nu până la urmă urâții 🥺
Postat: Saturday, October 2, 2021 10:27 AM
Fetelor sunt cum sufletul la gura , și bine înțeles puțin dezamăgită 😟
Ieri am făcut un test barza ultrasensibil și să văzut clar a 2a liniuță, iar de dimineața am făcut altul de la sute CHECK cu sensibilitate de 25 parca . Dar abea daca se vede a 2 a liniuță 😢😢
M-am prea grăbit ?? Mai am 1 zi până la CM .
Ce mă sfătuiți ? Cray
https://ibb.co/Ny03Gvd