Nici eu nu mai suport, vreau sa ploua :)) cred k nici lui bebe nu-i convine k misca intr-una, e un sentiment asa frumos, tu ai inceput sa simti miscarile Corina? Pupici
|
si pe mine
|
buna burtici ce faceti? O noua zi de canicula si astazi...oare cand o sa ploua? :))) va pup,sa aveti o zi frumoasa
|
AndreiutzaEu wrote:Fele cu sarcini mai avansate.... Care e diferenta intre eco 3d si 4d?
Cand e recomandata fiecare? 3d\4d e una singura, eu la morfologia de trim 1 am facut-o la 13 sapt, iar in trim 2 la 24 de sapt..ambele fiind 3d\4d
|
la ce dr ai mers la regina maria,bianca?
|
AndreiutzaEu wrote:
si la ce dr esti? Eu auzisem de Dr Lazar Virginia.... ca e acolo... eram curioasa cum e ca medic dc o stii
Nu stiu cine este, eu cand merg la control ma duc la cabinet particular...o data sau de doua ori am fost la spital
|
AndreiutzaEu wrote:
Cat e la Cantacuzino? ce dr ai?
depinde de nastere cum este naturala sau cezariana...la cezariana stiu ca se da 10 mil la dr si 2 la anestezist iar la cea naturala se da mai putin.
|
Anesia wrote:Fetelor, voi cum suportati caldura? Inainte de sarcina iubeam caldura, dar acum este cel mai mare dusman al meu.... La serviciu, biroul meu are pereti din geamuri, este o caldura teribila si nici aerul conditionat nu il suport pentru ca am un fel de alergie si imi curge nasul imediat. Daca pana acum nu mi-a fost rau deloc, recuperez de 3 zile de la caldura :(
E f.cald parca nu e aer deloc,dar ce sa facem trebuie sa ne hidratam si sa bem multa apa si sa nu stam la soare
Eu am luat 5kg pana acum si deja ma misc greu
|
AndreiutzaEu wrote:
Eu tind spre stat... Dr mea e la Elias si Cf2 acum inca nu stiu... E si la Regina Maria... dar 120 mil nu as da.... nici nu am sincer....
Tu?
La Cantacuzino si eu as vrea la Regina maria dar momentan nu am atatia bani si mai am inca un copil
|
Te-ai gandit unde o sa nasti?
|