freya1 wrote:Laura, repeta iar la 48h si vezi cum evolueaza, e posibil sa isi revina, au mai fost cazuri. Daca tot nu se dubleaza sau chiar scade nu e semn bun, din pacate. Tin pumnii !
Multumesc 🙏🏼😘
|
Buna fetelor,
Știu ca nu face parte din discuțiile voastre, dar pentru ca ați trecut prin etapa asta știu ca m-ați putea ajuta..
Am nevoie de o parere. In sfârșit am obținut o sarcina pe cale naturală dar… Am făcut Hcg luni 323,2 Astăzi refăcut 504,8
S-a mai confruntat cineva cu acest lucru? S-a finalizat ok?
Nu as vrea sa o pierd 😔
|
Buna fetelor,
Am nevoie de o parere. In sfârșit am obținu o sarcina pe cale naturală dar… Am făcut Hcg luni 323,2 Astăzi refăcut 504,8
S-a mai confruntat cineva cu acest lucru? S-a finalizat ok?
Nu as vrea sa o pierd 😔
|
Dar nu ai luat nimic de susținere?
Poate ai nevoie de progesteron. Eu i-au la trei zile după ovulatie. In fiecare luna, așa mi-a fost recomandat. Iar dacă este sarcina de la trei zile după ovulatie pana la 12 săptămâni.
|
Buna fetelor!
Dupa o pierde de sarcina in Decembrie, din pacate nu mai reu?esc sa ramân însarcinata. Ma frustrarea foarte tare.
Luna acesta am test, am avut o super ovulatie, dar acum nu am nici un simptom, ba mai mult am ?i un test cred eu fals pozitiv.
In poza nu se sesizeaza, cred ca sa uscat urina in acel sediment de test cu toate ca are o tenta colorata. Pe 23 ar trebui sa vina musafiri, luni merg sa fac un Hcg din sânge sa ?tiu Dumnezeului daca este luna asta sau nu.
Iau ?i tratament cu progesteron, oare de la el sa nu am simptome. Primele mele simptome sunt sânii foarte durero?i. Acum sunt ba moi, ba unul umflat, ba mameloane sensibile, am dureri ( ca o jena) de ceva zile ?i pofta de mâncare multa, ?i stari de somn ziua iar seara pic imediat.
Cu prima sarcina la fel am pierdut sarcini pana am luat înainte ?i dupa apari?ia ei progesteron.
Daca nu-i luna asta. Voiam sa va întreb despre branca ursului. Func?ioneaza?
|
Buna fetelor!
Dupa o pierde de sarcina in Decembrie, din pacate nu mai reu?esc sa ramân însarcinata. Ma frustrarea foarte tare.
Luna acesta am test, am avut o super ovulatie, dar acum nu am nici un simptom, ba mai mult am ?i un test cred eu fals pozitiv.
In poza nu se sesizeaza, cred ca sa uscat urina in acel sediment de test cu toate ca are o tenta colorata. Pe 23 ar trebui sa vina musafiri, luni merg sa fac un Hcg din sânge sa ?tiu Dumnezeului daca este luna asta sau nu. Iau ?i tratament cu progesteron, oare de la el sa nu am simptome. Primele mele simptome sunt sânii foarte durero?i. Acum sunt ba moi, ba unul umflat, ba mameloane sensibile, am dureri ( ca o jena) de ceva zile ?i pofta de mâncare multa, ?i stari de somn ziua iar seara pic imediat.
Cu prima sarcina la fel am pierdut sarcini pana am luat înainte ?i dupa apari?ia ei progesteron.
Daca nu-i luna asta. Voiam sa va întreb despre branca ursului. Func?ioneaza?
|