Profil: Andraiulianaf
Despre
Utilizator: Andraiulianaf
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, May 12, 2024
Ultima vizita: Tuesday, May 14, 2024 8:20 AM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Monday, May 13, 2024 2:24 PM
Isa294 wrote:

Doamne Dumnezeule, monstru e ea ca ti-a "urat" asa ceva, ce dezumanizati sunt doctorii astia din spitalele de stat, parca n-ar avea de-a face cu oameni si cu emotiile lor.
Eu recent am ajuns la urgente la un spital de stat din Croatia, foarte de treaba personalul, toata lumea mi-a vorbit in engleza, am facut eco, am primit recomandari. Eu sunt din Piatra Neamt si nu vreti sa stiti ce orori sunt in spitalul de aici, am aparut si la "Romania te iubesc", ii spuneam sotului ca orice ar fi, la Iasi fugim.

In alta ordine de idei, cum spunea si Deme, mergeti deja cu niste analize facute la consultatie, dr Maftei s-a uitat efectiv peste tot dosarul meu cu ce facusem in ultimii 2 ani. Ideal facuta si o spermograma inainte, sa aiba tabloul complet. Bafta, sunteti pe maini bune daca mergeti la el.

Din pacate asa este. Mi-a creat anxietate de doctori, desi pana atunci mergeam la ei de drag.

Eu analizele le-am cam facut, asa de capul meu si din ce am mai citit pe la voi. Inafara de o trombofilie cu risc scazut, restu par a fi in regula. Nu avem intradevar AMH si Spermatograma. O sa le fac saptama viitoare, dar de ele imi este cel mai groaza.

Postat: Sunday, May 12, 2024 10:21 PM
deme wrote:

Doamne ferește, cum sa spună asa ceva.
Nu va faceți griji in privința domnului Maftei, este un super om și super medic.
Multă bafta va doresc 🍀

Din pacate da…
Avem pe 31 iulie programare si o asteptam cu sufletul la gura☺️ Dar si cu multa panica…
Postat: Sunday, May 12, 2024 8:13 PM
Buna fetelor.
Va urmaresc de ceva timp din umbra… mai exact de cand a inceput povestea noastra. Eu si sotul incercam de aproximativ 1 an sa facem un bebe. Serios am inceput din luna septembrie, dupa nunta. Fericirea a fost cand pe 15 noiembrie am aflat ca sunt insarcinata, doar ca aceasta fericire avea sa fie pentru putin timp. Am pierdut sarcina la 9 saptamani si 4 zile, exact pe 27 decembrie. Am aflat pentru ca am simtit ca ceva nu e bine si pe 28 am fost la UPU la urgenta si acolo doamna doctor mi-a urat un mare “FELICITARI” si mi a zis sa fiu fericita ca nu aduc un monstru pe lume. Am facut avort medicamentos cu Medabon si am avut ok ul pentru concepere dupa o luna. De atunci si pana acum, rezultatele au intarziat sa apara, iar toti doctorii la care am fost au refuzat sa ne dea suplimente sau investigatii suplimentare pe motiv ca “suntem tineri” si ca “avem tot timpul din lume”.
Intr-un final ne-am facut curaj si ne-am programat la domnul doctor Maftei. Cum este domnul doctor? Am ramas cu o oarecare teama dupa acea doamna doctor.