AndreiutzaEu wrote:
Multumesc mult..... Am asa emotii
Nastere usoara!!
|
AndreiutzaEu wrote:
da ambii bebei... am intelesc ca i s-a zis nu nu se putea natural ca s-au dezvoltat in partea mai mica a uterului ca il avea dublu dar o parte era mai mica
Scuze de intarziere Da, asa este... asa mi-au spus si mie doctorii. Dar ma bucur enorm ca este binâe. Am fost si eu la control joia trecuta si spune ca totul este bine. Avem 33 saptamani..speram sa mai stea bebe cat mai mult. Peste inca doua saptamani (daca mai rezitsa) mai facem si un echo
|
AndreiutzaEu wrote:
...si a avut si laptic mult. Pe primul l-a alaptat pana la 1 an jum si pe cel mic inca il alapteaza si acum la 11 luni :)
wooow!!! de vis! tare imi doresc sa alaptz si eeu!!! a nascut prin cezariana?
|
AndreiutzaEu wrote:
Am o prietena cu aceeasi problema ca tine. Are 2 baieti. Unul de 6 ani si unul de 11 luni
Intradevar a nascut mai devreme, cum spui tu. Pe primul la 34 sapt si pe al doilea la 32, dar sa stii ca amandoi sunt perfect sanatosi , nu sunt probleme :)
E bine sa stiu ca mai sunt cazuri ..ca nu sunt, cum spun doctorii, un caz din 10. Si ma bucur foarte mult ca baieteii ei sunt bine sanatosi! Doamne ajuta sa mai stea bebe al meu acolo inca putin :D :027:
|
Hello mamici, Citesc pe aici si ma cuprind emotiile Sunt însarcinata în 32 saptamâni si ma astept oricând ca bebe sa vrea sa iasa...sunt micuta si am si un risc de sarcina datorita uterului dublu cu care m-am nascut! Speram ca bebe sa stea cât mai mult acolo la caldurica
|
Buna ziua dragi mamici, Revin dupa foarte mult timp, cu ve?ti frumoase Postând aici, este evident ca sunt însarcinata în 32 saptamâni! În burtica se pite?te un baie?el nazdravan! Va doresc un an nou fericit ?i sa ave?i parte de tot ce va dori?i!
|
Buna ziua dragelor,
Citeam cu entuziasm ce ati scris voi aici :)pentru ca sunt in primul an de facultate la Stiintele Educatiei si am inceput practica in scoli si gradinite. Este ..o minune ce gasesti in acele clase.. numai daca stii sa privesti. De fiecare data cand intru intr-o clasa, parca intru in alta lume..si imi place..este minunat cum poti intra in lumea copiilor...stiind ca ii poti educa asa cum trebuie..si ii poti face fericiti. Nasol este faptul ca in zilele acestea se obtine foarte greu un post...mai ales..atunci cand este si competitia mare. Ce este mai rau?...faptul ca exact persoanele care nu au nicio tangenta cu educatia..exact cu acele persoane intri in competitie...Am doar 20 de ani..si viata abia acum imi arata cat de grea este..si este doar inceputul. Dar voi lupta si ma voi stradui sa devin ceea ce mi-am propus....Un copil..este intrebarea pe care o punem viitorului...
|
II place foarte mult in baitza!E toata un zambet!
|
am si eu o nepotica scumpa foc de 3 luni si jumatate. O cheama Rebeca Ioana.
|
Sunt minunate!! Acum cateva zile m-am apucat si eu sa lucrez un fular pt mine :) e prima oara cand lucrez:D dar am vazut ca iese frumos! Sunt foarte utile filmuelete! multumesc!o sa incerc sa si crosetez:)
|