Ceauu!! Va urmaresc mai toata ziua dar nu prea am activitate cu voi aici??????? Eu am fost azi la contro 10 sapt ?i 6 zile!! Este totul in regula, 51% ne-a spus ca o sa avem o fetita dar nu e nimic sigur( eu zic ca e prea devreme înca nu??) Mii sa dat sa fac o analiza, nu am re?inut cum ii spune ceva cu ADN din sânge, malforma?ii ?i asa( aici ne spune cu exactitate daca este fetita sau nu) sa fie sanatos orice ar fii!
|
Adina Mariana wrote: Nu te lua dupa superstitii de genul.Am facut si eu teste si toate imi iesise ca o sa am fetita inclusiv la calendarul ala chinezesc care cica chiar se adevereste.Da griji e baietel.Eu fetita am dorit,sotul baietel dar ma bucur enorm si de baietel si sunt mandra ca ma ales sa ii fiu mamica.Sa nu fi dezamagita.Dumnezeu stie ce ni se potriveste noua cel mai mult in viata asa ca ne trimite ce crede el.Am si auzit ca este pacat sa fim triste ca ne doream ceva si iese opusul.Sa ne bucuram ca ni-l da Dumnezeu si ca e sanatos.Fara sanatate nu te poate face fericita nimic!
Î?i mul?umesc pentru cuvintele frumoase . Sa fie sanatos orice ar fii?? Cum vrea Dumnezeu, nu avem de nici-unu’??
|
BC1828 wrote: Eu nu cred in superstitii si trucuri babesti.Sexul bebelusului este deja definit de cromozomul purtator al spermatozoidului. Eu am aflat la 17 saptamani la ecografie... Sarcina usoara iti doresc
...nici eu nu prea cred in chestiile astea, dar na
|
Heiii! Mie azi mi-a pus i cuno?tin?a sare in cap( eram chiar dupa ce am mancat ?i m-qm ?ters cu un ?erve?el la gura) cica o sa fir fetita! Vii sa întâmplat ? Adica sunt adevarate semnele astea!! Eu vreau sa fie fetita, a meu vrea baiat ?i parca am fost pu?in dezamagita, dar nu stiu de ce???????
|
Anitta76 wrote: Ancuta, trece cu no spa?
Sa sti ca nu am luat nimic, totus ii suportabil, cel mai mult ma doare seara!
|
Fetele , pe mine ma doare îngrozitor spatele?? chiar jos unde încep fesele sa fie de la sarcina? Cum se modifica corpu’?
|
AndreV wrote:
Da, si eu cunosc persoane care erau la el, si au au avut probleme foarte serioase la nastere, complicatii, dar na... Probabil e exceptia care intareste regula. Stiu si femei care sunt foarte multumite de el, si l-ar recomanda oricand.
Revenind la analize, azi am facut profilul Torch.
Ce include Torch? Nu am auzit
Auzi?i, sâni nu trebuiau sa se întareasca pu?in? Ai mei sunt exact ca înainte, sunt moi doar ca ma dor f pu?in la atingere .
|
AndreV wrote:Da, am auzit de el multe lucruri bune. Stiu ca e pro nastere naturala si e foarte greu sa prinzi o programare la el. Cel putin o colega a incercat sa se programeze la sfarsitul lunii august si a gasit loc prin 25+ septembrie. Mie îmi place de doamna dr. E rabdatoare, raspunde la întrebari, oricat ar fi de stupide, raspunde la email in maxim 1 ora (cel putin de cate ori i-am scris, cam asta a fost timpul, la fel la mesaje, telefon). Si stiu ca au mai fost cateva mamici de pe forum din Timi?oara care au nascut cu ea. Ce fain ca suntem cam deodata.
Daaaa, e super ocupat!! Daca te ?tie si îl suni te baga printre programari, ?i la fel când îl suni sa-l intrebi ceva imediat raspunde. ?i sunt f mul?umita de el, eu am auzit ?i pareri proaste, dar pentru mine este cel mai bun, ce mi-a zis el asa a fost tot!! Eu sunt între sapt 8-9 mai mult 9 nu stiu exact, cum nu am avut ciclu??
|
Adina Mariana wrote: Da Ancuta.Este vorba despre dublu test ca sa vada ca nu are bebe malformatii sau sindromul down.Se ia sange si se face eco amanuntita si dupa astepti rezultatele.Asa am facut si eu intre 11 si 12 saptamani ca doar atunci se poate face.Asa am platit si eu desi sunt asigurata,nu am gasit fonduri...asa este in tara noastra,nu te ajuta statul nici macar cand esti gravida,nici cand mergi pe patul de moarte..vai de noi.Pt.linistea ta din trimestru 2 poti face analize de coagularea sangelui DDI se numeste si este importanta in sarcina sa nu fie marita.
Am inteles!! Ai idee cât dureaza pana vin rezultatele?? Noi nu am spus înca la nimeni, am zis sa mai asteptam??
|
AndreV wrote:9 saptamani si 2 zile, dupa calendar. Ioooi Adina, ce aiurea. Cum o lasau pe aia nesupravegheata acolo?
Suntem am2 la fel?? Vad ca ?i tu esti din Timi, am fost si eu odata la Florina! Dar am ramas tot la Cioata! Tot analizele astea trebe sa le fac ?i eu!
|