carla wrote:Azi i-am facut margini la bluzita si am mai continuat in jos,atat am reusit
Te sarut draga Carla.Nu ne-am mai vazut demult pe aici. Poti sa-mi explici si mie cum scazi tu(la modelele astea crosetate)la subrat si la gat. Multumesc anticipat
|
mirela74chris wrote:Mariana este superb!Felicitari! Mai Mariana eu descifrez multe modele la croseta dar nu stiu sa scad(nici pt gat,nici pt maneci)Si nu stiu niciodata de unde sa incep manecile. Asta e un motiv serios pt care stau pe tusa si ma uit doar la ce faceti voi. N-ai un pic de timp sa-mi explici si mie cate ceva?
|
carla wrote:Multumesc Teea Am mai gasit ceva; Oanamaria,spuneai ca nu stii sa crosetezi in zig-zag Si eu trebuie sa merg la servici
Splendid model.Putem sa ne facem o jachetica pt toamna cu acest model. Problema se pune cum se scad ochiurile la maneca,la gat cum finisam sa ajungem la planeitate la partea de la gat.Daca cineva stie il rugam sa ne explice
|
Este cineva dispusa sa explice la modelele crosetate cum se scade la maneci,la gat si modul de crestere al ochiurilor? Multumesc
|
mirela74chris wrote:Pai si eu as incepe tot de jos,as scadea treptat pana as ajunge la talie unde as tricota elasticul,apoi as creste iarasi pt la piept.Sa ai spor Anca!
Multumesc frumos!
|
Flori dar ce faci? Nu te petreci de ziua ta? Si tu ce faci pe forum? Stai aici in loc sa petreci?
|
flori1972 wrote:anca marin eu la amandoua asi incepe de jos
Multumesc Flori dar asta neagra are un elastic in talie si ma gandeam sa fac intai ca la un pulover dupa care sa ridic ochi si sa mai cresc putin si sa lucrez partea de jos
|
anca.marin wrote:nici de aceasta nu-mi spune nimeni nimic? Fetele care sunt experte cum se lucreaza?
Pentru aceasta este "marea urgenta"
|
nici de aceasta nu-mi spune nimeni nimic? Fetele care sunt experte cum se lucreaza?
|
Nu stie nimeni cum se face rochita? Se incepe cu partea de jos sau de sus?
|