Profil: ancageorgiana1
Despre
Utilizator: ancageorgiana1
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, December 16, 2022
Ultima vizita: Sunday, January 8, 2023 10:27 AM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Monday, December 19, 2022 12:27 AM
freya1 wrote:

Asa ar trebui, ca NIPT sa depisteze sindromul Di George, nu stiu daca depinde de test. Poti vorbi cu un genetician eventual

Morfologistul s-a uitat pe testul panorama si a zis ca e ok . Mi a recomandat amniocenteza , iar medicul care ma supraveghează mi a zis la panorama sa iau pachetul Basic ce nu includea test digeorge .
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Saturday, December 17, 2022 12:48 AM
buna ziua ! am facut astazi morfologia de trimestrul 2 in sarcina ( 22 saptamani ) si este totul in regula ( organe , inima etc. ) doar ca morfologistul a zis ca este o problema cu o artera care este crescuta prin fata traheei ( ARSA ) . Dupa cateva cautari am dedus eu ca este vorba despre artera subclavie aberanta si mi a recomandat sa fac amniocenteza si ca este posibil sa fie sindromul digeorge ( sanse de sub 0.5% - spus de morfologist ) . la morfologia de primul trimestru am facut test panorama( NIPT ) si a iesit perfect. sunt mamici sau viitoare mamici cu asa ceva ? va multumesc din suflet
Subiect: frica - morfologia trimestrul 2 sarcina
Postat: Friday, December 16, 2022 4:53 PM
buna ziua ! am facut astazi morfologia de trimestrul 2 in sarcina ( 22 saptamani ) si este totul in regula ( organe , inima etc. ) doar ca morfologistul a zis ca este o problema cu o artera care este crescuta prin fata traheei ( ARSA ) . Dupa cateva cautari am dedus eu ca este vorba despre artera subclavie aberanta si mi a recomandat sa fac amniocenteza si ca este posibil sa fie sindromul digeorge ( sanse de sub 0.5% - spus de morfologist ) . la morfologia de primul trimestru am facut test panorama( NIPT ) si a iesit perfect. sunt mamici sau viitoare mamici cu asa ceva ? va multumesc din suflet