clawdia wrote:Anca felicitari pentru bebe sa fiti sanatosi si tu si el/ea si sa ajungeti cu bine la termen Multumim frumos!
|
crysyam30 wrote:Ai PM Multumesc!
|
Buna fetelor! noi am fost luni la eco, bebe are 6 sapt, i-am auzit inimioara . Si eu sa vrea sa stiu cum se numeste grupul de fb. Va citesc zilnic si va prafuiesc! Asa ca haideti cu testele pozitive! Pfuu! Pfuu
|
Eu zic sa vorbesti cu medicul tau mai intai si sa ii explici situatia, cei mai multi lucreaza si la stat, deci nu e nevoie sa il schimbi ci doar sa ii spui ca vrei sa nasti la stat si sa vezi unde lucreaza el. Normal ca le convine privatul, dar nu cred ca ar refuza sa urmareasca sarcina pt ca nasti la stat, platit tot este daca lucreaza si acolo.
|
Bunaaa! Am fost astazi la eco, bebe are 6 saptamani (am auzit si vazut inimioara ), 6,3 mm, sacul gestational are 21,1 mm, sacul Yolk 4,2 mm si 118 bpm. M-am linistit ca eram tare stresata ca nu l-am vazut , mai ales ca nu stiam sigur ce varsta are datorita ciclurilor mele neregulate (UM 15 iunie)
|
Felicitari Nico! Felicitari Raluca! Sarcini usoare si bebei sanatosi! Haideti la gravidute! Am mai luat doua fete cu mine si nu ma opresc din prafuit pana nu va mutati toate la gravidute!
|
Buna burticilor! Binr v-am gasit! Noi avem cam 6 saptamani (daca am aproximat bine pt ca aveam ciclul neregulat). Acum o sapt a iesit beta hcg 2188.5. Astept cu nerabdare eco de la sf saptamanii Din pacate din cauza serviciului nu reusesc sa ajung mai repede :(
|
bianca88 wrote:Buna dragelor!sunt eu nebuna sau este o umbra de liniuta pes test??? Se vede ceva . La cum ti se mentine temperatura eu zic ca este bebe, mai repeta testul maine dim, daca nu mai ai rabdare fugi la beta hcg si pana diseara o sa stii sigur (eu am primit rezultatele in 4 ore). Iti tinem pumnii
|
clawdia wrote:Neata fetelor, Anca felicitari pentru beta baban  sarcina usoara, si multa sanatate. Duda bine ai venit si sedere cat mai scurta Teo, bine ca e bine bobita  sarcina usoara in continuare Carla, si al meu a luat profertil si le lua separat, daca nu ma insel dupa masa. Multumesc frumos! Multa sanatatae si sa veniti toate cu vesti bune! Eu va urmaresc din umbra si va prafuiesc mereu! Pupici
|
bianca88 wrote:
Sincere felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara!!!!ce sapt esti?
Mulumesc din suflet! Aproximez eu ca saptamana 5, datorita ovulatiei si valori hcg, ca dupa menstuatie nu mai pot ghida, dar sapt viitoare aflu sigur
|