Profil: AncaB7
Despre
Utilizator: AncaB7
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, July 14, 2016
Ultima vizita: Sunday, January 14, 2018 11:14 PM
Numarul de postari: 55
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 52
Postat: Saturday, September 10, 2016 8:53 AM
clawdia wrote:

Anca felicitari pentru bebe sa fiti sanatosi si tu si el/ea si sa ajungeti cu bine la termenCheek Kiss Buddy1

Multumim frumos! computerlove
Postat: Thursday, September 8, 2016 11:08 PM
crysyam30 wrote:

Ai PM Cheek Kiss

Multumesc! Cheek Kiss
Postat: Thursday, September 8, 2016 3:19 PM
Buna fetelor! computerlove noi am fost luni la eco, bebe are 6 sapt, i-am auzit inimioaraLove . Si eu sa vrea sa stiu cum se numeste grupul de fb. Va citesc zilnic si va prafuiesc! Asa ca haideti cu testele pozitive! Pfuu! Pfuucomputerlove
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 36
Postat: Tuesday, September 6, 2016 10:23 AM
Eu zic sa vorbesti cu medicul tau mai intai si sa ii explici situatia, cei mai multi lucreaza si la stat, deci nu e nevoie sa il schimbi ci doar sa ii spui ca vrei sa nasti la stat si sa vezi unde lucreaza el. Normal ca le convine privatul, dar nu cred ca ar refuza sa urmareasca sarcina pt ca nasti la stat, platit tot este daca lucreaza si acolo.
Postat: Monday, September 5, 2016 5:01 PM
Bunaaa! computerlove Am fost astazi la eco, bebe are 6 saptamani (am auzit si vazut inimioara love ), 6,3 mm, sacul gestational are 21,1 mm, sacul Yolk 4,2 mm si 118 bpm. M-am linistit ca eram tare stresata ca nu l-am vazut Blushing , mai ales ca nu stiam sigur ce varsta are datorita ciclurilor mele neregulate (UM 15 iunie)
Postat: Tuesday, August 30, 2016 6:48 PM
Felicitari Nico! Felicitari Raluca! Bravoo computerlove Sarcini usoare si bebei sanatosi! Haideti la gravidute! Am mai luat doua fete cu mine si nu ma opresc din prafuit pana nu va mutati toate la gravidute!Gossip
Postat: Monday, August 29, 2016 8:58 PM
Buna burticilor!
Binr v-am gasit! Noi avem cam 6 saptamani (daca am aproximat bine pt ca aveam ciclul neregulat). Acum o sapt a iesit beta hcg 2188.5. Astept cu nerabdare eco de la sf saptamanii computerlove Din pacate din cauza serviciului nu reusesc sa ajung mai repede :(
Postat: Wednesday, August 24, 2016 2:52 PM
bianca88 wrote:
Buna dragelor!sunt eu nebuna sau este o umbra de liniuta pes test???

Se vede ceva computerlove . La cum ti se mentine temperatura eu zic ca este bebe, mai repeta testul maine dim, daca nu mai ai rabdare fugi la beta hcg si pana diseara o sa stii sigur (eu am primit rezultatele in 4 ore). Iti tinem pumnii majoreta
Postat: Wednesday, August 24, 2016 10:10 AM
clawdia wrote:
Neata fetelor,

Anca felicitari pentru beta babanBravoo Bravoo sarcina usoara, si multa sanatate.

Duda bine ai venit si sedere cat mai scurtaCheek Kiss

Teo, bine ca e bine bobita love sarcina usoara in continuareCheek Kiss

Carla, si al meu a luat profertil si le lua separat, daca nu ma insel dupa masa.Cheek Kiss

Multumesc frumos! Multa sanatatae si sa veniti toate cu vesti bune! Eu va urmaresc din umbra si va prafuiesc mereu! Pupici computerlove
Postat: Tuesday, August 23, 2016 8:45 PM
bianca88 wrote:

Sincere felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara!!!!ce sapt esti?

Mulumesc din suflet! Cheek Kiss Aproximez eu ca saptamana 5, datorita ovulatiei si valori hcg, ca dupa menstuatie nu mai pot ghida, dar sapt viitoare aflu sigur computerlove