Profil: Anca_27
Despre
Utilizator: Anca_27
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Thursday, February 2, 2017
Ultima vizita: Tuesday, July 17, 2018 2:30 PM
Numarul de postari: 267
[0.03% din toate postarile / 0.09 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare
Postat: Friday, December 22, 2017 3:38 PM
Andreea06 wrote:
Si al meu mai are mancarici acasa, dar nu doarme intre 2 mese genul.. in rest il adorm cumva. Cred ca e aerul de vina, tre sa luam umidificator neaparat, ne indica 20% in living acum, am pus prosop ud pe calorifer poate creste..

Acu o sapt era pe la 37% si dormea bebe mai bine..
Pe masina si la mall, restaurant etc doarme dus.. si e mai multa galagie.

Azi avem 4 sapt!! hearts

Andreea mai po?i încerca ?i cu un vas cu apa pe calorifer. ?i noi trebuie sa luam umidificator ca am 48% cu tot cu va?i de apa. Dar noi avem panou radiant, deci e la curent
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare
Postat: Friday, December 22, 2017 3:36 PM
Hello mamici dragu?e! Ma bucur sa va gasesc aici ??cum e cu bebeii lânga voi?
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 40
Postat: Thursday, November 2, 2017 5:47 PM
Ma bag si yo in seama putin..asta cu nasterea indusa nu e val doar in state. Eu asa am nascut, fara sa vreau asta. Aveam 38+3 si dilatatie de 2 si dr mi-a facut internarea. Colega mea de salon avea 37 s, i,a facut la fel ceza si a ?inut copilul la incubator pe motiv ca e premAtur
Postat: Thursday, November 2, 2017 3:58 PM
Dana_ wrote:

Buna Anca , e de inteles ca nu ai avut timp sa scrii , cu siguranta nu e usor cu bb mic dar va fi mai usor cu timpul
Ai nascut natural sau prin ceza? Bine ca te-ai recuperat si e totul ok.
Pt colici am inteles ca sunt probiotice sau poate si alte variante nu stiu care sunt mai bune sau daca au vreun efect
Multumim pt sfat , clar trebuie profitat de somn acum ..ca dupa ..mici sanse :)

Din pacate, am nascut cu ceza, desi mi-as fi dorit f mult natural. Au aparut mici complicatii si am luat hotarârea asta. A fost si graba dr, in ziua aia am nascut fortat f mylte .mamici cu ceza.
Pt colici ii dau bonnisan ca am vazut ca e pe baza de plante. Speram sa functioneze cat mai ok.
Pupici Cheek Kiss
Postat: Wednesday, November 1, 2017 7:06 PM
Hey fetele, nu am mai avut timp sa scriu, greu cu bebe. Recuperarea a fost pu?in greoaie,dar a trecut. E obositor ?i frumos cu bebe în acela?i timp. Trece timpul ?i creste, poate devine mai u?or în timp sic
Are momente de agita?ie, ne luptam cu colicii doarme în cele mai neplacute pozi?ii pt mine ?i perfecte pt ea, ca e la mami în bra?e. A?a ca,gravidutele, dormi?i acum cât mai pute?i, ca dupa, nu se ?tieHaha
Postat: Tuesday, October 10, 2017 8:06 PM
Hello fete . Eu am nascut luni la 10.55 o bebelina gogo?ica de 3100 ?i 51 cm. Imediat merg la ea sa ne iubim. Încerc sa pun poza
Postat: Thursday, October 5, 2017 6:37 PM
anemona30 wrote:

am un medic foarte bun ..dr rotaru de la ELIAS ..eu merg la el la privat la Academica doar ca abia pe 17 am programare.va fi ok pt ca atunci voi fi in 6 sapt..tocmaibine ca sa il si vad :D
la doamna aceasta m-am dus mai mut ca sa imi dea analizele mai repede sa le fac ras dar ...nu am avut noroc

imi este atat de greu sa ma relaxez, pana nu nasc o sa fiu f stresata ..imi imaginez nu stiu ce dureri de ovare etc cand de fapt este doar durerea de burtica ca sa merg la toaleta . ras

F bine daca ai medic ok. Numai bine la 6 s ii ascul?i ?i inimioara sau inimioarele.Linistite nu vom sta noi niciodata. .Nici când vor fi la liceu, facultate :))
Postat: Thursday, October 5, 2017 10:41 AM
Anemona, de acum încearca sa te relaxezi. ?tiu ca e greu, dar trebuie. Va fi bine. Transmite gânduri bune la bobita ta. Ai gasit un medic ok sa iti urmareasca sarcina? Am vazut ca ai scris la aspirici ceva dar ma gandesc ca nu ramai la ea.
Postat: Wednesday, October 4, 2017 8:30 PM
Coryyyyy ce mai faaaci? Ce ne mai spui?
Postat: Wednesday, October 4, 2017 8:28 PM
Andreea06 wrote:

Bei cafea inainte sau ceva care sa trezeasca pe bebe?
Mamica pe youtube zicea ca era altcineva care a stat si o ora juma pt ca nu misca bebe.. mie mi se pare normal sa nu miste in anumite ore, ca doarme, poate se nimereste fix la monitorizarea asta..

Uneori am baut, alteori nu. Am mers ?i pe stomacul gol, ca aveam ?i analize de recoltat exact în ziua aia ?i am facut întâi CTG ?i apoi recoltarea. Bibica mea de când aveam doar câteva saptamâni se "activa" când ma puneam pe spate. A?a am ?i sim?it primele mi?cari :) A?a ca ?i daca ar fi dormit, se treze?te. Odata chiar am nimerit sa îmi puna chestiile alea pe burta când sughita bebemami de fetita