Profil: AnaVeli
Despre
Utilizator: AnaVeli
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Friday, March 1, 2019
Ultima vizita: Wednesday, April 29, 2020 7:08 PM
Numarul de postari: 130
[0.01% din toate postarile / 0.06 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 78
Postat: Sunday, March 1, 2020 11:16 AM
Dragi doamne, nu am mai scris de mult, insa va citesc si sunt alaturi de voi, eu nu am vesti despre mine, m-am lasat in voia lui Doamne Doamne o perioada, am decis sa las lucrurile sa vina cum vrea El si cand considera El. Evident ca nu mi-am pierdut speranta, imi doresc cu ardoare in suflet un copilas!
Pastrati-ma in gand, pastrati-ma alaturi de voi, ma bucur cand aud vesti buneee, felicitari noilor mamici!
O primavara cu mult soare in suflet, cu miracole, cu vesti bune, cu ghiocei cu ochisori, cu multe flori parfumate si zambete de fericire!
Nu avem voie sa ne pierdem speranta!
Va imbratisez pe toate!!
Cu drag,
Anahearts iloveyou

Subiect: Clubul aspirantelor - 78
Postat: Wednesday, February 5, 2020 9:36 PM
Va citesc din umbra pe toate!
Ma bucur alaturi de voi si ma intristez la fel!
Nu renuntati la visul vostru! Sunt doctori si doctori, intrebati, cititi, insistati cu mult curaj!
Am avut si eu o sarcina oprita in evolutie la 8 sapt in 2018, a picat Cerul pe mine, am avut o sarcina chimica in 2019, am trecut cu greu si durere peste moment, dar toate aceste esecuri m-au facut mai puternica, de ma intreb cat de puternica vrea Dumnezeu sa fiu pale
Nu va pierdeti speranta niciodata!
Maine dimineata este o noua zi, un nou inceput, noi sperante!
Raman alaturi de voi toate si va imbratisez cu mult drag!Cheek Kiss

Subiect: Clubul aspirantelor - 77
Postat: Thursday, January 23, 2020 1:19 PM
Multumesc mult, doamnelor pt sfaturi!
Eu nu am mai facut nimic, nici un demers, nu stau bine la capitolul private life, doar multa munca la job si cam atat.
Va citesc pe voi, imi doresc sa va aud pe toate ca aveti burtici si ca sunteti bine!
Raman alaturi de voi! iloveyou

Subiect: Clubul aspirantelor - 77
Postat: Wednesday, January 22, 2020 10:47 PM
Buna seara, vin ?i eu cu o întrebare. Întreb pt o prietena care a facut înseminare, a avut stimulare cu Gonal 5 zile ?i monitorizari. In ziua 9 pregnyl, apoi la 24 de ore inseminarea(ziua 10). De a doua zi a luat Aspenter, cyclopoginova ?i arefam, Dr embriolog ia spus la o sapt dupa înseminare sa mai faca înca un Pregnyl apoi la o sapt dupa sa faca beta hcg. Întrebarea este daca a mai facut cineva inseminare cu protocol de genul asta, sa faca dupa inseminare înca un pregnyl dupa 8 zile. Va mul?umesc tuturor.

Subiect: Clubul aspirantelor - 76
Postat: Monday, October 14, 2019 9:55 PM
Buna seara, doamne dragi! Astazi am incheiat inca un capitol, beta a scazut la 5,4; vineri fiind de 18,5. Oricum nu speram la vreo minune tinand cont de dinamica beta intr-o saptamana.
Ma remontez, ma incurajez pt ca nu am alta varianta, astept menstruatia ca sa ma programez la histeroscopie la dna Veliscu. Histeroscopie de corectie a zis dansa pt ca am uterul in forma Y.. un fel de bicorn.
Dxc, ma bucur ca investigatia a fost cu succes! M-am gandit la tine, stiam ca azi esti programata. Cheek Kiss
Referitor la stimulariie cu Letrozol, am inteles ca e un medicament retras de pe piata, a dat multe rateuri si dereglari, doar DR Chadi il mai recomanda, incerca sa discuti cu medicul poate Gonal F raspunde pe organismul tau.. zic si eu ... computerlove

Postat: Saturday, October 12, 2019 7:09 PM
Fetelor, prin cate incercari trecem cu toate, cate etape parcurse, cate emotii, cum ne ridicam de jos si de cate ori, mai curajoase, mai pline se speranta cu fiecare luna, insa nu stiu cat de puternice.. avem sufletul ranit de zeci de ori, mintea ne joaca feste, este greu sa te lupti cu predictibilitatea, corpul nu poate fi controlat cateodata uff
V-as imbratisa la propriu pe toate, stiu cum e sa speri, sa iti doresti un copilas, sa te rogi Bunului Dumnezeu, sa te certi cu El, chiar sa te superi pe El. Mi se intampla astea, apoi ii cer iertare ca am vorbit urat ... scuze daca v-am intristat, ma gandesc cateodata ca poate va trebui sa accept ce imi ofera Divinitatea si sa ma obisnuiesc ca mai mult nu se poate pt mine.

Postat: Saturday, October 12, 2019 11:01 AM
Va multumesc pt sfaturi si ca sunteti alaturi de mine! SimplyLove newclap computerlove

Postat: Saturday, October 12, 2019 10:16 AM
Neata, doamne dragi!
Am primit raspuns pe email si de la dna Veliscu pt a continua cu Arefamul pana la noua beta, nu inteleg de ce, pt ce sa mai iau progesteron, in loc sa il opresc si sa astept sa vina menstruatia. Nu ma intelegeti ca imi fac sperante ca mai “invie Lazar” si se duce beta in 20.000, scuzati de gluma dar in asemenea situatii chiar e indicat sa te detasezi de dezastrul din suflet si sa privesti la ce este de facut.
Clar cu Tutunaru nu voi mai continua investigatiile ... motivele le stim cu toate, o fi bun pe nasteri, dar pe fertilitate lasa se dorit. Sunt praf dupa 2 saptamani de stress, de alba neagra, creste beta, nu e sarcina, stai ca poate e extrauterina, dar stai ca nu e la valori asa mici de beta si vom vedea sapt viitoare cum evolueaza beta pale
Pe bune?!?! Ce joc e asta?!
Sa imi vina ciclul, sa fac histeroscopia si ce o vrea Dumnezeu mai departeuff

Postat: Friday, October 11, 2019 9:37 PM
Tutunaru mi-a zis sa continui cu progesteronul si sa mai fac beta luni, nu s-a declarat in niciun fel, doar ca sa astept pana la noul Beta hcg. Dna Veliscu mi-a raspuns si a zis sa repet beta peste 96 ore.
La eco nu se va vedea inca nimic. pale

Postat: Friday, October 11, 2019 6:10 PM
Buna, fetelor! Azi beta hcg = 18,6pale
ural 3 luni.
Pe scurt: 10 Sept ultima menstrutie, pe 23 Sept am facut inseminare(iui), rezultatul este grav:
-betahcg 8,4 luni 7 Oct;
-betahcg 12,4 miercuri 9 Oct;
-betahcg 18,6 azi, vineri 11 Oct.
Ce pot sa fac mai departe??
Tutunaru zice sa continui tratamentul cu Arefam,
Va rog mult sa ma ajutati, nu inteleg ce se intampla, am doar o trompa permeabila, uter in Y, spermograma grav deficitara, este vorba de o sarcina extrauterina?
Ajung la operatie? Poate sa fie blocat pe trompa impermeabila sa ajung sa o scot?!??? Cray Cray