Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Kiki wrote:Eu am vazut toate sezoanele si mi-a placut foarte mult. NU mi-a placut cum s-a terminat ultimul episod din sezon, dar asta e. Poate a visat careva ca s-a intamplat totul Pana in toamna cred ca o sa revad episoade care mi-au placut foarte mult ca sa nu mi se para grea asteptarea.
na ca nu mai am stare, mor de curiozitate... cred ca moare cineva.. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| bulibuli wrote:na ca nu mai am stare, mor de curiozitate... cred ca moare cineva..
Doi Si erau unii dintre cei mai dragi mie |
|
| Kiki wrote:Doi  Si erau unii dintre cei mai dragi mie
mda... stiu, am vazut secvente la "ET" dar nu ziceau pe sleau... cam asta e tot ce vad eu din serial mai nou.. secvente |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| A inceput luni(ora 10) seria 5. Sper sa nu fie Tvr naspa sa mai taie din emisii, ca a inceput campania.... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nu ma culc pana nu vad fiecare minutel din serial! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| carla wrote:Nu ma culc pana nu vad fiecare minutel din serial!
asta de acuma ce serie ii? au luat-o de la capat? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Am vaut ca e redifuzat, sigur e de la capat, ca doctorita aia bruneta frumoasa foc, mai rotunjoara inca nu e lezbiana. |
|

| Da, au inceput cu sezonul 1. Eu am terminat toate sezoanele. Nu am avut rabdare sa le vad la tv si le-am gasit pe net! |
|
| madanuta wrote:Am vaut ca e redifuzat, sigur e de la capat, ca doctorita aia bruneta frumoasa foc, mai rotunjoara inca nu e lezbiana.
este, dar nu stie inca... |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| am vazut aseara. e sezonul III. pe mine ma pasioneaza toate filmele cu doctori |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/28/2011 Mesaje: 13
| si eu am devenit fan dupa ce am avut in mana un parfum Patrick Dempsey si zic, hai sa verfic cine e tipul si asa am dat de Anatomia lui Grey, ca apoi sa vad intr-o seara butonand tv-ul un episod din sezonul 5, m-a si acaparat, acum am inceput sa iau toate sezoanele. e diferit de Dr. House, care imi place iar foarte mult, dar merita. |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Sezonul 5! Acum ar trebui sa inceapa sezonul 6!
Dar Izzie n-a murit... ...numai George! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| bulinutza wrote:Sezonul 5! Acum ar trebui sa inceapa sezonul 6! Dar Izzie n-a murit...  ...numai George!
Ce bine ca nu a murit Izzie dar imi pare rau pt George imi placea mult!
Stii cumva cand incepe sezonul 6? |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| Au aparut deja 3 episoade din 6 |
|

| Eu am vazut aici. http://www.vplay.ro/watch/dh33emgg/ Trebuie facut cont pentru a putea viziona. |
|
|